zaterdag 15 september 2012

Deze week in Familie!

Maandag 17 september 2012
Nathalie is klaar voor een nieuwe stap in haar relatie met Paul. Marie-Rose en Mathias leven nog altijd naast elkaar en ze slagen er niet in om de afstand te verkleinen. Wat er in hun hoofd en hart omgaat, bespreken ze trouwens alleen met Victor. Trudy kan Hanne motiveren om haar studies terug op te pikken. Mieke is niet enthousiast over de nieuwe sofa die Steve heeft gekocht en ze eist een ander exemplaar. Evy en Nathalie hebben de handen vol met hun pr-opdracht, want de ene heeft een fotoshoot georganiseerd en de andere zal een clip draaien.

Dinsdag 18 september 2012
Niko wil van Steve weten hoelang hij van plan is om bij hem en Mieke te blijven logeren. Nathalie toetst bij Bart en Dirk haar plan af om een clip te draaien voor de pr-opdracht. Niko en Jana hebben hun sexy fotoshoot met Evy. Hanne loopt op wolkjes want ze kan aan de modeacademie van New York gaan studeren en ze probeert Remko te overtuigen om ook in de States zijn studies verder te zetten. Maarten blijft zijn werk in het restaurant combineren met de renovatie van de boerderij, hoewel hij al een verwittiging van zijn hart heeft gekregen.

Woensdag 19 september 2012
Bart wordt midden in de nacht gebeld door zijn jongere broer Maarten. Die is in slaap gevallen achter het stuur en de gracht ingereden. Voor Roos is dit de spreekwoordelijke druppel en ze licht Veronique in over Maartens vermoeidheid. Victor probeert Mathias zijn liefde voor klassieke muziek bij te brengen. Niko wil dat Steve zijn steentje bijdraagt in het huishouden. Jan heeft vandaag opnames voor de clip van Nathalie. Trudy zoekt via mail toenadering tot de ouders van Remko.

Donderdag 20 september 2012
Marie-Rose praat met Mathias over haar gevoelens, maar het resultaat is niet dat de afstand tussen hen kleiner wordt. Veronique raadt haar moeder aan om geduld te hebben en ze vraagt ook aan Victor om minder beslag te leggen op Mathias. Steve krijgt goede punten van Mieke omdat hij gaat koken. Peter wil dat Dirk en Nathalie voor drie dagen naar Frankfurt reizen om er een softwarepresentatie te geven aan een vliegtuigmaatschappij. Remko apprecieert het niet dat Trudy achter zijn rug zijn ouders heeft uitgenodigd. Evy heeft haar sollicitatiegesprek voor de functie van pr-manager en de presentatie van de opdracht.

Vrijdag 21 september 2012
Remko ziet op tegen het bezoek van zijn ouders en hij verwacht een nieuwe ruzie van zodra ze vernemen dat Hanne ook in Amerika gaat studeren. Niko vraagt zijn halfbroer Steve op de man af wanneer hij een deftige job gaat zoeken. Gisteren had Evy haar sollicitatiegesprek en vandaag is het de beurt aan Nathalie. Peter maakt zich zorgen omdat zijn zwangere echtgenote krampen heeft. Veronique heeft beslist dat Maarten gedurende twee weken niet aan zijn kookpotten mag staan en moet rusten. Voor hem staat rusten gelijk met werken in de boerderij, tot grote wanhoop van Roos.

Je kan elke weekdag om 13:35 naar de herhaling kijken van seizoen 16!


Maandag 17 september 2012
Rita is met een alcoholvergiftiging in het ziekenhuis opgenomen. Rob vindt dat hij gefaald heeft en ook Pierrot kampt met een schuldgevoel. Allebei hebben ze nood aan een babbel met Anna. De tweede zit van Maarten is een regelrecht fiasco. Trudy probeert bij haar halfzus Zoë de puntjes op de i te zetten. Peter wil nog altijd investeren in het fit- en gezondheidscentrum van Brenda. Wim bekent aan zijn vader Gaston dat hij verliefd is.

Dinsdag 18 september 2012
Jan vindt het niet kunnen dat Maarten zijn vriendinnetje Annick heeft laten overnachten. Ook Guy gedraagt zich als een ouderwetse en overbezorgde vader. Rob heeft zijn toestemming gegeven om Rita in een instelling te laten opnemen. Hij weet dat er geen andere oplossing is, maar toch kampt hij met een schuldgevoel. Mieke is voor het eerst sinds lang weer gelukkig. Pierrot heeft stress omdat zijn vrienden zijn lezing over zijn ervaringen in Oeganda zullen bijwonen.

Woensdag 19 september 2012
Pierrot zijn lezing over Oeganda heeft grote indruk gemaakt op zijn vrienden. Er worden meteen wilde plannen gesmeed om geld in te zamelen. Jan neemt een kijkje in de computerwinkel, waar Maarten sinds vandaag aan de slag is. Marie-Rose krijgt eindelijk post van Christophe. Rob heeft er al spijt van dat hij Rita in een instelling heeft laten opnemen en zeker wanneer hij hoort hoe ze wordt behandeld. Lobke geeft aan Leen toe dat ze Pierrot wel ziet zitten.

Donderdag 20 september 2012
Mieke en Wim zijn dolverliefd. Zoë is nog altijd in de ban van Dirk en ze probeert geldschieters te vinden voor zijn vastgoedproject in Spanje. Eline en Guy bekijken de plannen van haar praktijkruimte. Trudy maakt de dag van Marie-Rose goed. Kobe krijgt de politie over de vloer in verband met een financiële transactie van zijn overleden vader. Els krijgt verontrustend nieuws over haar broer.

Vrijdag 21 september 2012
Guy vindt het niet kunnen dat Zoë bij Dirk is blijven slapen. En het stoort hem nog het meest dat Eline altijd weer partij kiest voor haar dochter. Bart laat Brenda merken dat ze te hard van stapel loopt met haar nieuwe zaak. Mario krijgt het benauwd wanneer hij verneemt dat René op Cyprus is opgepakt op verdenking van witwaspraktijken. De reis van Marie-Rose naar Gran Canaria dreigt in het water te vallen. Eline brengt bij Rob en Isabelle verslag uit over de toestand van Rita. Maarten ontdekt een nieuwe passie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten