zondag 9 juni 2013

Deze week in Familie!

Maandag 10 juni 2013
Liesbeth vindt dat Benny het iets te goed kan vinden met de modellen bij VdB Fashion en maakt zich zorgen. Jan denkt dat Guido zonder problemen aanvaardt dat hij niet met Charlotte op reis mag. Trudy en Bart gaan samen naar een huis kijken, maar de vraagprijs ligt veel te hoog. Anna verwijt Marie-Rose dat ze te weinig langskomt en ze stelt Jan voor om een beurtrolsysteem in te lassen. Peter en June verwelkomen hun opvangkindje. Warre blijkt een schat van een jongen te zijn en ook Louise is meteen weg van hem. Rita blijft tegen Dirks advies in contact zoeken met Kristina.

Dinsdag 11 juni 2013
Ook na het gesprek met de vader van Charlotte blijft Jan zijn zoon verbieden om mee op reis te gaan met Charlotte en haar gezin. De spanningen in het gezin lopen daardoor hoog op. Warre eist alle aandacht van June op en dat gaat ten koste van Louise en het huishouden. Liesbeth blijft zich zorgen maken over Benny en solliciteert voor een job in de Foodbar. Rita leent Kristina 1000 euro om haar auto te repareren. Volgens Dirk ziet ze haar geld nooit meer terug. Trudy gaat alweer in conflict met Véronique.

Woensdag 12 juni 2013
Jan kondigt aan dat Guido mee op reis mag met Charlotte, op voorwaarde dat hij 85 procent haalt op zijn rapport. Voor hem is dit een zo goed als onhaalbare opdracht. Louise voelt zich steeds meer weggeduwd door Warre. Ook de relatie tussen Peter en June kent spanningen. Kristina zoekt Rita op met een fles wodka. Bart verkoopt zijn huis. Liesbeth gaat aan de slag in de Foodbar, maar Benny reageert niet bepaald enthousiast op dit nieuws.

Donderdag 13 juni 2013
Louise laat steeds meer merken dat ze zich buitengesloten voelt. Kristina zet Rita op tegen Dirk. Nathalie probeert hem duidelijk te maken dat hij zijn ex niet eeuwig in bescherming kan nemen. Trudy is euforisch wanneer Bart ermee instemt het huis te kopen dat ze op het oog heeft. Haar geluk is echter van korte duur. Liesbeth gaat erg ver om Benny weg te houden bij de modellen in het atelier. June lanceert het idee om de winkels voortaan ook op zondag open te houden. Leen blijft ondertussen tobben over wie ze zal vragen om peter te worden van haar baby.

Vrijdag 14 juni 2013
Dirk neemt afstand van Rita. Kristina zet haar plannen verder en probeert nu ook een wig tussen Rita en Patrick te drijven. Het komt tot een fikse clash tussen Véronique en Peter wanneer ze verneemt dat hij de VdB-winkels eventueel op zondag zou willen openhouden. Liesbeth verwaarloost haar werk in de Foodbar omdat ze Benny constant in het oog wil houden. Ze vreest dan ook voor het einde van haar huwelijk wanneer ze haar man in de auto ziet stappen met een knap model. Guido werkt zich uit de naad om 85 procent te halen op zijn rapport. De vijandigheid van Louise tegenover Warre bereikt een hoogtepunt. June voelt zich schuldig.

Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16, en dit om 13u35!

Maandag 10 juni 2013
Bart wil dat Noa of Shirley hem vergezelt op zijn zakenreis naar Engeland. Tijdens de eerste dag van hun proces grijpt Ellen elke kans om Guy af te schilderen als een moordenaar. Linda betrapt Maarten met zijn nieuwste verovering. Suzy is dolgelukkig met het bezoek van Elke en Trudy. Isabelle onderneemt een poging om Pierrot en Lobke te verzoenen.

Dinsdag 11 juni 2013
Brenda heeft genoeg van Hannekes tegendraadse gedrag en dreigt ermee haar puberdochter op internaat te sturen. Ook tussen Jan en zijn zoon Maarten zijn er grote spanningen. Tijdens het proces van Guy en Ellen worden zijn assistente en de directeur van het ziekenhuis opgeroepen om te getuigen. Ondertussen worden Marijke en haar vriend Geert naar het politiekantoor geroepen. Tijdens de zakenreis in Londen kijkt Graham Boardman over de schouder van Bart mee.

Woensdag 12 juni 2013
Commissaris De Vos vindt het intrigerend dat Kobe haar een kaartje heeft gestuurd. Ze is trouwens niet de enige die post heeft gekregen. In Londen kunnen Noa en Bart zich geen houding geven sinds hun drink op haar kamer. Hoofdinspecteur Bosman vindt in het labo bezwarende bewijzen tegen Geert Stallaert. Ondertussen bevindt die zich samen met Marijke aan de schoolpoort om Dieuwke af te halen.

Donderdag 13 juni 2013
Hoewel Dieuwke terug veilig thuis is, loopt Els nog altijd op de toppen van haar tenen. Tijdens zijn slotpleidooi eist de procureur een gevangenisstraf van minstens dertig jaar voor Guy en Ellen. Het werk in het buurthuis geeft Isabelle en Gaston veel voldoening. Bart en Noa zijn terug van hun zakenreis in Londen. Andreas heeft een geheime en mogelijk gevaarlijke afspraak.

Vrijdag 14 juni 2013
Hoewel Guy is vrijgesproken, ziet hij zijn toekomst in het ziekenhuis somber in. Bart stelt zich vragen bij de nauwe samenwerking van Brenda en Bram, de investeerder in haar nieuwe fitcenter. Wim vermoedt dat zijn vader een boontje heeft voor Isabelle. Shirley roddelt tegen Jan over de huwelijksproblemen van zijn oudste zoon. Andreas vertelt aan Els dat de maffia de ultieme aanslag aan het voorbereiden is. Mario en Peter zetten samen de bloemetjes buiten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten