zaterdag 1 juni 2013

Deze week in Familie!

Maandag 3 juni 2013
Bart is niet te spreken over het feit dat Trudy zijn huis te koop heeft gezet. Hij is niet van plan het aan een spotprijs aan te bieden. Zelfs wanneer potentiële kopers afhaken omwille van de prijs, houdt Bart voet bij stuk, tot ergernis van Trudy. June en Peter krijgen nieuws over hun aanvraag om opvanggezin te worden. Veronique is tevreden met de omzetcijfers van de Foodbar, maar Trudy wordt ondertussen overladen met werk. Patrick sukkelt met zijn computer en vraagt enkele vrienden om raad.

Dinsdag 4 juni 2013
Tot grote ergernis van zijn zoon en Linda wil Jan niet dat Guido samen met Charlotte en haar ouders op reis gaat. Peter raadt Trudy aan om Veronique voor de keuze te stellen: ofwel focust ze zich op haar werk in de Foodbar, ofwel gaat ze fulltime aan de slag als Veroniques assistente. Patrick schaft zich een computerboek aan, met een computercrash tot gevolg. Mieke en Linda zijn niet te spreken over de directeur ad-interim van het ziekenhuis. Veronique krijgt telefoon van Victor en reageert verontrust.

Woensdag 5 juni 2013
Charlotte beraamt een plan om Jan van gedachten te doen veranderen. Een expert komt de waarde van het huis van Bart schatten. Wanneer die te horen krijgt dat Trudy ook de meubelen wil verkopen, weet hij niet meer waar hij het heeft. Dirk brengt Rita een bezoekje. Wanneer hij ziet hoe ze eraan toe is, neemt zijn ongerustheid alleen maar toe. Victor wil het contact met Veronique afbouwen. Evy is nerveus voor haar eerste doorpas.

Donderdag 6 juni 2013
Jan wil dolgraag peter worden van Leens kindje. June denkt dat Peter wil terugkomen op hun beslissing om opvangouders te worden. Linda doet bij Veronique haar beklag over de directeur ad-interim van het ziekenhuis. Charlotte vraagt Elias mee op reis. Patrick besluit alsnog computerlessen te volgen. Liesbeth en Stefanie zijn trots op hem, maar Benny kan het niet laten om constant de spot te drijven met zijn schoonvader. Rita geeft Kristina haar bankkaart en pincode om naar de apotheek te gaan.

Vrijdag 7 juni 2013
Trudy wil in zee gaan met een immokantoor om het huis sneller verkocht te krijgen. De computerlessen van Patrick werpen hun vruchten af en zelfs Benny is onder de indruk van zijn vorderingen. Charlotte ziet nog één mogelijkheid om Jan te overtuigen. Ondertussen werpt Linda hem voor de voeten dat hij niet voldoende mee is met zijn tijd om peter te worden van Leens baby. Kristina's auto is in panne gevallen en ze heeft geen geld om hem te laten repareren. Marie-Rose is enthousiast wanneer ze verneemt dat Peter en June een jongetje zullen opvangen.
Elke werkdag om 13u35 kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16!

Maandag 3 juni 2013
Anna is in alle staten wanneer ze in de krant leest dat Kobe ontoerekeningsvatbaar is verklaard. Els stapt naar Trudy met haar vermoedens over Marijke. Claude Michiels, de eigenaar van een grote winkelketen, is niet te spreken over de ontwerpen van Mario. Die is razend omdat Veronique hem niet steunt en hij overweegt om naar China terug te keren. Jan doet bij Linda een boekje open over Francine.

Dinsdag 4 juni 2013
Linda vindt het geen goed plan dat Jan zijn vriend Miel inlicht over Francines avances. Mario bedenkt een smoes om naar China te kunnen terugkeren. Els vraagt aan commissaris Annelies De Vos om een onderzoek tegen Marijke en haar vriend Geert op te starten. Anna en Albert vernemen van Kobes advocaat dat hij in een psychiatrische instelling wordt opgenomen. Peter licht Trudy in over de zwangerschap van Cixi.

Woensdag 5 juni 2013
Shirley begrijpt niet dat Noa en Leen de behoefte hebben om Kobe te bezoeken. Albertine voelt zich verwaarloosd door haar dochter, die al haar tijd en energie in het buurthuis stopt. Rita heeft een beslissing genomen over Pierrot. Peter weet dat Mario overweegt om naar China terug te keren en wil zijn schoonbroer op andere gedachten brengen tijdens een avondje bowlen.

Donderdag 6 juni 2013
Jan is in alle staten omdat Maarten met zijn studies wil stoppen en er vallen harde woorden. Veronique vindt het vreemd dat Peter opeens al zijn vrije tijd met Mario doorbrengt. Anna twijfelt om Kobe te gaan bezoeken. Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman doen een ontdekking over Marijke en haar vriend Geert. Lobke is van mening dat Pierrot terug contact moet opnemen met zijn moeder. Het romantische avondje van Bart en Brenda eindigt in een drama.

Vrijdag 7 juni 2013
De ruzie tussen Bart en Brenda loopt hoog op. Rita wil zich verzoenen met Pierrot, maar hij wijst haar de deur. Peter en Mario gaan fietsen. Anna en Albert bezoeken Kobe op hetzelfde moment als Leen en Noa, maar hij wil hen niet zien.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten