zaterdag 6 april 2013

Deze week in Familie!

Maandag 8 april 2013
Rita is nog steeds niet komen opdagen. Linda en Niko dringen er bij Jan op aan de familie in te schakelen en actie te ondernemen. Patrick stelt Jan op zijn beurt voor een voldongen feit. Victor wordt naar het ziekenhuis gebracht met verlammingsverschijnselen. Bart wacht in spanning het antwoord van Lantec af. Liesbeth is ten einde raad en schakelt Dirks hulp in om een einde te maken aan de langeafstandsrelatie tussen Arno en Gail. Het kuikentje van Louise is ziek. Ze wil met Piepke naar de dierenarts, maar June houdt de boot af. Anna en Albert gaan op daguitstap naar Gent.

Dinsdag 9 april 2013
Jan licht Marie-Rose en Mathias in over Rita's verdwijning. Patrick begrijpt niet dat er geen actie wordt ondernomen. Victor eist dat een andere dokter zijn operatie uitvoert. Véronique probeert hem duidelijk te maken dat dit geen enkele zin heeft. Mathias koopt een fiets bij Patrick. Ondertussen worden ook Benny, Peter en Dirk aangesproken om zich bij de wielerploeg aan te sluiten. Dirk en Nathalie weigeren in te gaan op het voorstel van Liesbeth. Arno verrast het hele gezin met een onverwachte mededeling. Op aanraden van Mieke onderneemt Linda een nieuwe poging om Jan zover te krijgen de badkamer te renoveren. Niko neemt opnieuw contact op met Evy en wil met haar afspreken. Peter praat met Louise over haar gedrag ten opzichte van June.

Woensdag 10 april 2013
Véronique weet niet of ze met Victor verder wil als de operatie fout zou lopen, maar neemt zijn verzorging toch op zich. Victor zelf is doodsbang voor de operatie van morgen. Liesbeth verzet zich tegen Arno's plannen om naar Miami te vliegen en beraamt een plan. Niko wil de band met Evy aanhalen, maar voor haar is er te veel gebeurd. Peter voelt zich niet meer goed in zijn functie van product manager, maar durft Véronique niet in te lichten. Bart zet alles op alles om de job bij Lantec binnen te rijven en overhandigt hen een dossier met de projecten die hij destijds bij VDB heeft gerealiseerd. Mathias is druk in de weer met de voorbereidingen van de fietstocht van morgen. Linda dringt bij Jan aan op een grondige renovatie van het appartement.

Donderdag 11 april 2013
Ten huize Marie-Rose lopen de spanningen hoog op. Véronique is zenuwachtig voor de operatie van Victor, Mathias voor zijn eerste rit met het wielerclubje. Bart wordt uitgenodigd voor een gesprek bij Lantec en komt te weten of hij de job al dan niet krijgt. Niko maakt zich zorgen omdat Evy alle contact mijdt. Liesbeth neemt plots een heel ander standpunt in wat betreft Gail en Arno. Ook Stefanie stelt zich vragen. Véronique doet Linda een bekentenis.

Vrijdag 12 april 2013
Arno haalt een onvoldoende op school. Liesbeth zoekt de oorzaak meteen bij de langeafstandsrelatie met Gail. Bart geeft zijn ontslag en licht Dirk in over de projecten die Lantec wil kopen. Hij krijgt echter ontnuchterend nieuws te horen. Jan wil Rita's studio leegmaken, maar kan op weinig steun van de familie rekenen. Wanneer Rita plots opdaagt, is hij haar dan ook een uitleg verschuldigd. Evy wil de ruzie met Mieke uitpraten, maar hun vriendschap lijkt voltooid verleden tijd. Véronique wijst Peter op het feit dat er geen geld is om een productieassistent in te schakelen die hem kan ontlasten. Nathalie heeft misschien wel een oplossing. Mathias is in de wolken met het succes van de wielerclub. Mieke treft Victor bewusteloos aan in bed. Na een nieuwe operatie krijgt Véronique het harde verdict te horen.


Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16, en dit rond 13u35!


Maandag 8 april 2013
De Vos ondervraagt Jan, Miel en Francine in verband met de aanranding. Guy wil met Balencourt in zee gaan. Zoe's film wordt vertoond. Albertine en Victor komen onverwacht op bezoek. Evi neemt ontslag in de pizzeria.

Dinsdag 9 april 2013
Nina vertrekt naar Moldavië en Brenda keert terug naar België. Ze heeft het moeilijk met het afscheid van Bram. Rob moet alimentatie betalen aan Rita. Guy vraagt Balencourt als advocaat in zijn assisenzaak. Jan wordt overvallen.

Woensdag 10 april 2013
Het proces komt voor. De ouders en de kinderen moeten een bloedtest laten doen. Trudy en Els zijn razend. Isabelle en Pierrot willen een organisatie op poten zetten om kansarmen te helpen. Bertje neemt Véronique mee uit eten in Parijs. Albert heeft nog steeds last van slapeloosheid.

Donderdag 11 april 2013
Mieke stelt voor om Gaston bij hen te laten intrekken. Het huis van Els en Andreas is afgebrand.

Vrijdag 12 april 2013
Els is bang nadat hun huis in brand werd gestoken. Miel en Francine bezoeken haar en Andreas. Andreas vraagt bescherming aan de staatsveiligheid. Mario en Cixi komen terug uit China. Verhelst bekent dat hij nog altijd verliefd is op Isabelle.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten