zaterdag 19 oktober 2013

Deze week in Familie!

Maandag 21 oktober 2013
Trudy besluit Bart nog niet met zijn ontrouw te confronteren. Tot grote ergernis van June stort ze wel haar hart uit bij Peter. Jan laat merken dat hij Rita niet vertrouwt met Arthur. Rita biedt Marie-Rose op haar beurt aan om te helpen bij de grote schoonmaak. Leen vraagt Mieke om als thuisverpleegster langs te gaan bij Germaine en Gérard, een bejaard koppel. Guido en Charlotte maken plannen om volgende zomer opnieuw samen op reis te gaan.

Dinsdag 22 oktober 2013

Trudy werkt haar frustraties uit op de kinderen en June maakt daarvan gebruik om haar in een slecht daglicht te stellen bij Peter. Bij VdB doen geruchten de ronde over Barts overspel. Mieke is ontroerd door de liefdevolle manier waarop Gérard zijn vrouw verzorgt na 65 jaar huwelijk. Guido, Elias en Charlotte besluiten om zoals Patrick bromfietsen te herstellen en door te verkopen. Marie-Rose brengt Véronique in een lastig parket tijdens het etentje met Rudi.

Woensdag 23 oktober 2013

Jan is eindelijk bereid om de spons te vegen over Rita's alcoholverleden en ook Leen biedt haar een helpende hand. Trudy lijdt onder de affaire van Bart. Ze vindt zelfs niet de energie om te gaan werken. Tussen Rudi en Véronique is de spanning te snijden sinds het etentje bij Marie-Rose. Guido, Charlotte en Elias willen het magazijn van Patrick gebruiken om bromfietsen op te lappen. Gérard vertrouwt Mieke maar weinig taken toe.

Donderdag 24 oktober 2013

Mathias wil niet toegeven dat hij een bril nodig heeft, ook al kan hij de krant niet meer lezen. Cédric blijft een discussiepunt tussen Véronique en Rudi. Arno betwijfelt of het wel een goed idee is om samen met Dirk een bvba op te richten. De brommer die Guido en zijn vrienden op de kop hebben getikt, bevindt zich in erbarmelijke staat. Patrick kan Rita's verleden niet zomaar loslaten. Trudy ontdekt dat er achter haar rug geroddeld wordt.

Vrijdag 25 oktober 2013

Leen is uitgeput nadat Arthur haar opnieuw enkele slapeloze nachten heeft bezorgd. Arno neemt een beslissing en licht Dirk in. Trudy gaat er helemaal onderdoor. Anna reageert erg terughoudend wanneer Rita haar vertelt over het nieuwe leven dat ze heeft opgebouwd. Rudi stelt Véronique voor om Cédric vanuit Milaan te laten overkomen. Mieke ontdekt een vreemde blauwe plek op de rug van Germaine.

Hier ook de inhoud van de afleveringen die je elke werkdag kan bekijken rond 13:40.

Maandag 21 oktober 2013
Alle Van den Bossches houden een wrang gevoel over aan de housewarmingparty van Cixi en Bert. Pierrot confronteert zijn stiefvader met de fles die hij heeft gevonden. Mieke dringt bij haar schoonvader aan om open kaart te spelen met Isabelle. Bart zadelt Peter met een zakenreis op. Marie-Rose heeft een probleem met de directe aanpak van haar ontwerper, Jens Vermeer.

Dinsdag 22 oktober 2013

Cixi vertrekt met Peter op zakenreis naar Londen. Lobke en Leen amuseren zich met de voorbereidingen van de studentendoop. Rita polst bij Rob of hij al nagedacht heeft over haar voorstel. Jan ziet een spook op de televisie. Gaston speelt eindelijk open kaart met Isabelle. Els wil zo snel mogelijk de crematie van Andreas regelen. Brenda is woedend wanneer ze verneemt waar haar puberdochter Hanneke uithangt.

Woensdag 23 oktober 2013

Peter ontwaakt met een gigantische kater in zijn Londense hotelkamer. Er valt met Jan geen land te bezeilen sinds hij naar Oostende is geweest. Brenda wordt op haar plaats gezet door Bert. Mario en Véronique lopen in Toscane de weduwe van modekoning Alberto Gallo tegen het lijf. Maarten voelt zich verwaarloosd door zijn vriendin. In het buurthuis gaat de dag van de armoede niet onopgemerkt voorbij.

Donderdag 24 oktober 2013

Mieke vraagt zich af waarom Bert de kansarme Sonja en haar zoontje Kevin op anonieme wijze financieel wil helpen. Ook Peter kampt met een onbehaaglijk gevoel en dat heeft alles te maken met Berts uitdagende e-mail. In Toscane krijgen Véronique en Mario een interessant zakelijk voorstel. Isabelle bekent aan Rob dat ze hem mist. Lode heeft nieuws voor Rita over het privé-leven van haar werkgever.

Vrijdag 25 oktober 2013

Bert probeert te achterhalen waarom Peter geheime pakjes naar Oostende stuurt. Isabelle verneemt nu pas dat de echtgenote van Dré Verhelst getroffen is door een hersenbloeding. Trudy vindt dat Peter zichzelf niet is sinds hij terug is uit Londen en ze deelt haar zorgen met haar schoonmoeder. Els treft de laatste voorbereidingen voor de crematie van Andreas. Lode confronteert Dimi met zijn ontdekkingen. Linda stelt zich vragen bij het gedrag van haar echtgenoot.



Familie afl.043  wo 23/10/2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten