zaterdag 28 september 2013

Deze week in Familie!

Maandag 30 september 2013
June besluit de problemen met Louise helemaal anders aan te pakken. Bij VdB is de date van Véronique en Rudi het gespreksonderwerp van de dag. Leen dringt er bij Bart op aan zijn verhouding met Greet te beëindigen. Bart wil echter dat zijn zus haar beroepsgeheim respecteert. Nathalie is verbaasd wanneer ze van Peter te horen krijgt wat de oorzaak is van de problemen met de website van Fashion. Dirk heeft haar echter een heel ander verhaal op te biechten.

Dinsdag 1 oktober 2013

Leen krijgt een harde klap te verwerken tijdens haar gesprek met de psychologe. Bart krijgt de resultaten van zijn bloedonderzoek. Zjef heeft last van een ochtendhumeur, en dat zullen Mieke en Evy geweten hebben. Jan nodigt Anna en Albert uit om naar zijn nieuw interieur te komen kijken. Rudi is verbaasd wanneer Véronique niet op het werk komt opdagen.

Woensdag 2 oktober 2013

Bart is van de kaart door het voorstel van Greet. In de gevangenis treft Bert de laatste voorbereidingen voor zijn ontsnapping. June en Evy sporen Rudi aan om initiatief te nemen naar Véronique toe. Hij rekent echter op haar om de eerste stap te zetten. Niko, Mieke en Evy bezoeken samen met Arno en Zjef het huis dat openbaar te koop staat. Leen is erg onder de indruk van de beslissing die ze heeft moeten nemen.

Donderdag 3 oktober 2013

Arno verwent Mieke en Evy met een uitgebreid ontbijt. Zjef ziet dan ook zijn kansen om als vierde huisgenoot uitgekozen te worden somber in. June stelt Louise voor om samen te gaan shoppen. Trudy vindt dat ze gefaald heeft als moeder. Bart laat Greet weten dat hij niet kan ingaan op haar voorstel. Rudi denkt de moed gevonden te hebben om klare taal te spreken tegenover Véronique.

Vrijdag 4 oktober 2013

Zjef is ervan overtuigd dat hij het helemaal heeft verkorven bij Mieke, Evy en Niko. Liesbeth raadt hem aan niet op te geven. Trudy weet niet wat ze moet denken wanneer ze ontdekt dat Bart een bloedonderzoek heeft ondergaan. Nathalie denkt dat Dirk te veel hooi op zijn vork neemt en maakt zich zorgen. June en Louise zijn gaan shoppen en komen thuis met een indrukwekkende buit. Trudy is echter niet te spreken over bepaalde outfits van haar dochter. Het komt tot een pittige discussie. Voor Bert is het grote moment aangebroken.

Je kan ook kijken naar de herhalingen van een oud seizoen! Dit elke werkdag om 13u35!

Maandag 30 september 2013

Bert heeft Brenda ingelicht over de Amerikaanse rekening van Bart. Dré Verhelst wil het contact met zijn dochter Evy herstellen en hij vraagt raad aan Isabelle. Mieke heeft meer nieuws over Jurgen, het vierjarig zoontje van Bjorn en Veerle. Peter heeft een oplossing voor het woonprobleem van zijn zus en schoonbroer. Isabelle maakt Rob duidelijk dat ze hem zijn dromen en avonturen gunt.

Dinsdag 1 oktober 2013

Trudy ziet het niet zitten om Véronique en Mario terug in huis te halen, ook al kan Peter er zakelijk voordeel uit halen. Rob stelt Pierrot voor om samen de reischeque van Isabelle te spenderen. Bjorn zit in de put sinds hij weet dat zijn zoontje autisme heeft. Trudy probeert de hevige buikkrampen voor haar familie te verstoppen, maar ze kan haar schoonmoeder niet om de tuin leiden.

Woensdag 2 oktober 2013

Trudy is er zeker van dat ze een tumor heeft en ze is dan ook bang voor de kijkoperatie van maandag. Mario en Véronique vertrekken naar Zwitserland, waar ze hun zoontje gaan bezoeken. Hanneke en haar vriendinnen interviewen Marie-Rose voor hun groepswerk. Bert doet Bart een aanlokkelijk zakelijk voorstel.

Donderdag 3 oktober 2013

Pierrot, Leen, Evy en Lobke verhuizen hun spulletjes naar hun studentenhuis. Bart informeert Peter over Berts voorstel om diens chartermaatschappij te leiden. Sinds zijn gesprek met Maarten is Bjorn er niet meer zeker van dat Veerle zwanger is van hem. Trudy gaat naar het ziekenhuis voor de kijkoperatie. Anna onderwerpt cafébaas Dimi aan een kruisverhoor.

Vrijdag 4 oktober 2013

Bert gaat zeer ver om Bart te overtuigen ontslag te nemen bij Van den Bossche Electronics en zijn chartermaatschappij te gaan leiden. Cixi ziet de medische problemen van Trudy als een nieuwe kans om de macht te grijpen bij Van den Bossche Electronics. Gaston kwetst Isabelle met zijn goedbedoelde raad om elke rimpel met trots te dragen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten