zaterdag 20 april 2013

Deze week in Familie!

Maandag 22 april 2013
Jan vraagt zich af waarom Leen blijft zwijgen over haar zwangerschap. Hij is allesbehalve gerustgesteld wanneer ze uiteindelijk toch haar verhaal doet. Victor wil niet toegeven dat hij hulp nodig heeft. Jan twijfelt aan Rita's mooie verhaaltjes over haar nieuw leven en stuurt Patrick op onderzoek. Dit tot groot ongenoegen van Liesbeth. Mathias heeft te veel hooi op zijn vork genomen, maar weigert gas terug te nemen. Arno zit in de put omdat het nog maanden zal duren voor hij genoeg geld bij elkaar heeft om naar Amerika te trekken. Bart mag van zijn nieuwe werkgever een bedrijfswagen uitzoeken. Véronique ontdekt ondertussen dat de vijf projecten die ze wil verkopen al gepatenteerd zijn door een ander bedrijf.

Dinsdag 23 april 2013

Jans bekommernis om Leen zorgt voor spanningen. Patrick wil samen met Arno een tweedehandsbrommertje opknappen om nadien door te verkopen. Victor moet aanvaarden dat hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel zal zitten. Hij accepteert gelaten de hulp van Marie-Rose. Mathias is er niet mee opgezet dat het hele huis moet worden aangepast aan de noden van Victor. Jan vindt het niet kunnen dat Marie-Rose een vrouwenploeg heeft ingeschreven voor de quiz. Patrick bezoekt Rita in het café en maakt kennis met haar nieuwe vriend Gino. Véronique is in alle staten wanneer ze ontdekt dat Bart de projecten van VdB heeft meegenomen naar Lantec. Mieke licht Leen in over de toestand van Victor.

Woensdag 24 april 2013

Leen wil Victor in het ziekenhuis bezoeken. Het wordt een emotioneel weerzien. Marie-Rose treft ondertussen alle voorbereidingen voor de komst van Victor. Ze vindt een aannemer die meteen aan de slag kan, maar even later ook toezegt voor de verbouwingswerken in de KomEet. Bart legt de dreigementen van Véronique en Peter naast zich neer. Trudy maakt zich ernstig zorgen. Anna begint steeds meer de voordelen van een permanent verblijf in het rusthuis in te zien. Jan diskwalificeert het vrouwenploegje voor de quiz. Benny ergert zich aan de inspanningen die zijn gezin levert om het spaarpotje van Arno aan te dikken. Jan bezoekt het café waar Rita werkt, maar wordt niet met open armen ontvangen.

Donderdag 25 april 2013

Jan maakt zich zorgen om Leen na haar bezoek aan Victor. Leen zelf ergert zich alsmaar meer aan de bemoeienissen van haar vader en besluit Victor opnieuw op te zoeken. Linda zet Jan op zijn plaats nadat hij de vrouwenploeg heeft geweigerd voor de quiz. De spanningen tussen Véronique en Bart lopen steeds hoger op. Peter probeert een rechtszaak tussen VdB en Bart te vermijden, maar niemand wil water bij de wijn doen. Terwijl ook Stefanie zich inzet om de spaarpot van Arno te vullen, blijft Benny alle hulp weigeren. Victor neemt zijn intrek bij Marie-Rose, maar heeft het moeilijk om zich aan te passen aan het leven in een rolstoel. Mathias heeft het steeds moeilijker met de drukte in huis.

Vrijdag 26 april 2013

Peter confronteert Dirk met het feit dat hij op de hoogte was van Barts plannen met de projecten van VdB. Arno vraagt zijn vader op de man af waarom hij de enige is die hem niet helpt met het inzamelen van geld voor een ticket naar Amerika. De aannemer van Marie-Rose komt niet opdagen en stort zich op de verbouwingen van de KomEet. Mathias denkt een rustiger parcours te hebben uitgestippeld voor de wielerploeg, maar moet tijdens het fietsen al snel opgeven. Anna en Albert besluiten zich op de wachtlijst voor een kamer in het rusthuis te zetten. Rita heeft verrassend nieuws voor Jan. Leen vertelt Victor openhartig over haar leven in Amerika en beseft dat ze haar verleden niet lang meer geheim kan houden. Peter heeft slecht nieuws voor Véronique.

Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16, en dit om 13u35!

Maandag 22 april 2013
Albert kampt nog steeds met slapeloosheid. Eline wil Albert psychisch doorlichten om de reden te achterhalen. Bart verdenkt Linda van overspel. Noa en Maarten kunnen het goed met elkaar vinden.

Dinsdag 23 april 2013

Els gaat Suzy dagelijks een hormonenspuitje geven. Rob vraagt Isabel ten huwelijk. De Vos laat De Laet overplaatsen naar een ander district. Bart en Linda maken ruzie.

Woensdag 24 april 2013

De Vos denkt dat De Laet de aanrander is. Ze checkt alle sporen en ondervraagt Kobe en Bertje. Jan wil de manager van Linda spelen. Leen krijgt berichtjes van een aanbidder. Noa vertelt Zoe dat ze verliefd is op Maarten. Cixi denkt dat ze zwanger is van Mario.

Donderdag 25 april 2013

Bertje vindt het verdacht dat Cixi alweer misselijk is. Trudy en Peter, en Els en Andreas krijgen een brief van de rechtbank. De uitslag van het DNA-onderzoek zal officieel meegedeeld worden. De Laet wil De Vos aanklagen bij het comité P. De Vos krijgt een nieuwe assistent. Balencourt gaat het ziekenhuis waar Guy werkte, voor de arbeidsrechtbank dagen. Linda's foto's zijn een succes.

Vrijdag 26 april 2013

Iemand heeft de hesp in Linda's koelkast opgegeten. Zowel Maarten als Jan ontkennen. Anna en Albert vernemen dat Rob de scheidingszaak heeft verloren. Bertje ontdekt een zwangerschapstest in de vuilbak. Isabelle wijst Verhelst de deur.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten