zaterdag 13 april 2013

Deze week in Familie!

Maandag 15 april 2013
De verlamming van Victor is een harde klap voor Véronique. Ondanks haar twijfels wil ze hem nu niet in de steek laten. Bart is enthousiast over zijn eerste werkdag bij Lantec. Trudy maakt zich echter zorgen over de VDB-projecten die het bedrijf wil kopen. Jan wil geld uitsparen door de renovatiewerken zelf te doen, maar Linda ziet dat helemaal niet zitten. Guido denkt de oplossing te hebben. Arno dreigt ermee thuis weg te gaan als Liesbeth blijft zeuren over zijn schoolwerk. Mathias sluit vrede met Geert Segers, de voorzitter van wielerclub 'De Koekoeksvrienden'. Marie-Rose vertelt Anna dat Rita terecht is en zelfs werk heeft.

Dinsdag 16 april 2013
Jan begint aan de renovatiewerken van de studio. Dirk probeert Bart nog een laatste keer duidelijk te maken dat hij de verkoop van de VDB-projecten eerst met Peter moet bespreken. De discussie draait uit op een ruzie. Liesbeth ontdekt dat Arno tegen betaling het huiswerk van zijn klasgenoten maakt om zijn reis naar Amerika te financieren. Mathias is enthousiast over de wielerwedstrijd die hij gaat organiseren en droomt al luidop over de Tour de France. Véronique probeert zich zo sterk mogelijk te houden, maar Victor stelt zich erg opstandig op. Anna en Albert leren in het rusthuis Etienne kennen: een van de bewoners en drijvende kracht achter heel wat activiteiten. Mathias en Marie-Rose bieden hun diensten als leesouder aan.

Woensdag 17 april 2013
Victor wil de harde realiteit niet onder ogen zien en denkt dat hij ooit terug zal kunnen lopen. Onder zijn relatie met Véronique trekt hij een streep. Albert organiseert samen met Etienne een daguitstap, tot grote ergernis van Anna. Jan wil Mathias voor zijn kar spannen om mee te komen klussen in zijn studio. Guido en Elias gaan mee fietsen met de wielerclub. De jonge snaken maken de oude garde compleet belachelijk. Niko doet een poging om Mieke en Evy met elkaar te verzoenen. Peter ruikt onraad wanneer Dirk zich verspreekt over de projecten die Bart wil verkopen aan Lantec.

Donderdag 18 april 2013
Véronique maakt Victor duidelijk dat ze hem blijft steunen, of hij dat nu wil of niet. Marie-Rose hoopt de brokken te kunnen lijmen door Victor na zijn revalidatie in huis te nemen. Peter wil een dure opleiding vernieuwingsmanagement volgen. Patrick heeft genoeg van de strubbelingen tussen zijn dochter en Arno. Anna kan de eindeloze discussies tussen Etienne en Albert niet langer aanhoren en besluit mee te helpen met de organisatie van de uitstap. Mathias trekt tijdens de vergadering van het koerscomité alles naar zich toe. Dit tot ergernis van voorzitter Geert Segers. Dankzij hulp uit onverwachte hoek slaagt Jan er toch in de verbouwing van zijn studio af te krijgen voor Leen arriveert.

Vrijdag 19 april 2013
Mathias weet de verenigingen uit de streek warm te maken voor zijn quiz. Tot verbijstering van Marie-Rose biedt hij zich ook aan om in het bestuur van de voetbalclub te zetelen. Jan is zenuwachtig voor de komst van zijn dochter Leen. Wanneer het moment eindelijk is aangebroken, blijkt Leen niet alleen gekomen te zijn. Benny weet niet wat hij hoort wanneer Liesbeth Arno voorstelt om zijn reis naar Amerika te bekostigen. Niko doet een nieuwe poging om Evy en Mieke rond de tafel te krijgen. Het besef dat hij voor de rest van zijn leven verlamd zal zijn, is een klap in het gezicht van Victor. Anna geniet ervan om samen met Albert en Etienne de uitstap met de bewoners van het rusthuis voor te bereiden. Rita heeft verrassend nieuws.

Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16, en dit om 13u35!


Maandag 15 april 2013
Andreas kan de geforceerde wagen veilig aan de kant brengen. Mieke wil vanalles veranderen om Gaston te verwelkomen in hun huis. Gonda, de diabetespatiënt die Guy onderzocht, klaagt Guy aan. Balencourt klaagt Brenda aan wegens laster en eerroof.

Dinsdag 16 april 2013
Guy vertelt wat hij die twee uur gedaan heeft dat hij afwezig was. Ellen wordt bedreigd en verschuilt zich in een motel. Suzy vertelt Elke waarom de sociaal assistent moeilijk doet over de in-vitrobehandeling. Pierrot en Isabelle werken het idee van de vzw verder uit.

Woensdag 17 april 2013
Guy wordt weer negatief afgeschilderd in de pers. Balencourt vindt dat goed nieuws. Isabelle vraagt Rob ten huwelijk. Bertje wil Linda als model van Linea Quaranta. Mario en Cixi vliegen elkaar in de armen. Trudy bezoekt Lana in het ziekenhuis.

Donderdag 18 april 2013
Guy is kwaad omdat Ellen tegen hem heeft gelogen. Trudy is zenuwachtig voor het resultaat van de DNA-test. Iemand probeert Louise na schooltijd te ontvoeren. Isabelle is lastig omdat Rob nog niet op haar vraag heeft geantwoord om met haar te trouwen.

Vrijdag 19 april 2013
Linda staat model voor de nieuwe lijn van Linea Veronica. Mieke, Wim en Gaston krijgen post van Nina. Bertje vraagt of Zoe een bedrijfsfilmpje wil maken voor Linea Veronica. Andreas wil een tijdje onderduiken na de ontvoering van Dieuwke.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten