zaterdag 20 december 2014

Deze week in Familie!

Maandag 22 december 2014
Guido probeert opnieuw een gesprek aan te gaan met Kobe. Stefanie wil alles weten over het weekendje Cadzand van Hanne en Thomas en lucht haar hart bij Patrick. Tot grote verbazing van Marie-Rose is Véronique bereid om met Peter te praten. Faroud probeert Leen te overtuigen van zijn liefde voor haar.


Dinsdag 23 december 2014

Een gekantelde tankwagen zorgt voor flink wat problemen. Door een giftige stof die is vrijgekomen, mag niemand zich nog naar buiten begeven. De maatregel brengt de nodige spanningen met zich mee. Peter verrast Marie-Rose door toch mee te gaan naar Véronique. Mieke en Niko keren terug uit Berlijn, maar hun thuiskomst verloopt niet zoals verwacht.


Woensdag 24 december 2014

Mieke maakt zich ernstig zorgen over Niko. Leen probeert haar te kalmeren. Ten huize Jan en Linda hebben de mannen een ellendige nacht achter de rug door het gehuil van Arthur. Marie-Rose is over haar toeren door de aanhoudende ruzie tussen Peter en Véronique en zondert zich af. Komen broer en zus op kerstavond tot inkeer?


Donderdag 25 december 2014

De gifwolk blijft bij iedereen voor problemen zorgen, vooral wanneer ook het leidingwater verontreinigd blijkt te zijn. In het appartement van Jan moeten de mannen een hulplijn inschakelen wanneer de luiers van Arthur plots op zijn. Trudy is het beu dat Louise en Jelle zich de hele dag afzonderen.


Vrijdag 26 december 2014

Faroud heeft een verrassing in petto voor Leen. Mathias zet zich in voor de waterbedeling in de wijk, maar wordt meteen geconfronteerd met de wanpraktijken van Didier. Hij wordt door Thomas voor een dilemma geplaatst. Rudi krijgt verrassend nieuws te horen van Joppe.


Elke werkdag, na het nieuws van 13h kan je kijken naar een herhaling van een ouder seizoen!

Maandag 22 december 2014
Yasmine ziet het sinds de bedreiging van Hendrik niet meer zitten om Veerle te verdedigen in de rechtbank, maar Bert verplicht zijn vriendin om door te zetten. Rita wil dat Jan na het werk hun inkopen doet in de supermarkt. Shirley is de karamellenverzen van Jan meer dan beu en ze eist van Rob dat hij Jan stevig aanpakt. Yvonne verklapt aan Anna dat ze samen met Albert petanque heeft gespeeld. Peter houdt nog altijd afstand van Trudy. Mieke bestudeert de richtlijnen van asielrecht om de familie uit Kazachstan te helpen.


Dinsdag 23 december 2014

Marie-Rose polst bij Peter of hij nog aan zijn huwelijk wil werken. Linda maakt haar opwachting bij Van den Bossche Electronics omdat ze van Jan wil weten wanneer hij naar huis terugkeert. Yasmine is bloednerveus voor het kortgeding, maar ze beseft dat er geen weg terug is. Evy solliciteert als dienster in een restaurant. Shirley en Patrick gaan samen een glas drinken in het café van Dimi.


Woensdag 24 december 2014

Bjorn is blij dat Veerle haar gelijk heeft gekregen van de rechter, maar hij mag er niet aan denken dat ze euthanasie gaat plegen. Mieke is blij met het artikel over Ludmilla en haar gezin, maar de voorzitter van het OCMW roept haar op het matje en eist dat ze afstand neemt van de zaak. Patrick wil van Shirley weten waarom ze hem ontwijkt. Linda wil met Jan afspraken maken over hun zoontje Guido. Marie-Rose roept haar kinderen en hun partners tot de orde.


Donderdag 25 december 2014

Pierrot is opgelucht omdat Bert het Sinterklaasfeest in het buurthuis toch wil betalen. Nu moet Pierrot alleen nog de hulpsint zien op te sporen. Véronique dringt bij Mario aan om zijn trots in te slikken en de ruzie met Peter bij te leggen. Trudy vraagt aan haar man om de eerste stap te zetten. Albert heeft een geheimpje voor Anna. Jan lijkt de verjaardag van zijn dochter Leen te zijn vergeten.


Vrijdag 26 december 2014

Pierrot is Els, Suzy en Rob zeer dankbaar omdat ze het Sinterklaasfeest in het buurthuis hebben gered. Marie-Rose lucht haar hart bij Mathias over de relationele problemen van haar kinderen. Linda en Jan slagen er niet in met elkaar te praten zonder ruzie te maken. Véronique en Mario vertrekken voor enkele dagen naar Bulgarije. De nieuwe huishoudster van Brenda en Bart gaat aan de slag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten