zaterdag 27 december 2014

Deze week in Familie!

Maandag 29 december 2014
Thomas zet zijn voornemen om de naam van Peter te zuiveren verder en neemt contact op met de recherche. Guido bespioneert het huis van Koen en Ilse. Stefanie weet niet goed hoe ze zich moet gedragen tegenover Thomas en Hanne. Véronique ondertekent nietsvermoedend het contract met Dario Rinaldi.

Dinsdag 30 december 2014
Marie-Rose slaat in paniek omdat ze de verjaardag van de bomma bijna vergeten was. Er moet snel nog iets georganiseerd worden of er dreigt een grote ramp. Véronique krijgt tot haar verbazing het bezoek van rechercheur Hoste. Thomas wil Stefanie uitnodigen met oudjaar, maar zij voelt zich erg onzeker.

Woensdag 31 december 2014
Patrick heeft de schade geraamd die hij heeft opgelopen door de gifwolk en het verontreinigde water. Leen heeft nog altijd niets vernomen van Faroud en vreest het ergste. Anna zit met een probleem wanneer ze niet één, maar vier keer uitgenodigd wordt om Nieuwjaar te vieren.

Donderdag 1 januari 2015
Jan gaat Nieuwjaar vieren bij Marie-Rose en doet zijn uiterste best om gedistingeerd over te komen. Véronique en Peter kunnen moeilijk in elkaars buurt zijn zonder ruzie te maken. Guido slaat het nieuwjaarsdiner over en doet een onaangename ontdekking. Agnes krijgt het moeilijk en mist Delphine.

Vrijdag 2 januari 2015 - Familie duurt uitzonderlijk tot 20:55!
Het nieuwe jaar is in de hele familie goed ingezet. Anna geniet nog na van het bijzondere familiefeest, terwijl Bart last heeft van een kater en de kinderen het huis uit stuurt. Zij schuimen samen de buurt af om Nieuwjaarke Zoete te zingen en weten een aanzienlijke buit bij elkaar te sprokkelen. Tot er door een onoplettendheid van Jelle een flink haar in de boter komt te zitten.

Elke werkdag na het nieuws van 13 uur kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen!

Maandag 29 december 2014
Pierrot is Els, Suzy en Rob zeer dankbaar omdat ze het Sinterklaasfeest in het buurthuis hebben gered. Marie-Rose lucht haar hart bij Mathias over de relationele problemen van haar kinderen. Linda en Jan slagen er niet in met elkaar te praten zonder ruzie te maken. Véronique en Mario vertrekken voor enkele dagen naar Bulgarije. De nieuwe huishoudster van Brenda en Bart gaat aan de slag.

Dinsdag 30 december 2014
Peter verdenkt er Jan van de pikante foto van Shirley te hebben gemaild en hij roept zijn oom op het matje. Anna weet niet dat Albert met Yvonne op daguitstap naar Lier is. Linda wil dat Jan zijn verantwoordelijkheid opneemt en ze dropt Guido bij Van den Bossche Electronics. Veerle vraagt aan Bjorn om hun zoontje naar het ziekenhuis te brengen en daar put hij nieuwe moed uit. Trudy kan er niet meer tegen dat Peter haar blijft afwijzen.

Woensdag 31 december 2014
Marie-Rose neemt het bij haar zoon op voor Trudy, maar Peter is te diep gekwetst en hij houdt Trudy niet tegen wanneer ze haar koffers pakt. Linda geeft aan Maarten toe dat ze Jan mist, maar ze is niet van plan om de eerste stap te zetten. Véronique en Mario zijn terug uit Bulgarije, waar ze goede zaken hebben gedaan en ook aan hun relatie hebben gewerkt. Albert beseft dat hij Gaston een uitleg verschuldigd is voor het leugentje van gisteren. Veerles vader brengt Jurgen naar het ziekenhuis.

Donderdag 1 januari 2015
Geen familie

Vrijdag 2 januari 2015
Bjorn maakt zich zorgen over de reactie van zijn zoontje Jurgen na het zien van zijn mama. Rita is er niet over te spreken dat Jan een televisie krijgt van Dimi. Véronique is van mening dat Trudy niet in het modehuis kan blijven werken nu ze Peter in de steek heeft gelaten. Jan probeert zich bij Shirley te verontschuldigen, maar zij heeft daar geen oren naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten