zaterdag 5 oktober 2013

Deze week in familie!

Maandag 7 oktober 2013
Mieke, Evy en Niko kiezen hun nieuwe huisgenoot. Dirk en Arno krijgen een nieuwe aanbieding, maar Liesbeth maakt zich zorgen over de toekomst van haar zoon. Trudy hoort Bart uit over de bloedtest die hij liet afnemen. Peter probeert June en Trudy ondertussen te verzoenen na het conflict over de kleding van Louise. De flyer voor de Jan & Alleman zorgt voor wrevel tussen Jan en Niko. Rudi is erg zenuwachtig voor zijn date met Véronique.

Dinsdag 8 oktober 2013

Trudy twijfelt steeds meer aan de eerlijkheid van Bart en Greet voelt dat hij de situatie niet meer onder controle heeft. Jan wil niet dat de flyer voor de Jan & Alleman wordt verspreid. Het komt daarbij tot een klinkende ruzie met Niko. Zjef klopt laat op de avond in paniek aan bij Liesbeth. Mieke, Evy, Niko maken samen met hun nieuwe huisgenoot plannen voor de inrichting van het huis. Maar dan slaat de twijfel toe bij Evy.

Woensdag 9 oktober 2013

Trudy vraagt Peter om raad over haar relatie met Bart. Hiermee stuit ze June opnieuw voor de borst. Véronique en Rudi zoeken terug toenadering tot elkaar. Peter plant een feestje om het succes van de onlinewinkel van Fashion te vieren, maar veroorzaakt zo een conflict met Véronique. Bart blijft Leen onder druk zetten om haar mond te houden tegenover Trudy. Zij is het gedrag van haar broer echter grondig beu en heeft een verontrustende mededeling.

Donderdag 10 oktober 2013

Trudy zet Leen voor het blok en wil van haar weten wat Bart geheimhoudt. Bij Bart zelf slaat de paniek toe. Jan en Linda zijn verbaasd over de veranderingen die Arthur heeft ondergaan. Louise maakt misbruik van de strubbelingen tussen June en Trudy. Dirk en Arno bespreken de mogelijkheid om een eigen bedrijfje op te richten. Patrick krijgt een vreemd telefoontje van zijn bank.

Vrijdag 11 oktober 2013

Mieke en Evy maken zich samen met hun huisgenoten op voor de veiling van het huis. June laat Louise, zonder medeweten van Trudy, tot middernacht naar een feestje gaan. Jan heeft spijt van zijn beslissing en neemt op aanraden van Mathias een advocaat onder de arm om de overeenkomst met de makelaar ongedaan te maken. Patricks computer wordt getroffen door een zwaar virus. Trudy besluit Barts doen en laten te controleren, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.


Elke werkdag kan je rond 13u40 kijken naar de herhaling van Familie!

Maandag 7 oktober 2013

De schooldirectrice wil Brenda en Bart spreken over Hannekes rebellie. Mieke heeft het kunnen regelen dat Bjorn en Veerle hun zoontje kunnen bezoeken in de instelling. Rita en Lode doen een ontdekking over Dimi. Trudy en Peter moeten naar het ziekenhuis voor het resultaat van de kijkoperatie.

Dinsdag 8 oktober 2013

Trudy laat in het ziekenhuis de tumor verwijderen. Peter maakt zich grote zorgen en telt de minuten af tot de operatie achter de rug is. Jan voelt er veel voor om met Rob mee te reizen naar Zwitserland. Bert wil van Bart weten of hij een beslissing genomen heeft over de leiding van de chartermaatschappij. Els neemt een beslissing over de job in het opvanghuis.

Woensdag 9 oktober 2013

Pierrot geeft aan Evy toe dat hij zich tot haar aangetrokken voelt, maar hij wil zijn vriendin Lobke niet kwetsen. Commissaris De Vos en hoofdinspecteur Bosman worden naar een verlaten fabriek gestuurd, waar een lijk in verre staat van ontbinding werd ontdekt. Albert en Anna voelen zich allebei belabberd. Ook Brenda is hondsmoe en ze maakt zich bovendien zorgen over Jelle.

Donderdag 10 oktober 2013

Er is ingebroken in het appartement van Anna en Albert. Rob vergezelt Isabelle naar het buurthuis. Bert is bereid veel geld te geven voor de backups die Bart van de computerfiles heeft gemaakt. Trudy moet terug naar het ziekenhuis. Bart en Brenda maken zich grote zorgen over hun zoontje Jelle. Els kan niet rouwen om Andreas.

Vrijdag 11 oktober 2013

Pierrot, Maarten en Bjorn gaan zonder hun vriendinnen pinten pakken in het café van Dimi. Nauwelijks enkele uren later krijgen Jan en Linda zeer slecht nieuws van de politie en ze haasten zich naar het ziekenhuis. Bert verplicht Véronique en Mario om tegen het einde van de week te verhuizen. Els bereidt de begrafenis van Andreas voor, hoewel zijn lichaam nog niet is vrijgegeven.



Familie afl.033  wo 09/10/2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten