zaterdag 20 oktober 2012

Deze week in Familie!

Maandag 22 oktober 2012
Trudy moedigt Bart aan om zich kandidaat te stellen om de overname in Japan voor zijn rekening te nemen. Mieke voelt er veel voor om Steve het financiële duwtje te geven dat hij nodig heeft om zijn reisorganisatie uit de grond te stampen. Maarten meent het met zijn kookboek. Colette is terug uit Nice en ze brengt meteen bij Marie-Rose verslag uit over haar beslissingen. Jan en regisseur Herman hebben een productievergadering over het decor van het toneelstuk en de locatie van de opvoeringen. Dokter Paul neemt Trudy in vertrouwen over zijn ambitieus plan.

Dinsdag 23 oktober 2012
Nathalie reageert vreemd op de vraag van Paul. Maarten heeft een conflict met de wijnleverancier, maar die distantieert zich van het slechte lot. Niko wil in Bulgarije het totaalpakket van de skireis gaan controleren, vooral omdat Mieke in het project investeert. Dirk vertelt aan de Van den Bossche-top dat Bart bereid is om de overname in Japan te regelen. Jan en Linda hebben terug een bewogen repetitie met regisseur Herman.

Woensdag 24 oktober 2012
Het is voor Trudy de dag van de moeilijke gesprekken, want eerst heeft ze een discussie met Peter over hun dochtertje, aansluitend spreekt ze duidelijke taal tegen Dirk en in het ziekenhuis volgt nog dokter Paul. Mathias laat Colette heel duidelijk verstaan dat de veel jongere Michael alleen op haar geld uit is. Maarten is vastbesloten te achterhalen wie er met de wijn geknoeid heeft en hij houdt iedereen die in de KomEet werkt in de gaten.

Donderdag 25 oktober 2012
Nathalie is niet in staat om te gaan werken. Linda ergert zich omdat Jan het toneelstuk niet kan loslaten en zelfs aan tafel in de huid van zijn personage kruipt. Jana windt er bij Maarten geen doekjes om dat ze zich niet van diefstal laat beschuldigen en ze schermt met ontslag. De uit de hand gelopen discussie van Dirk en Paul is het gespreksonderwerp van de dag in de Van den Bossche-holding. Colette ziet eindelijk in dat ze definitief een punt moet zetten achter haar relatie met de gokverslaafde Michael.

Vrijdag 26 oktober 2012
Paul zit momenteel op een emotionele roetsjbaan en hij praat met Mieke over zijn vragen en verwarde gevoelens. De interim-maître meldt zich aan in De KomEet. Albert heeft Anna ingeschreven voor een dansnamiddag van senioren. Jan en regisseur Herman tonen weinig begrip voor Linda's tijdsgebrek om de teksten van het toneelstuk uit het hoofd te leren. Marie-Rose maakt een afspraak met de ex-vriend van Colette.

Je kan elke weekdag, na het nieuws naar de herhaling kijken van seizoen 16! Hier ook even een overzicht...

Maandag 22 oktober 2012
Mario bewijst dat hij even sluw kan zijn als zijn echtgenote. Brenda opent de deuren van haar fit- en gezondheidscentrum. Tijdens de receptie komt aan het licht dat Peter in de zaak heeft geïnvesteerd. Ook Andreas betrapt zijn vrouw op een leugen. Zoë praat met Lobke over haar frustraties. De fuif van Leen en Maarten en hun vrienden is een schot in de roos.

Dinsdag 23 oktober 2012
Brenda is niet van plan om naar huis terug te keren. Zelfs haar moeder kan haar niet op andere gedachten brengen. Mario vindt dat Els en Trudy lang genoeg privé-detective hebben gespeeld en hij gaat tot de actie over. Veronique doet Bert een tegenvoorstel tijdens een lunch in De Lork. Eline neemt haar beste vriendin Marie-Rose op sleeptouw. Trudy heeft zeer spannend nieuws voor Peter.

Woensdag 24 oktober 2012
Peter en Trudy vertellen aan hun huisgenoten dat ze mogelijk terug zwanger zijn. Hanneke voelt zich in de steek gelaten door Brenda en reageert niet op haar sms-jes. Leen vindt een weekendjob in de pizzeria, waar ook Evy een centje bijverdient. In het café van Micheline lopen de emoties hoog op. Mieke en Wim leggen hun huwelijksdatum vast.

Donderdag 25 oktober 2012
Micheline herinnert Rita aan hun afspraak en zet haar vervolgens op straat. Het ziet er niet naar uit dat het benefietconcert zal kunnen doorgaan, tenzij er snel een nieuwe hoofdact gevonden wordt. Trudy en Peter hebben een afspraak bij de gynaecoloog. Maarten probeert tegen beter weten in Annick te verleiden. Bart en Brenda maken ruzie over hun dochtertje. Mieke brengt Anna twee keer goed nieuws.

Vrijdag 26 oktober 2012
Rob leest in de krant dat in Antwerpen een zekere RVDB is aangereden en hij vermoedt dat het om Rita gaat. De bende van de QV heeft de handen vol met de voorbereidingen van de benefiet voor Uganda. Mario herinnert Veronique aan haar belofte om haar steentje bij te dragen. Hanneke mist haar mama en haar broertje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten