zaterdag 21 september 2013

Deze week in Familie!

Maandag 23 september 2013
Greet raadt Bart aan om zich te laten testen op eventuele soa's. Hij wil zich informeren, maar dat loopt bijna mis. De relatie tussen Trudy en Louise raakt alsmaar meer verzuurd. Trudy stelt samen met Peter en June een aantal regels op waaraan haar dochter zich moet houden. Véronique vraagt Dirk om uit te zoeken wat er fout loopt met de website van Fashion. Mieke en Evy willen dat Niko mee investeert in hun huis. Ze zijn ook nog op zoek naar een vierde man en Zjef hoopt stiekem dat de keuze op hem zal vallen.

Dinsdag 24 september 2013

June is jaloers op de steeds sterker wordende band tussen Peter en Trudy. Dirk en Arno zoeken tevergeefs naar de fout in het programma van hun website. Véroniques geduld raakt op en ze roept Dirk op het matje. Mieke stelt Arno voor om mee te investeren in hun huis. Liesbeth is bang dat haar zoon zich in financiële nesten zal werken en moedigt Zjef aan om zich ook kandidaat te stellen. Arthur heeft de windpokken en kan niet naar de crèche. Rita stelt voor op hem te passen.

Woensdag 25 september 2013

Bart is erg ongerust wanneer hij merkt dat Trudy jeuk heeft aan de lies. Zij stelt zich vragen bij zijn heftige reactie. June vindt dat Peter zich niet aan de afspraken houdt. Véronique is bang dat de problemen met de Fashion-website in de pers zullen komen. Arno weet niet hoe hij aan geld moet geraken om mee in het co-housing plan van Mieke, Evy en Niko te stappen. Zjef trekt zijn stoute schoenen aan.

Donderdag 26 september 2013

Greet maakt kennis met Trudy. Bart laat zich door Leen testen op soa's. Zij vermoedt al snel dat haar broer een verhouding heeft. Dirk ontdekt de fout op de website van Fashion en brengt Arno op de hoogte. Door de problemen met Louise begint June aan haar eigen kinderwens te twijfelen. Mieke laat Arno weten dat Zjef zich ook kandidaat heeft gesteld om mee te investeren in hun huis en er zal dus een keuze moeten gemaakt worden. Leen maakt een ritje met de auto om Arthur te doen slapen.

Vrijdag 27 september 2013

Evy, Mieke en Niko besluiten zowel Arno als Zjef aan een 'stage' op het appartement te onderwerpen. Greet vindt dat Bart een onnodig risico heeft genomen door zich door zijn zus te laten testen op soa's. Véronique doet Peter een bekentenis. Het 'holebi happy hour' in de Jan & Alleman is een groot succes. June ontdekt dat Louise twee onvoldoendes heeft en neemt maatregelen.

Elke werkdag kan je kijken naar oude herhalingen van familie, dit om 13u35!

Maandag 23 september 2013

Bjorn en Veerle stevenen door de schuld van haar vader voor de tweede keer op een breuk af. Ook tussen Lobke en Pierrot is de spanning nog altijd te snijden. Mario blijft het Véronique kwalijk nemen dat ze hun zoontje in Zwitserland heeft achtergelaten. Jan krijgt fantastisch nieuws. Trudy wil Maison Marie-Rose nieuw leven inblazen, maar haar schoonmoeder heeft een andere prioriteit.

Dinsdag 24 september 2013

Bjorn heeft spijt van zijn uitval en hij wil de brokken met Veerle lijmen. Ondertussen probeert Leen Lobke duidelijk te maken dat haar relatie met Pierrot zal stranden als ze zich zo jaloers blijft opstellen. Peter en Trudy stellen Marie-Rose zwaar teleur omdat ze niet willen meereizen naar Malta om de asse van Joe uit te strooien. Rita solliciteert op goed geluk in het café van Dimi. Mario vertelt Peter de echte reden van Berts beslissing om zijn directeursstoel bij Van den Bossche Electronics af te staan.

Woensdag 25 september 2013

Pierrot en Evy proberen hun partner duidelijk te maken dat er enkel vriendschap is tussen hen. Rita's eerste werkdag in het café van Dimi valt heel goed mee, tot Lode zijn opwachting maakt. Evy geeft haar ontslag bij Van den Bossche Electronics. Bert wordt door Véronique voor een voldongen feit geplaatst tijdens de raad van bestuur. Marie-Rose vertrekt naar Malta om definitief afscheid te nemen van Joe.

Donderdag 26 september 2013

Véronique is vastbesloten om Bert het leven zeer zuur te maken, zeker nu hij de villa van haar heeft afgesnoept. Jan en Rob gaan iets drinken in het café waar Rita sinds twee dagen aan de slag is. Evy wil de ruzie met haar vader bijleggen en ze vraagt aan Isabelle om te bemiddelen. Op Malta wordt de asse van Joe uitgestrooid. Leen vindt dat het jaloers gedoe tussen Evy, Maarten, Pierrot en Lobke lang genoeg heeft geduurd en ze onderneemt actie.

Vrijdag 27 september 2013

Cixi geeft Bert tips om Véronique te paaien en om Bart aan te pakken. Het afscheid van Malta valt Marie-Rose zwaar. Suzy probeert tot Els door te dringen en haar duidelijk te maken dat ze voor haar dochter verder moet gaan met haar leven. Bjorn polst bij Mieke of ze al meer nieuws heeft over zijn zoontje. Rob heeft met Pierrot een open gesprek over zijn dromen en verlangens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten