zaterdag 29 september 2012

Deze week in Familie!

Maandag 1 oktober 2012
Paul en Nathalie spreken af dat ze woensdag het huis van haar vader leegmaken en haar spullen verhuizen naar zijn loft. Zij vindt het raar dat haar ex-man Dirk zou meehelpen, maar Paul ziet er geen graten in. Hanne en Remko vliegen vandaag naar de States, waar ze gaan studeren. Ook Roos en Maarten hebben hun koffers gepakt. June probeert haar man warm te maken om zaken te doen in Japan. Evy is gefrustreerd sinds de reorganisatie en ze neemt steeds langere pauzes in de KomEet. Het ontgaat Anna niet dat het scheef zit tussen Marie-Rose en Mathias en ze stuurt aan op een gesprek van vrouw tot vrouw.

Dinsdag 2 oktober 2012
Steve maakt zich sterk dat hij Veronique in zijn netten kan strikken. Zowel Niko als Mieke geven hem geen schijn van kans. Jan krijgt de voorzitter van de toneelgroep Kunst Adelt over de vloer, die met zijn bestuursleden in het café wil vergaderen. June wil zelf naar Japan reizen om er de overname van een bedrijf voor te bereiden. Maarten en Roos zijn in Thailand aangekomen, waar ze genieten van de omgeving en van elkaar. Dirk maakt afspraken met Nathalie en Paul over de verhuis van haar spullen. Albert praat met Mathias van man tot man over de spanningen met Marie-Rose.

Woensdag 3 oktober 2012
Anna voelt zich geroepen om de relatieproblemen van Marie-Rose en Mathias op te lossen. Ze verwacht dat Mathias als eerste actie onderneemt. Steve maakt zich sterk dat zijn charmeoffensief bij Veronique werkt. Roos en Maarten genieten honderduit van hun vakantie in Thailand en zij gaat zelfs luidop dromen van een strandhuwelijk. Dirk helpt Nathalie om het huis van haar vader leeg te maken en tijdens de verhuis halen ze zoete herinneringen op.

Donderdag 4 oktober 2012
Bart vindt dat Dirk zich vreemd gedraagt sinds hij Nathalie geholpen heeft met de verhuis. In Thailand doen Maarten en Roos een onaangename ontdekking. Steve gelooft dat Veronique zijn avances fijn vindt en hij gaat een stap verder. Peter gaat nu toch akkoord dat June op zakenreis naar Japan gaat. Jan wil een vleugje cultuur in zijn café brengen.

Vrijdag 5 oktober 2012
Anna en Veronique vissen bij Mathias wat de bestemming is van zijn weekendje weg met Marie-Rose, maar hij praat zijn mond niet voorbij. Marie-Rose is er trouwens van overtuigd dat ze gaan varen en ze heeft vooral dikke truien ingepakt. Steve schrikt wanneer hij in het ziekenhuis Veronique tegen het lijf loopt. Maarten en Roos verblijven nog altijd in Thailand, waar ze uitgebreid genieten van de lokale keuken. Evy reageert de frustraties over haar job af op Nathalie. Paul wil de helpers van de verhuis trakteren op een etentje.

Elke werkdag om 13:35 kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16. Hier even een korte inhoud wat er te gebeuren staat.


Maandag 1 oktober 2012
Mario loopt er zeer ontspannen bij nu Veronique in het buitenland verblijft. Guy en Eline verschillen nog maar eens van mening over de manier waarop Zoë moet worden aangepakt. Marie-Rose krijgt op Gran Canaria een nieuwe tegenslag te verwerken. Maarten en Annick praten eindelijk over haar afwijzing. Els krijgt haar broer René te zien die overgeleverd is aan het Belgische gerecht.

Dinsdag 2 oktober 2012
Zoë zet haar tweelingzus onder druk om in het project van Dirk te investeren. René wordt opnieuw ondervraagd door Jef Lits. Marie-Rose neemt op het strand van Gran Canaria met een gedicht afscheid van haar grote liefde Christophe. Isabelle en Rob brengen bij Els verslag uit over het telefoontje van Heidi. Pierrot vraagt aan Lobke om samen zijn moeder in de instelling te bezoeken.

Woensdag 3 oktober 2012
Rita is met de badge van Eline uit de gesloten instelling kunnen ontsnappen. Een bezorgde Rob en Isabelle rijden rond in de stad in de hoop haar te vinden voor ze stommiteiten begaat. Maarten ziet ondertussen zijn tante Rita aan het station. Marie-Rose wil met haar dochter over Christophe praten, maar ze stoot op een muur van onverschilligheid. René wordt vrijgelaten in afwachting van het proces.

Donderdag 4 oktober 2012
Marie-Rose wil met rust worden gelaten sinds ze terug is uit Gran Canaria. Wim trakteert Mieke op een weekendje Ardennen. René zit in zak en as omdat Heidi niets meer met hem te maken wil hebben. Maarten vraagt aan Elke of hij in de keuken van De Lork praktijkervaring mag opdoen. René krijgt het bezoek van Veronique.

Vrijdag 5 oktober 2012
Rob trommelt Pierrot op om Rita in Antwerpen te gaan zoeken, waar ze geld uit de muur heeft gehaald. Andreas wil voor zijn bewakers uniformen laten ontwerpen door Mario. Maarten voelt zich aangetrokken tot Evy, het afwashulpje in De Lork. René begrijpt niet waarom Heidi hem laat stikken. Andreas polst bij Els of ze een tweede kind wil. Anna en Albert vernemen nu pas dat Rita vermist wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten