zaterdag 6 oktober 2012

Deze week in Familie!

Maandag 8 oktober 2012
Nathalie zit ermee dat Evy niet meer haar vrolijke zelve is sinds ze de promotie is misgelopen en ze probeert het probleem aan te kaarten met haar ex-collega. In Thailand kampen Roos en Maarten met een financieel probleem. Anna kan het niet laten om Marie-Rose en Mathias uit te vragen over hun weekendje weg. Jan wil een toneelkring oprichten, vooral omdat hij voor zichzelf een acteercarrière ziet. Paul nodigt nu ook Dirk uit voor het etentje in de KomEet dat hij betaalt om iedereen te bedanken die met Nathalie's verhuis heeft geholpen.

Dinsdag 9 oktober 2012
Anna en Albert vertrekken met een goed gevoel terug naar zee. Dirk vermoedt dat het Junes ambitie is om zelf het bedrijf in Japan te leiden, maar Peter ziet het anders. Jan voert een monoloog op voor regisseur Herman om de man van zijn acteertalent te overtuigen. Steve werkt tegenwoordig als poetsman in het ziekenhuis, maar hij kan niet tegen de kritiek van de verpleging en neemt ontslag om zelfstandig reisorganisator te worden. In Thailand gaan Roos en Maarten op olifantentrektocht. Paul en Nathalie dineren in de KomEet met Dirk, Bart en Trudy om hen te bedanken voor de hulp bij de verhuis.

Woensdag 10 oktober 2012
In Thailand maken Roos en Maarten een romantisch boottochtje. Rita vraagt zich af wie de vrouwelijke hoofdrol zal spelen in het toneelstuk van Herman. Jan hoopt Linda te overtuigen de rol op zich te nemen. Colette komt enkele dagen bij Marie-Rose logeren. June is terug uit Japan en ze is dolenthousiast over de overname. Evy is er met haar hoofd niet bij en ze laat steken vallen op het werk. Dirk bekent aan Bart dat er tussen hem en Nathalie iets is gebeurd. Victor kan het ziekenhuis niet loslaten en hij probeert Paul te bereiken.

Donderdag 11 oktober 2012
Victor kan er niet mee lachen dat dokter Paul al twee dagen geen verslag heeft uitgebracht en hij besluit persoonlijk orde op zaken te stellen in het ziekenhuis. Trudy polst bij Paul hoe het etentje in de KomEet is afgelopen én ze heeft een ernstig gesprek met Nathalie. Peter bespreekt met Dirk de ambities van June om in Japan te gaan werken en de gevolgen voor Fashion. Colette bekent aan Marie-Rose dat haar nieuwe leven in Frankrijk aan de zijde van David niet is geworden wat ze ervan had verwacht. Jan probeert Linda te overtuigen de vrouwelijke hoofdrol op zich te nemen in het toneelstuk.

Vrijdag 12 oktober 2012
Niko vindt dat Mieke te veel tijd in het project van Steve stopt. Maarten en Roos zijn terug uit Thailand en Bart neemt hen meteen mee naar de boerderij. Dokter Paul toont Victor het resultaat van de MRI-scan en dringt aan op een rugoperatie. June wil niets liever dan in Japan het bedrijf te gaan doorlichten en er zich te installeren als crisismanager. Colette bekent aan Marie-Rose dat ze na de breuk met David nog eens is bedrogen. Rita vindt het schandalig dat ze van haar broer niet eens een kans krijgt om haar acteertalent te bewijzen.


Je kan het 16de seizoen van Familie elke weekdag om 13:35 bekijken. Hier ook even een korte inhoud.

Maandag 8 oktober 2012
Jan vreest nog altijd dat Maartens droom om kok te worden slechts een bevlieging is. Veronique overweegt een deel van de Linea Veronica-stock aan een goed doel te schenken. Peter heeft een verrassend voorstel voor zijn echtgenote. De benefiet van Pierrot en zijn vrienden krijgt steeds meer vorm. Leen krijgt slecht nieuws van haar kotbaas. Maarten voelt zich schuldig omdat hij in de ban is van Evy én Annick.

Dinsdag 9 oktober 2012
Leen weet dat het voor haar ouders moeilijk is om rond te komen en overweegt om haar kot op te zeggen. Rob en Isabelle zoeken aan de kust een oude bekende op in de hoop dat zij nieuws heeft van Rita. Annick is teleurgesteld wanneer Maarten met Evy de QV binnenstapt. Leen en Lobke vragen aan Peter om de benefiet te sponsoren. Zoë wordt achtervolgd bij het verlaten van de QV.

Woensdag 10 oktober 2012
Eline maakt zich zorgen omdat Zoë zich heel vreemd gedraagt. Ook Noa is niet in haar gewone doen. Rob en Isabelle ontvangen een brief van Rita. Mario bekent aan Els en Andres dat hij zich gebruikt voelt door zijn echtgenote. Hij is ook stikjaloers omdat ze gaan lunchen is met René. Wim heeft een romantisch geschenk voor Mieke.

Donderdag 11 oktober 2012
Mieke en Wim hebben fantastisch nieuws voor de familie. Zoë heeft de grootste moeite om het trauma te verwerken. Maarten geraakt almaar meer in de ban van Evi, waardoor hij Annick verwaarloost. Peter bespreekt met Rob en Bart zijn plan om René in dienst te nemen. Isabelle trekt haar stoute schoenen aan en bezorgt Anna de brief van Rita. Linda en Jan slagen er nauwelijks in de eindjes aan elkaar te knopen.

Vrijdag 12 oktober 2012
Isabelle heeft er een probleem mee dat Rob en Pierrot in Antwerpen een zoekactie naar Rita organiseren. Peter overvalt René met zijn voorstel. Zoë blijft Dirk verdedigen, hoewel hij niet thuis geeft sinds hij het geld van Noa en Eline in handen heeft. Maarten kookt voor Leen, Jan en Annick. En in de keuken van De Lork heeft hij vooral oog voor Evy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten