zaterdag 7 december 2013

Deze week in Familie!

Maandag 9 december 2013
Bart vreest dat zijn relatie met Trudy niet meer te redden valt. Niko vermoedt dat Zjef niet eerlijk is over zijn gevoelens voor Marijn. Mathias maakt zich zorgen wanneer Didier een spoedbijeenkomst van de burgerwacht inroept. Hij rekent op de hulp van Benny. Rudi en Véronique beslissen over Hannes sollicitatie. Nathalie probeert Dirk te overtuigen om naar Leen te gaan en het wat kalmer aan te doen. June zoekt opnieuw toenadering tot Peter. Linda moet noodgedwongen een onverwachte beslissing nemen.

Dinsdag 10 december 2013

Linda en Guido worden onder huisarrest geplaatst. Jan heeft problemen met de bewaking in zijn café. Marie-Rose maakt zich zorgen over haar zoon en probeert van Peter te weten te komen wat er scheelt tussen hem en June. Liesbeth is teleurgesteld omdat haar breiclub niet het gewenste succes boekt.

Woensdag 11 december 2013

Bart neemt een beslissing over zijn toekomst met Trudy. Nu ADweb zo goed loopt, denkt Arno eraan om te stoppen met school. Zijn voorstel stuit echter op tegenkanting van Liesbeth en Benny. Didier biedt Mathias zijn verontschuldigingen aan. Zjef gaat op zoek naar mensen die het voor hem willen uitmaken met Marijn.

Donderdag 12 december 2013

Marie-Rose is woedend op June en wil haar het liefst meteen het huis uitzetten. Liesbeth heeft een idee om haar breiclub nieuw leven in te blazen. Hoewel de derde inbreker nog niet is gevat, wordt het huisarrest van Linda en Guido opgeheven. Jan maakt zich dan ook ernstig zorgen. Véronique benadert Hanne met een voorstel. June ontdekt dat Peter plannen heeft met VDB.

Vrijdag 13 december 2013

Dirk is doodsbang om naar de neuroloog te gaan. Nathalie roept de hulp van Peter in. June probeert de brokken met Peter te lijmen, maar oogst niet het gewenste resultaat. Tijdens een gesprek met Véronique gooit ze zelfs nog wat olie op het vuur. Niko geeft Zjef tips om het uit te maken met Marijn. Hanne beslist of ze het aanbod van Véronique al dan niet zal aanvaarden. Linda belandt in een levensgevaarlijke situatie.


Elke werkdag kan je om 13:40 kijken naar de herhaling van een oud seizoen.


Maandag 9 december 2013
Bert lijkt bereid om de schulden van Alexandra Gallo over te nemen. Linda wil een nieuw doel in haar leven. Mieke verheugt zich op de thuiskomst van Wim. Veerle is over haar toeren wanneer ze Bjorn met Shirley ziet zoenen. Pierrot biecht aan Leen op dat hij met Evy naar bed is geweest. Jens nodigt Els uit om mee te gaan naar een modeshow.

Dinsdag 10 december 2013
Marie-Rose polst bij Els of ze verliefd is op Jens. Pierrot, Rob en Els vertrekken voor twee weken naar Zwitserland. Het huishoudelijk werk begint zwaar te wegen voor de hoogzwangere Suzy, maar toch wil ze het niet kalmer aan doen. Jens stelt zeer hoge eisen voor de eerste modeshow van Maison Marie-Rose. Brenda krijgt een schitterend zakelijk voorstel uit Amerika. Bert zet Alexandra Gallo schaakmat.

Woensdag 11 december 2013

Brenda krijgt de unieke kans om met haar fitheidscentra te internationaliseren. Bart heeft daar gemengde gevoelens bij, maar zijn waarschuwingen worden door zijn vrouw van tafel geveegd. Rob, Els en Pierrot beginnen in Zwitserland aan hun trektocht. Peter heeft nieuwe toekomstplannen voor Van den Bossche Electronics. Jens is nerveus voor de Fashion Week en hij reageert zijn stress af op Marie-Rose.

Donderdag 12 december 2013

Anna en Albertine willen weten wat hun mannen uitspoken en ze achtervolgen hen door de straten van Benidorm. In Zwitserland zijn er spanningen tussen Rob en Els. Claudia vertelt Rita hoe ze Dimi heeft leren kennen. Véronique kan haar nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en ze gaat een kijkje nemen bij Maison Marie-Rose. Ondertussen krijgt Mario het bezoek van Alexandra Gallo.

Vrijdag 13 december 2013

Mario geeft Alexandra Gallo in het geniep geld zodat ze een nieuw leven kan beginnen in het buitenland. Els, Rob en Pierrot gaan de uitdaging aan om hun eerste gletsjer te trotseren. Dimi vertelt aan Claudia dat hij niet klaar is voor een relatie, hoewel zijn echtgenote al jaren dood is. Bart heeft het er moeilijk mee dat Brenda voor een half jaar naar Amerika reist.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten