zaterdag 7 september 2013

Deze week in Familie!

Maandag 9 september 2013
Dirk en Arno moeten een manier zoeken om meer promo te maken voor de website van Fashion. Zjef keert alsmaar meer in zichzelf sinds de aanval. Nico vreest dat zijn vroegere vrienden meer weten en voelt zich schuldig. Trudy en Peter hebben een goed gesprek over de opvoeding van Louise. June is jaloers en stelt zich vragen bij de steeds innigere band die de twee lijken te hebben. Rudi klopt overuren om de ontwerpen voor de stad klaar te krijgen. En hij is niet de enige die nog laat aan het werk is...

Dinsdag 10 september 2013

Rudi werkt keihard, maar niet hard genoeg volgens Véronique. De vechtpartij laat Niko niet los. Hij besluit op zoek te gaan naar de daders. Ondertussen durft Zjef niet op te biechten dat de aanvallers eigenlijk hem viseerden. Leens kookpunt is bijna bereikt. Ze kan de situatie met huilbaby Arthur niet meer aan. Rita zoekt toenadering tot de familie en wil tonen dat ze een succesvol traject aflegt bij de AA. Trudy voelt dat Bart met iets zit en ontdekt dat hij gelogen heeft...

Woensdag 11 september 2013

Leen krijgt de zorg voor Arthur nauwelijks gecombineerd met haar drukke job als huisarts. Guido is voor de eerste keer babysitter van dienst. Bart moet snel een uitvlucht voor zijn leugen bedenken. Peter vindt dat Véronique Rudi te hard aanpakt. Zij is echter niet akkoord. Zjef heeft Niko iets op te biechten.

Donderdag 12 september 2013

Bart wordt geplaagd door schuldgevoelens tegenover Trudy, maar kan zijn minnares maar niet uit het hoofd zetten. Peters website is een grote ramp. Gelukkig blijft het personeel van Fashion als één blok achter hem staan. Jan wil de wielerclub nieuw leven inblazen en roept iedereen bij elkaar voor een vergadering. Marie-Rose gaat met Rita mee naar een bijeenkomst van de AA. Evy moet de plaats van Zjef innemen in de Foodbar wanneer deze zich ziek meldt.

Vrijdag 13 september 2013

Voor Véronique en Rudi breekt de grote dag aan: vandaag presenteren ze hun concept aan de jury van de stad. Evy is nog altijd op zoek naar een eigen stekje. Die zoektocht verloopt echter allesbehalve vlot. Louise maakt iedereen gek met haar spelletjes. Trudy ontdekt bovendien dat haar dochter een vriendje heeft. Dirk en Nathalie hebben een aanvaring.


Elke werkdag kan je om 13u35 kijken naar de herhalingen van Familie!

Maandag 9 september 2013

Marie-Rose is bloednerveus voor haar zakenlunch met de vermoedelijke stroman van Xavier Latour. Rita wil haar steentje bijdragen nu ze bij Jan en zijn gezin logeert. Trudy heeft in de slaapkamer van Els honderden foto's van Andreas gezien en maakt zich grote zorgen over haar vriendin. Shirley is zelfs tot spionage bereid om haar job veilig te stellen. Ondertussen blijft Bert de Van den Bossches binnen de firma tegen elkaar uitspelen. Evy neemt een beslissing over de officiële erkenning door haar vader.

Dinsdag 10 september 2013

Peter en Bart vertrekken naar Zuid-Afrika, waar ze met Xavier Latour willen afrekenen. Wim ziet de toekomst van zijn eenmanszaakje somber in. In tegenstelling tot Evy heeft Shirley niet door dat Bert hen tegen elkaar opzet. De nieuwe grote baas zadelt Jan op met een speciale opdracht. Anna opent eindelijk de oude brieven, die gericht zijn aan haar overleden echtgenoot Pierre. Lobke stelt haar relatie met Pierrot in vraag.

Woensdag 11 september 2013

Sinds zijn gesprek met Anna is Bert zeer kort van stof, zelfs tegen Cixi. Hij krijgt het helemaal wanneer hij hoort dat ook Veronique naar de bomma moet. Veerle is voor Wim de redder in nood, tot Bjorn haar komt storen. Marie-Rose krijgt eindelijk een telefoontje uit Zuid-Afrika. Maarten stelt Isabelle vragen over de relatie van Evy's moeder met Dré Verhelst.

Donderdag 12 september 2013

Het gedoe rond Bert en de reactie van Veronique blijven door het hoofd van Anna spoken. Wim kan evenmin slapen, maar hij weigert dan ook pijnstillers te nemen. Mario en Veronique maken zich zorgen omdat Cedric een koortsaanval heeft. Bart en Peter krijgen in Zuid-Afrika autopech en er wacht hen een urenlange wandeling. Dré Verhelst is ontgoocheld omdat Evy opeens een DNA-test wil.

Vrijdag 13 september 2013

Veronique wil tegen de zin van Mario Cedric naar een dure, strenge kostschool sturen in Zwitserland. Pierrot en Lobke maken ruzie. Gaston geeft Wim geld om zijn achterstallige sociale zekerheid te betalen.

Familie afl.011  ma 09/09/2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten