zaterdag 26 oktober 2013

Deze week in Familie!

Maandag 28 oktober 2013
Arthur is spoorloos verdwenen. Rita is in alle staten en alarmeert Jan en Linda, die op hun beurt de politie inschakelen. De zaak zet ook Véronique aan het denken over de band met haar zoon. Nu Trudy Bart heeft geconfronteerd met zijn overspel, vallen er harde woorden. Jelle lijdt onder de spanningen. Dirk en Nathalie krijgen een inbreker over de vloer...

Dinsdag 29 oktober 2013
Er is nog steeds geen spoor van de kleine Arthur. Leen is rusteloos en weet met zichzelf geen blijf. Rita worstelt dan weer met een immens schuldgevoel. Bart vraagt Trudy om vergiffenis. Véronique maakt werk van haar plan om Cédric naar België te laten overkomen. Marie-Rose en Rudi zijn dolenthousiast. Arno betrapt zijn vader met een sigaret. Charlotte, Guido en Elias bedenken een nieuw plan om geld in te zamelen.

Woensdag 30 oktober 2013
Er wordt een grootscheepse zoekactie op poten gezet om de kleine Arthur terug te vinden. Rita heeft het emotioneel erg moeilijk. Peter confronteert Bart met wat hij Trudy heeft aangedaan. Ondertussen ondervindt Bart dat het alsmaar moeilijker wordt om de kinderen buiten zijn relatieproblemen te houden. Stefanie en Liesbeth proberen uit te zoeken wat Benny en Arno in het schild voeren.

Donderdag 31 oktober 2013
De politie voert nieuwe ondervragingen uit. Vooral Bart brengt zijn zus ongewild in een erg lastig parket. Ondertussen heeft Rita het gevoel dat iedereen haar verantwoordelijk acht voor de verdwijning van Arthur. Bart weet niet hoe hij Trudy moet duidelijk maken dat hij van haar houdt en neemt dan maar een drastische beslissing. Charlotte, Guido en Elias beginnen een handeltje in oud ijzer.

Vrijdag 1 november 2013
June doet een onthutsende ontdekking. Véronique is blij dat ze Cédric zal terugzien, maar kampt tegelijkertijd met angst. Mieke vindt dat de band tussen haar en Gérard alsmaar beter wordt. Niets is echter minder waar. Familie en vrienden van Leen organiseren een grote flyeractie voor Arthur. Dirk verliest de groep en verdwaalt in de stad. Leen zelf wordt ondertussen hard aangepakt door de onderzoeksrechter. De situatie wordt Rita te veel...


Je kan ook kijken naar de herhaling van een oud seizoen, en dit elke werkdag rond 13u40!

Maandag 28 oktober 2013
Els heeft alle Van den Bossches uitgenodigd voor de crematie van Andreas. In Toscane komen Veronique en Mario tot een overeenkomst met Alexandra. Marie-Rose geeft haar zoon de raad om met Bert en Cixi af te rekenen. Rob kan zijn irritatie nauwelijks verstoppen wanneer Dré Verhelst op bezoek komt bij Isabelle. Jan neemt zijn zoon Maarten in vertrouwen over de verkeersagressie en de bedreigingen. De moeder van Brenda voelt zich niet lekker.

Dinsdag 29 oktober 2013
Brenda maakt zich zorgen omdat haar moeder zich niet wil laten onderzoeken. Dré Verhelst heeft een vreemde vraag voor Isabelle. Jan krijgt nog meer onheilspellend nieuws van de agressor. Veerle wordt door haar vader tot het uiterste gedreven. Linda verliest met de dag meer vertrouwen in haar man.

Woensdag 30 oktober 2013
Miel en Francine brengen midden in de nacht verslag uit bij Jan over hun bezoek aan de goktent. Bart pakt Bert aan over het feit dat hij Hanneke geld heeft toegestopt. Rob kan het Isabelle niet vergeven dat ze heeft gelogen. Wim is de problemen rond Bjorn, Veerle en hun zoontje meer dan beu.

Donderdag 31 oktober 2013
Het onderzoek naar de ontvoering van Maarten komt in een stroomversnelling. Dré Verhelst windt er geen doekjes om dat Rob verplichtingen heeft tegenover Isabelle. Brenda verliest haar geduld als ze verneemt dat haar puberdochter een geschenk heeft gekocht voor Bert. Peter dringt bij de bomma aan om de politie in te lichten over Berts verleden.

Vrijdag 1 november 2013
Hannah wil nog een paar dagen bij de bomma blijven logeren en dat zou Bert wel eens goed kunnen uitkomen. Isabelle heeft nieuws voor Rob over de verkoop van het huis. Bert wil koste wat het kost achterhalen wat de inhoud van de pakjes is die Peter naar Oostende laat koerieren. Mieke verplicht de vader van Veerle om eindelijk klare taal te spreken over Jurgen.

Familie afl.046  ma 28/10/2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten