zaterdag 3 december 2011

Deze week in Familie!

Maandag 5 december 2011
De verbouwingsplannen van de nieuwe holding krijgen almaar meer vorm, maar er komt een kink in de kabel als blijkt dat de aannemer failliet is. Veronique moet het probleem zien op te lossen. Gerda kan ze niet vragen om te helpen, want de secretaresse krijgt nu al haar werk niet gedaan. Dré voelt zich schuldig omdat Myriam nog altijd niet weet waar hij is en bovendien mist hij zijn hondje Loeki. Jan doet zijn ronde van de familie om het bedrijfsrestaurant van de holding te mogen runnen.


Dinsdag 6 december 2011
Evy kan als secretaresse aan de slag bij de Van den Bossche holding. Pierrot vindt de job beneden haar niveau en stelt zich bovendien vragen bij haar ambitie. Mieke bakent haar grenzen af in haar relatie met Niko. Mathias heeft twee keer goed nieuws, want zijn bevriende aannemer kan snel met de werken beginnen én er is een betrouwbare koper voor zijn scheepswerf. Myriam maakt haar opwachting in de "Jan & Alleman", waardoor Dré zich in zeven haasten moet verstoppen. Maarten komt te weten dat zijn vader het bedrijfsrestaurant wil runnen.

Woensdag 7 december 2011
Evy wil met Pierrot gaan samenwonen en vindt het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een woning. Hij lijkt echter andere prioriteiten te hebben. Peter en Veronique nodigen hun nonkel Jan uit voor een gesprek over het runnen van het bedrijfsrestaurant. Colette zet de Van den Bossches onder druk om de verkoop van F@C tegen morgen rond te hebben. Mieke praat met Trudy over haar motivering om voorlopig niet te gaan samenwonen met Nico.

Donderdag 8 december 2011
Mieke wil de ruzie met Nico uitpraten, maar hij houdt de boot af. Ontwerper Axel vreest voor zijn job nu June het voor het zeggen heeft bij F@C en hij gaat klagen bij Veronique. Jan wil een goede beurt maken tijdens de vergadering over het runnen van het bedrijfsrestaurant en hij vraagt tips aan Maarten.

Vrijdag 9 december 2011
Mieke en Nico hebben hun ruzie bijgelegd, maar dat betekent niet dat hun probleem van de baan is. Linda ziet het niet zitten dat Jan het bedrijfsrestaurant zal runnen en ze probeert op Maarten in te praten. Myriam ontdekt dat Dré in de "Jan & Alleman" verblijft.


Bron: vtm.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten