zaterdag 8 september 2012

Deze week in Familie!

Maandag 10 september 2012
Dokter Paul bespreekt met Maarten het verslag van het cardiologisch onderzoek. Peter vertelt aan Veronique dat hun twee secretaresses hun zinnen hebben gezet op de functie van pr-manager. Hanne weet dat netwerken belangrijk is en ze maakt een afspraak met June om haar schetsen en ontwerpen te tonen. Victor Praet vraagt aan dokter Paul om het dagelijks bestuur van het ziekenhuis over te nemen zolang hij door zijn hernia thuis moet blijven. Veronique legt haar broer haar dilemma voor.

Dinsdag 11 september 2012

Gisteren wou Nathalie afgehaald worden van de presentatie met Dirk en vandaag is hij het die hun samenwerking voor bekeken houdt. Marie-Rose waakt er als een echte verpleegster over dat Victor voldoende rust neemt. En in haar ogen is vakliteratuur doornemen ook werken. Evy maakt zich druk wanneer ze ziet dat Steve het meubilair van Mieke gereorganiseerd heeft voor zijn feestje. Hanne is niet meer gemotiveerd om verder te studeren.


Woensdag 12 september 2012

Evy meet in het appartement van Mieke en Niko de ravage op van de party die Steve heeft gegeven. Marie-Rose probeert Mathias te overhalen om samen naar de film te gaan en ondertussen onderneemt Veronique de zoveelste poging om Victor te overtuigen voldoende te rusten. Nathalie en Dirk stellen hun belangrijke presentatie voor. Evy toetst haar ideeën voor de pr-opdracht af bij Jana. Hanne trekt haar stoute schoenen aan en ze vraagt aan Veronique of ze als ontwerpster aan de slag kan bij Fashion.

Donderdag 13 september 2012

Mieke en Niko keren terug uit Ibiza en het valt hen meteen op dat de zetel uit het appartement is verdwenen. Mathias haalt zijn replica van een Spaans galjoen van de zolder om die samen met Victor af te werken. Evy is niet echt happy dat Nathalie een vrije dag krijgt als compensatie voor de overuren en dus tijd krijgt om aan de pr-opdracht te werken. Bart probeert zijn dochter te motiveren om haar jaar over te doen, maar Hanne blijft koppig volhouden dat ze geen papier nodig heeft om carrière te maken als ontwerpster.

Vrijdag 14 september 2012

Nathalie gaat een promoclip maken voor de pr-opdracht en ze polst bij Maarten of hij wil meedoen. Het toeval wil dat Jana het gesprek opvangt en zij licht meteen Evy in. Trudy vertelt tegen Marie-Rose dat Hanne met haar studies wil stoppen en ze hoopt dat haar ex-schoonmoeder tips heeft. Roos betrapt Maarten op een leugen. Nathalie bespreekt met Rita het voorstel van Paul om samen in de loft te investeren. Steve heeft al een nieuwe zetel voor Mieke en Niko gekocht. Mathias deelt zijn passie voor miniatuurschepen met Victor.

Ook even een overzicht wat er allemaal te gebeuren staat in de herhalingen van seizoen 16...


Maandag 10 september 2012

Zoë heeft geen stem. Niets ergs, ware het niet dat ze vandaag haar toelatingsexamen heeft. Ze hoopt dat Guy haar een paardenmiddel zal geven, maar hij heeft andere besognes. Rita is gisteren opgepakt voor winkeldiefstal. Rob beseft dat het zo niet verder kan met zijn verslaafde echtgenote, maar toch wil hij niet horen van collocatie. Trudy maakt Veronique het stille verwijt dat ze geen goede moeder is. Mieke en Wim gaan samen eten in De Lork om het einde van de schilderwerken te vieren en om op de toekomst te klinken. De grafzerk van nonkel Walter zorgt voor discussies binnen de familie.

Dinsdag 11 september 2012

Isabelle voelt zich een cipier omdat Rob zijn verslaafde echtgenote Rita opgesloten heeft in haar kamer. Mario kan Veronique na al die jaren nog steeds niet doorgronden. Elien heeft een architect onder de arm genomen om haar kantoortje te verbouwen in een praktijk. De knappe kerel maakt indruk op Zoë. Pierrot bereidt zijn lezing over Oeganda voor, die hij in het rusthuis zal geven. Bart vermoedt dat zijn echtgenote Brenda iets in haar schild voert. 

Woensdag 12 september 2012

Suzy kan zich geen houding geven sinds Trudy haar een vriendschappelijke zoen op de mond heeft gegeven. Brenda wil een fit- en gezondheidscentrum overnemen. Bart vreest dat ze een eigen zaak runnen onderschat. Peter heeft meer vertrouwen in de capaciteiten van Brenda. Rita heeft een sleutel laten bijmaken en ze grijpt elke kans om het huis uit te glippen. Els wordt de zakelijke partner van Andreas, wat betekent dat ze een oppas moeten zoeken voor hun dochtertje Dieuwke. Guy gaat door het lint wanneer Zoë een wildvreemde kerel mee naar huis neemt.

Donderdag 13 september 2012

Andreas vertikt het om toe te geven aan Veronique en hij eist dat Suzy de oppas blijft van zijn dochtertje. Guy vindt het niet kunnen dat Zoë wildvreemde kerels uitnodigt op haar kamer en hij gaat de confrontatie met het rebelse tienermeisje aan. Ook tussen Peter en Veronique en tussen Pierrot en Rita vallen er harde woorden. De jarige Marie-Rose wordt door haar kinderen en hun gezin, en door Suzy en Elien getrakteerd op een feestje. Gaston vermoedt dat Mieke een boontje heeft voor zijn zoon Wim.

Vrijdag 14 september 2012

Maarten is bloednerveus voor zijn tweede zit. Zoë's plan om een cabrio te kopen, schiet bij Guy en vooral bij Trudy in het verkeerde keelgat. Voor haar is dit het bewijs dat Elien haar zus niet in de hand heeft. Isabelle en Leen ontdekken dat Rita uit haar kamer is ontsnapt. Rob praat met Andreas over zijn gevoelens voor Rita en Isabelle. Marie-Rose zit ermee dat Christophe haar verjaardag is vergeten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten