vrijdag 14 juni 2013

Deze week in Familie!

Maandag 17 juni 2013
Peter hoopt dat Warre snel naar zijn echte ouders kan. Leen ziet af in de laatste rechte lijn naar haar bevalling. Rita geraakt steeds meer in de ban van de alcohol en van haar nieuwe vriendin Kristina. Trudy en Bart vieren de aankoop van hun nieuw huis. Bij VdB is Véronique niet blij met Peters idee om de winkels voortaan ook op zondag open te houden.

Dinsdag 18 juni 2013

Jan ontmoet de vader van Charlotte en krijgt een schatting van de reiskosten. Peter gaat steeds zwaarder in de clinch met Véronique, zeker nu hij de vakbonden heeft ingeschakeld. Rita is in vrije val. Ze komt elke dag meer en meer in de greep van Kristina te zitten. Louise houdt koppig vol: ze wil haar vader niet meer zien.

Woensdag 19 juni 2013

De spanning tussen Peter en Véronique loopt hoog op. Zeker nu Véronique aan Rudi heeft gevraagd om een uniform voor de medewerkers van de Foodbar te ontwerpen. Ook Rudi is niet met dit voorstel gediend en het komt zelfs tot een aanvaring met June. Marie-Rose organiseert een etentje om de plooien tussen haar kinderen glad te strijken. Jan heeft een hekel aan Mark, de papa van Charlotte. Louise loopt weg bij Bart en Trudy.

Donderdag 20 juni 2013

Marie-Rose voelt zich ongemakkelijk wanneer de bomma afstand lijkt te nemen van de familie. Rita steunt Kristina door dik en dun en leent haar opnieuw een grote som geld. Tussen Peter en Véronique zit een serieus haar in de boter. Hij wil zijn plannen echter koste wat het kost doorvoeren. Ook zijn puberende dochter baart Peter zorgen. En dan is er nog June, die net zoals hij stikkapot is door de slapeloze nachten van Warre.

Vrijdag 21 juni 2013

June heeft last van vermoeidheid door de slechte nachten van Warre. Arno keert terug uit Amerika. Benny blijft zich ondertussen met volle overgave voorbereiden op de wielerwedstrijd. Hij moet en zal de trofee binnenhalen voor zijn Liesbeth. Patrick hoopt in de Welkom meer te weten te komen over Kristina. Zij probeert ondertussen nog steeds de 4.000 euro los te peuteren van Rita. Véronique is benieuwd naar de resultaten van de werknemersenquête.

Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16, dit rond 13u35!


Maandag 17 juni 2013

Het avondje uit kreeg voor Mario en Peter een zeer vervelend staartje. Hun echtgenotes worden door Maarten en Pierrot op de hoogte gebracht van de razzia. Noa kan niet voor haar moeder verstoppen dat ze het zwaar te pakken heeft voor Bart. Véronique wil van haar broer weten waarom hij zich uitslooft voor Mario. Isabelle heeft er alle vertrouwen in dat het terug goed komt tussen Pierrot en zijn moeder.

Dinsdag 18 juni 2013

Isabelle en Rob zijn gecharmeerd door de uitnodiging van Gaston. Mario staat aan de grond genageld wanneer hij verneemt dat hij genomineerd is voor de Fashion Award 2007. Ook Bjorn heeft groot nieuws gekregen. Els wil met Andreas over hun toekomst als koppel praten. Guy ziet het niet langer zitten om in het ziekenhuis te blijven werken.

Woensdag 19 juni 2013

Eline vindt dat Guy met zijn ontslag een zeer drastische beslissing heeft genomen. Haar ongerustheid groeit nog wanneer hij vertelt dat hij in Amerika een nieuw leven wil opbouwen. Wim hoort zijn vader uit over zijn gevoelens voor Isabelle. Miel doet Jan een bizar maar intrigerend voorstel. Bart vermoedt dat Brenda een verhouding met Bram heeft.

Donderdag 20 juni 2013

Maarten maakt zich zorgen omdat Bjorn hem opeens ontwijkt. In tegenstelling tot Linda lijkt Jan er wel voor te vinden om met Francine en Miel aan partnerruil te doen. Mario loopt op wolkjes omdat een journalist van Vogue hem wil interviewen. Lobke probeert Pierrot te overtuigen mee te gaan naar het café van Micheline.

Vrijdag 21 juni 2013

Maarten vraagt Bjorn uit over zijn blauw oog. Trudy denkt dat Peter iets in het schild voert. Staelaerts en Leemans worden vrijgelaten. Devos gaat het aan Els vertellen. Anna wil een pendelaar opzoeken na het horen van het verhaal van Germain. Jan wil met de jongeren mee naar Antwerpen naar Rita. Pierrot is lastig op Rita. Op de terugweg krijgen ze een ongeval met de wagen. Elke gaat met Trudy over Suzy praten. Mario krijgt een opdracht om een ontwerp van een jurk te maken voor Nicole Kidman. Bart komt thuis terwijl Brenda en Bram gezellig samenzitten. Hij doet vervelend tegen Brenda, die zich ongemakkelijk voelt. Brenda maakt ruzie met Bart.


Bron en Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten