zondag 25 december 2011

Deze week in Familie!

Maandag 26 december 2011
Op een dag als kerst mist Veronique haar zoontje Cedric nog meer dan anders en ze lucht haar hart bij June. Linda en Guido gaan eten bij Bart en Jelle, Maarten en Roos. En Rita gaat op restaurant met de mensen die belangrijk voor haar zijn. Ondertussen in de Jan & Alleman brengt de zwerver Jef de ware betekenis van kerstmis bij aan Jan. Hij beseft hierdoor dat hij de ruzie met zijn zonen moet bijleggen en organiseert zelfs een late kerstdrink voor de ganse familie. Mieke moet met de feesten werken, maar ze krijgt in het ziekenhuis het bezoek van een zeer charmante kerstman. Het verhaal van de vrouw laat Peter niet los…

Dinsdag 27 december 2011
Caroline slaat in paniek omdat er nog heel wat werk moet verzet worden in het restaurant, maar Marie-Rose heeft er alle vertrouwen in dat Maarten de deadline zal halen. Veronique en Peter spreken met mekaar af dat zij op het feest van de holding het woord zal voeren. In de "Jan & Alleman" maakt een controlearts zijn opwachting. Niko en Steve gaan samen op stap en verliezen de tijd uit het oog. June stelt haar echtgenoot teleur omdat ze met Trudy is gaan praten.

Woensdag 28 december 2011
Bart gaat met zijn zoontje Jelle op uitstap. Marie-Rose is zeer blij omdat het restaurant bijna klaar is en ze klinkt alvast met Maarten op een goede start. Pierrot geeft zijn ontslag op de cultuurdienst. Niko en zijn halfbroer Steve genieten met een dag vertraging van het etentje bij Mieke. Peter alarmeert de politie wanneer Vera hem terug opzoekt.

Donderdag 29 december 2011
De Van den Bossches houden rekening met de mogelijkheid dat Vera haar opwachting zal maken tijdens het feest. June stelt voor om de vrouw gewoon te betalen, maar voor Peter is dat uitgesloten. Niko heeft de ganse nacht gefeest en is allesbehalve fris tijdens zijn shift in de "Jan & Alleman". Evy heeft een huisje gevonden en ze wil met Pierrot snel het contract tekenen.

Vrijdag 30 december 2011
De Van den Bossches stellen vandaag de holding voor aan pers en genodigden. Alles wordt in gereedheid gebracht om er een spetterende show van te maken met verschillende special acts. Het moet een feest worden dat de familie en de gasten de komende twintig jaar zal bijblijven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten