zaterdag 13 oktober 2012

Deze week in Familie!

Maandag 15 oktober 2012
Rita polst bij regisseur Herman of zij in aanmerking komt voor de rol van Angèle. Véronique weet dat Victor geen andere keuze heeft dan zich te laten opereren, maar ze is bang voor de complicaties. Evy wordt door Veronique op haar plaats gezet omdat ze opnieuw haar beklag doet over het vele werk. Mathias ontdekt dat Colette nog niet definitief gebroken heeft met de onbetrouwbare Michael. Dokter Paul heeft slecht nieuws voor Maarten die met een gebroken arm uit Thailand is teruggekeerd. June is in de wolken omdat Peter is bijgedraaid over Japan. Dirk en Nathalie zijn samen op zakenreis in Frankfurt.

Dinsdag 16 oktober 2012
June twijfelt opeens of het wel een goed plan is om minstens een half jaar in Japan te gaan werken. Victor moet vandaag onder het mes en hij is zenuwachtig hoewel hij dit niet gezegd wil hebben. Colette bespreekt met Marie-Rose haar plan om terug in Vlaanderen te komen wonen. Maarten kan het niet laten om over de schouder van chef Guy te kijken en hem te commanderen. Jan is teleurgesteld omdat Linda blijft weigeren om samen met hem toneel te spelen. Dirk en Nathalie hebben een goeie presentatie gegeven in Frankfurt.

Woensdag 17 oktober 2012
Dirk en Nathalie hebben in Frankfurt een grens overschreden. Evy is haar job kotsbeu en ze vraagt aan Jana om te melden dat ze ziek is. June heeft een beslissing genomen over Japan. Victor heeft sinds zijn rugoperatie geen gevoel in zijn benen en hij maakt zich zorgen. Steve heeft stress omdat hij tijdens de infoavond van de skireis de mensen moet toespreken. Kok Guy is het beu dat Maarten hem op de vingers tikt en hij dreigt de KomEet te verlaten. Jan is heel blij omdat Linda is bijgedraaid en samen met hem toneel zal spelen.

Donderdag 18 oktober 2012
Nathalie heeft het moeilijk om zich een houding te geven als Dirk in de buurt is. Steve blikt met een goed gevoel terug op de infoavond en hij beseft dat Mieke hier een groot aandeel in heeft. Mieke en Linda ondervinden dat Victor een moeilijke patiënt is om te verzorgen. Evy heeft groot nieuws voor Jana. De keuken van de KomEet is verboden terrein voor Maarten en dus ergert hij Roos en Jana in de zaal. Jan en Linda oefenen met regisseur Herman hun teksten in.

Vrijdag 19 oktober 2012
Mieke wil Steve een financieel zetje geven zodat hij zijn professionele droom kan realiseren, maar Niko vindt dat geen goed plan. Veronique vertelt aan haar moeder dat Mathias gevraagd is om in Japan de overname te regelen. Evy is in haar nopjes, maar toch heeft ze stress voor haar gesprek met Peter. Trudy vindt het nodig om met Nathalie over Paul en over Dirk te praten. Victor Praet mag het ziekenhuis verlaten en zoals het een tevreden patiënt past, heeft hij pralines voorzien voor het verzorgend personeel. Linda en Jan hebben terug een moeilijke repetitie met regisseur Herman.

Je kan elke weekdag om 13:35 kijken naar de herhaling van seizoen 16! Hier ook even een overzicht...


Maandag 15 oktober 2012
Eline is er zeker van dat Dirk er met haar geld en de spaarcenten van Noa vandoor is en ze besluit klacht neer te leggen. Marie-Rose behandelt Suzy nog slechter dan een hond sinds ze terug is uit Gran Canaria. Ook Mario weet hoe het voelt om gekleineerd te worden. Linda en Jan slagen er niet meer in de eindjes aan elkaar te knopen.

Dinsdag 16 oktober 2012
Veronique en Mario blijven ruzie maken over de productie van de uniformen voor Safe. Peter en Bart worden tijdens hun vergadering verrast door Bert. Hij blijkt definitief terug uit China en bruist van de ambitie. Lobke en Leen hebben de handen vol met de organisatie van de benefiet.

Woensdag 17 oktober 2012
Jan ziet ertegenop om Leen en Maarten in te lichten over de financiële probemen. Bert bewijst aan Peter en Veronique dat hij in China een gehaaid zakenman is geworden. Trudy stelt Els voor een voldongen feit wanneer ze een schaduwopdracht aanvaardt. Suzy deelt steeds vaker haar zorgen en frustraties met Elke.

Donderdag 18 oktober 2012
Veronique overweegt om 49% van de Linea Veronica-aandelen te verkopen aan Bert. Els en Trudy starten hun schaduwopdracht en verzwijgen dit wijselijk voor Andreas. Mario heeft werk gemaakt van de uniformen voor de Safe-bewakingsagenten. Eline en Zoë krijgen van de politie nieuws over Dirk. Jan geeft eindelijk aan Leen en Maarten toe dat er financiële problemen zijn. Marie-Rose en Veronique slingeren elkaar harde verwijten naar het hoofd.

Vrijdag 19 oktober 2012
Andreas vindt het verdacht dat Els en Trudy twee dagen na elkaar gaan shoppen en hij polst bij Peter of hij meer weet. Leen is nog altijd op zoek naar een weekendjob. Marie-Rose kan de ruzies met haar dochter niet meer aan en ze overweegt om te verhuizen. René geeft Veronique zakelijk advies. De bende van de QV wil de vakantie afsluiten met een fuif. Mario doet een akelige ontdekking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten