zaterdag 23 juni 2012

Deze week in familie!


Maandag 25 juni 2012
Maarten heeft groot nieuws voor Roos. Peter maakt totaal onverwacht zijn opwachting in de Van den Bossche holding. Dokter Paul wordt benaderd door een verpleegster van het Sint-Jan Ziekenhuis. Guido gaat na de examens op stap met zijn vrienden. Mieke doet een onaangename ontdekking. Nathalie praat met Rita over haar amoureus leven.
 
Dinsdag 26 juni 2012
Paul voelt zich afgewezen door Nathalie en hij vraagt raad aan Mieke. Remko heeft schitterende examens afgelegd en Hanne is heel fier op haar vriend. Peter wil de sfeer binnen Van den Bossche opkrikken en hij besluit om een teambuildingweekend te organiseren in de Ardennen. Dokter Paul toont aan Veronique het filmpje dat hij gekregen heeft van de verpleegster van Sint-Jan. Guido komt te laat thuis na het avondje uit met zijn vrienden.
 
Woensdag 27 juni 2012
Jan spelt zijn jongste zoon de les. Hanne vertelt aan Bart en Trudy dat Remko in de zomer zal moeten werken om zijn studies te kunnen betalen. Marie-Rose weigert mee te gaan op teambuildingweekend. Niko is ongerust omdat hij niet weet waar Mieke zit. Nathalie is onzeker over haar uiterlijk.
 
Donderdag 28 juni 2012
De Raad van Bestuur van het ziekenhuis beslist vandaag over de nieuwe medisch directeur. Nathalie wacht op een telefoontje van Paul. Marie-Rose is er niet over te spreken dat ook Caroline is gevraagd om mee te gaan op teambuildingweekend.
 
Vrijdag 29 juni 2012 = De Seizoensfinale!
Het teambuildingweekend in de Ardennen gaat van start. Peter wil dat June het rustig aan doet en in het hotel blijft terwijl de anderen gaat wandelen. Marie-Rose besluit toch naar de Ardennen te gaan en dit na haar gesprek met Rita. Maarten neemt Roos mee naar de boerderij.

Deze week in Familie op vtm – bekijk in preview!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten