zaterdag 27 oktober 2012

Deze week in Familie!


Maandag 29 oktober 2012
Marie-Rose heeft een gewiekst plan bedacht om Michael, de escorte die geregeld ingeschakeld wordt door Colette, te overtuigen met zijn gokverslaving te stoppen. Jans gezicht staat op onweer omdat Linda het toneelgezelschap in de steek laat. Maar Linda heeft voor zichzelf uitgemaakt dat ze geen toneel kan spelen en laat zich niet meer op andere gedachten brengen. Trudy polst bij haar dochtertje Louise of ze mee wil verhuizen naar Japan.

Dinsdag 30 oktober 2012
Peter heeft er begrip voor dat Louise het niet ziet zitten om voor enkele maanden naar Japan te verhuizen en hij heeft hierover een moeilijk gesprek met Trudy. Niko vertrekt naar Bulgarije, om er de groepsreis voor te bereiden. Véronique is er niet over te spreken dat de Japanse deal nog altijd niet rond is en het stoort haar ook dat Nathalie al twee dagen niet is komen werken. Jana en Evy vermoeden dat kok Guy meer weet over het gesjoemel met de wijn en ze bespioneren hem. Jan houdt bij regisseur Herman een pleidooi om één scène uit het stuk te schrappen. In de Jan & Alleman maken Benny en zijn schoonvader Patrick hun opwachting.

Woensdag 31 oktober 2012
Trudy hakt de knoop door over Japan, waar Bart de overname van een bedrijf moet leiden voor de Van den Bossche holding. Dokter Paul zoekt Trudy thuis op om over Nathalie te praten. Tijdens de dansnamiddag voor senioren is Anna stikjaloers omdat Albert met een andere dame danst en oog heeft voor de knappe zangeres. Nathalie beseft dat ze dringend bij Dirk en bij Paul duidelijkheid moet scheppen over haar gevoelens. Maarten gaat op consultatie bij dokter Paul. Steve profileert zich als nieuwe man en daar heeft Mieke geen probleem mee.

Donderdag 1 november 2012
Jan en Rita bespreken de ruzie van Albert en hun moeder, hoewel ze het raden hebben naar de aanleiding van de crisis. Steve probeert Mieke te overhalen om een dagje te spijbelen. Nathalie heeft goed nieuws voor Peter. Dokter Paul is in de wolken omdat Nathalie bereid is te praten en hij hoopt op een verzoening. Peter raadt Bart aan om nog eens goed na te denken over Japan, vooral omdat Jelle de verhuis niet ziet zitten. Victor voelt zich fysiek beter en wil al terug aan het werk gaan. Regisseur Herman is er niet over te spreken dat Jan geen tijd heeft om te repeteren.

Vrijdag 2 november 2012
 Louise en Jelle voeren hun plannetje uit om te verhinderen dat hij met zijn papa en Trudy mee naar Japan moet verhuizen. Anna maakt met haar koffer in de hand haar opwachting bij Marie-Rose en Mathias. Nathalie neemt June in vertrouwen over het huwelijksaanzoek van Paul en de verwarde situatie met Dirk. Peter krijgt een alarmerende telefoon van zijn ex-vrouw. Jana heeft hoe langer hoe meer moeite met de ambitie van Evy. Steve trakteert Mieke op een romantische film.

Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16, en dit om 13:35. Hier ook even de inhoud.

Maandag 29 oktober 2012
Veronique heeft last van ochtendmisselijkheid. Leen is dogelukkig met de twee dozen die voor haar zijn geleverd. Brenda neemt het haar moeder kwalijk dat ze Bart helpt in het huishouden. Els en Trudy willen hun dochtertjes balletles laten volgen. Elke en Suzy spreken af om samen naar de benefiet te gaan. Wim heeft een romantisch etentje voor Mieke in petto.

Dinsdag 30 oktober 2012
Hanneke wil net zoals haar klasgenootjes naar de benefiet gaan, maar Bart sputtert tegen. De zoektocht naar Rita zorgt voor spanningen tussen Rob en Isabelle. Jan heeft een probleem met symboliek achter de huwelijksdatum van Mieke en Wim. De benefiet van de bende van de QV is een groot succes, maar eindigt wel in mineur.

Woensdag 31 oktober 2012
Het geldkoffertje met de opbrengst van de benefiet is gestolen. Leen voelt zich schuldig omdat zij de kassa in het oog moest houden. Bij haar vader vindt ze geen steun. Bart treedt streng op tegen zijn puberende dochter Hanne. Marie-Rose wordt door haar dochter beschuldigd van kindermishandeling.

Donderdag 1 november 2012
 Hoewel Jan krap bij kas zit, is hij vastbesloten om zijn verjaardag in De Lork te vieren. Brenda wil op geen enkele manier en zeker niet financieel afhankelijk zijn van Bart. Met de hulp van de jongens van X!NK bezorgt Trudy de ernstig zieke Billie, het dochtertje van ingenieur Werner, de dag van haar leven.

Vrijdag 2 november 2012
Jan verspreidt nieuwe uitnodigingen voor zijn verjaardagsfeestje. Rob en Isabelle zetten hun zoektocht naar Rita verder. Annick wil van Maarten en Evy weten wat ze met mekaar hebben. René wil zijn gevoelens voor Veronique niet langer negeren. Bert viert zijn overname van VIP Airways met Bart en Peter. Noa vertelt aan Guy en Eline dat haar tweelingzus haar uit de weg gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten