zaterdag 3 december 2011

Jacky Lafon minder in 'Familie'

Actrice Jacky Lafon, die in ‘Familie’ het populaire personage Rita speelt, zal binnen enkele maanden minder aan bod komen in de reeks. De reden daarvoor is dat Lafon, op eigen vraag, met dagcontracten gaat werken. Ze nam die beslissing om meer andere dingen te kunnen doen en om meer vrije tijd te hebben.

Rita Van den Bossche, aka ‘zatte Rita’, is na al die jaren nog steeds erg populair bij de kijkers van de vtm-soap ‘Familie’. Zij zullen hun idool binnenkort echter wat minder bezig zien. Jacky Lafon, die al 20 jaar in de huid van de veelgeplaagde Rita kruipt, heeft haar vast contract ingeruild voor afzonderlijke dagcontracten. Dat vertelde ze aan gazet Van Antwerpen. Lafon wil meer tijd voor haar activiteiten naast ‘Familie’ enz e wil meer tijd voor zichzelf vrijmaken.

Jacky Lafon is bij ‘Familie’ niet de enige met dagcontracten, ook ouderdomsdekens Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe (Anna en Albert, nvdr) werken volgen dat systeem. Lafon benadrukt wel dat ze niet uit ‘Familie’ verdwijnt, maar gewoon wat minder prominent aanwezig zal zijn.

Bron: tvvisie.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten