zaterdag 14 september 2013

Deze week in Familie!

Maandag 16 september 2013
Bart en Trudy zijn erin geslaagd het vuur in hun relatie opnieuw aan te wakkeren tijdens een weekendje weg. Louise blijft echter voor problemen zorgen en Trudy vraagt raad aan Peter. Dat leidt opnieuw tot spanningen met June. Evy en Niko kunnen Zjef overtuigen om aangifte te doen bij de politie het werk te hervatten. Jan heeft een originele oplossing gevonden voor het gekrijs van Arthur. Leen kan er echter niet mee lachen. Véronique zet Rudi op zijn plaats. Bert vraagt aan bewaker Daniel of hij voor een ladder kan zorgen.

Dinsdag 17 september 2013

June stelt vast dat Trudy en Peter dichter naar elkaar toe groeien door de puberproblemen van Louise. Bart voelt zich steeds meer verscheurd tussen Greet en Trudy. Zjef krijgt goed nieuws van de politie maar voelt zich nog steeds niet veilig. Rudi stelt zich vragen bij Véroniques wispelturigheid. Nathalie merkt op dat Dirk de laatste tijd niet in zijn normale doen is. Jans middeltjes om het huilen van Arthur te stoppen, doen Leen steigeren.

Woensdag 18 september 2013

June voelt zich steeds minder begrepen door Peter. Bart geniet van de vrije dag die hij met zijn gezin doorbrengt. Dirk stelt Arno voor om samen nog een website te maken. Niko wil nieuwe klanten aantrekken met een flyer en een wekelijkse happy hour. Het kost hem echter moeite om Jan te overtuigen. Véronique hoort Carla uit over Rudi. Leen neemt een belangrijke beslissing. Bert verwondt zichzelf en wordt zo opgemerkt door Daniel.

Donderdag 19 september 2013

Bert slaagt erin alcohol te stelen uit de ziekenboeg van de gevangenis. Bart nodigt Trudy uit om samen naar de film te gaan maar Greet heeft andere plannen met hem. Liesbeth is bang dat haar zoon zijn studies zal opgeven. Evy heeft haar droomhuis gevonden en gaat samen met Mieke naar de kijkdag. Marie-Rose licht Mathias in over het etentje dat de vrouwen van de wielerclub hebben georganiseerd. De meubels van Jan en Linda laten op zich wachten.

Vrijdag 20 september 2013

Het cadeau van June voor Leen valt niet meteen in goede aarde. Bij VdB steken roddels de kop op wanneer Véronique en Rudi allebei op kantoor blijven overnachten. Mieke heeft een voorstel voor Evy zodat ze haar droomhuis toch zou kunnen kopen. Bart en Greet spreken tijdens de werkuren af in een rendez-voushotel. Het etentje van de wielerclub dreigt in het water te vallen. Louise kan Bart en Trudy overtuigen om haar alleen thuis te laten, terwijl het koppel naar de bioscoop gaat.


Elke werkdag om 13u35 kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16!

Maandag 16 september 2013
Wim is nog lang niet de oude maar toch gaat hij opnieuw aan de slag. Anna confronteert Bert met de nieuwe feiten die ze over hem heeft ontdekt. Mario blijft het er moeilijk mee hebben dat Cedric op internaat in Zwitserland gaat. Lobke en Pierrot hebben een zwaar gesprek over hun relatie. Véronique en Mario krijgen bezoek uit Amerika. Hanneke laat zich door Lut overhalen om een feestje te geven zonder de toestemming van Brenda. Mieke heeft nieuws over het zoontje van Veerle en Bjorn.

Dinsdag 17 september 2013

De vriendschap van Hannah en Lut heeft een knauw gekregen sinds het wodkafeestje. Maarten praat met zijn zus Leen over zijn behoefte aan seks en Mario klaagt bij Cixi. Rob wordt door Bert verplicht om zijn kantoor op te ruimen. In Zuid-Afrika gooien Peter en Bart het op een ongewoon akkoordje met de hoteldirecteur. Véronique krijgt vervelend nieuws over de villa die ze van Guy huurtJune voelt zich steeds minder begrepen door Peter. Bart geniet van de vrije dag die hij met zijn gezin doorbrengt. Dirk stelt Arno voor om samen nog een website te maken. Niko wil nieuwe klanten aantrekken met een flyer en een wekelijkse happy hour. Het kost hem echter moeite om Jan te overtuigen. Véronique hoort Carla uit over Rudi. Leen neemt een belangrijke beslissing. Bert verwondt zichzelf en wordt zo opgemerkt door Daniel.

Woensdag 18 september 2013

In Zuid-Afrika stellen Peter en Bart hun plan in werking om hun geld van Latour te recupereren. Mieke probeert Bjorn en Veerle duidelijk te maken dat de hereniging met hun zoontje nog niet voor morgen is. Het ontgaat Cixi niet dat Bert opgefokt is telkens hij Anna heeft gezien.

Donderdag 19 september 2013

De Zuid-Afrikaanse missie van Peter en Bart is achter de rug en Véronique is terug uit Zwitserland. Leen en Pierrot gaan akkoord om een flat te delen tijdens het nieuwe academiejaar. Veerles vader plant met een vier jaar oude brief wantrouwen tussen haar en Bjorn. Anna zet Bert onder druk om afstand te doen van zijn directeursstoel bij Van den Bossche Electronics. Suzy's grootste vrees wordt werkelijkheid.

Vrijdag 20 september 2013

Véronique is niet te spreken over de laatste zet van Bert en Peter blijft op zijn hoede. Lobke en Leen kijken er echt naar uit om samen met Pierrot een studentenhuis te delen en ze storten zich op de inrichting. Veerle deelt haar relationele zorgen met Mieke en Wim en Evy heeft een goede babbel met Pierrot. Véronique geeft niet toe aan de smeekbede van Suzy.


Familie afl.019  do 19/09/2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten