woensdag 19 september 2012

Jacky Lafon gaat scheiden

Jacky en Guy in betere tijden © photo news.
Na vier jaar is het huwelijk tussen zangeres en actrice Jacky Lafon (65) en Guy Grutman afgelopen. Dat meldt de krant Het Laatste Nieuws.
"Onze karakters passen gewoon niet bij elkaar", reageert Jacky. "Guy is een huismus, terwijl ik graag onder de mensen ben. Dat zorgde voor spanningen." Het is het tweede huwelijk van de 'Familie'-actrice -die als Zatte Rita al meer dan 20 jaar voor entertainment zorgt- dat op de klippen loopt. Eerder was ze getrouwd met Nest Adriaensen, bekend van de groep 'The Strangers'. Met hem heeft ze een dochter, Nathalie.

Jacky en Guy waren zes jaar samen, waarvan vier jaar getrouwd. Het koppel heeft er de afgelopen maanden alles gedaan om hun huwelijk te redden maar volgens Lafon had het niet langer zin. "We hebben echt alles geprobeerd om onze relatie te redden", vertelt ze. In 2009, toen een jaar getrouwd, stond hun huwelijk al even op springen. "Er was wat ambras tussen ons, ja. Maar dat komt in elk gezin toch wel eens voor?" Uiteindelijk konden ze de plooien toen gladstrijken, wat nu niet meer leek te lukken. De twee besloten dan ook in alle vriendschap uit elkaar te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten