zaterdag 14 december 2013

Deze week in Familie!

Maandag 16 december 2013
Trudy is blij dat Bart eindelijk de reden van zijn overspel heeft toegegeven. Hanne maakt zich op voor haar eerste werkdag. Liesbeth vermoedt dat ze een oogje heeft op Rudi. Mathias stelt Marie-Rose voor om er samen enkele dagen op uit te trekken naar Frankrijk. Peter is helemaal van zijn melk door het nieuws van June.

Dinsdag 17 december 2013
Dirk krijgt een harde klap te verwerken en sluit zich af van Nathalie. Bart wil Trudy verrassen met een etentje, maar de avond eindigt anders dan hij had gehoopt. Marie-Rose plant een groot familiefeest met Kerstmis, maar maakt zich tegelijkertijd ernstig zorgen over Peter en June. Ze stelt Mathias voor om Peter mee te vragen op hun trip naar Frankrijk.

Woensdag 18 december 2013
Marie-Rose bespreekt het familiefeest met Anna, maar zij reageert verrassend stil. Peter en Mathias vertrekken naar Frankrijk. Onderweg is Agnes, de zus van Mathias die in Frankrijk woont maar geen contact meer heeft met haar broer, hét gespreksonderwerp. Peter stelt Mathias voor om van de gelegenheid gebruik te maken om Agnes een bezoekje te brengen. Hanne stelt haar cv op. Jan en Bart zijn blij dat ze haar sollicitatiebrieven klaar heeft voor verzending.

Donderdag 19 december 2013
Mathias en Peter kloppen aan bij Agnes, maar worden er niet met open armen ontvangen. Delphine, de dochter van Agnes, begrijpt niet waarom haar moeder de deur gesloten houdt voor Mathias. Arno wil van Dirk weten wanneer hij opnieuw aan het werk zal gaan. Stefanie spreekt opnieuw af met Jens. Liesbeth maakt zich zorgen omdat haar dochter niets meer tegen haar vertelt.

Vrijdag 20 december 2013
Véronique licht Rudi in over haar plannen met VDB. June is bang om Peter voorgoed te verliezen. Hij dringt aan op een gesprek. Dirk weigert zijn medicatie te nemen en hakt enkele knopen door. Jan vraagt Guido om te helpen bij het klaarmaken van de kalkoen voor het kerstfeest. Delphine wil van Agnes weten waarom ze geen contact meer wil met Mathias. De waarheid komt hard aan.


Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen,dit om 13u40!

Maandag 16 december 2013
Rob is gevallen en hij moet naar het ziekenhuis worden overgebracht. Het is echter niet evident om de hulpdiensten te alarmeren. Bart verplicht Brenda om hun dochter vandaag nog in te lichten over haar vertrek naar Amerika. Suzy blijft van mening dat Trudy grote risico's neemt door de bestraling uit te stellen en ze praat hierover met Peter. Maarten zit er mee dat hij zijn vader heeft teleurgesteld.

Dinsdag 17 december 2013
Volgens de tv-gids van VTM is er hier een aflevering van Wittekerke ingepland...

Woensdag 18 december 2013
Rita, Isabelle en Els brengen elke vrije minuut bij Rob door. Hij heeft in Zwitserland zijn been gebroken en kan alle hulp in het huishouden gebruiken. Linda voelt zich de laatste tijd slecht in haar vel en ze lucht haar hart bij Francine en Miel. Bert laat aan Shirley uitschijnen dat haar dagen bij Van den Bossche Electronics geteld zijn. Pierrot biecht aan Lobke zijn geheim op.

Donderdag 19 december 2013
Pierrot hoopt dat Lobke hun relatie een tweede kans wil geven, maar voorlopig duldt ze hem niet in haar buurt. De klant uit Frankrijk heeft zijn voorschot nog altijd niet betaald en dat is voor Wim een financiële ramp waarvan ook Veerle het slachtoffer dreigt te worden. Bert stelt zich vragen bij het heropstarten van de tweede productielijn. Dimi heeft romantisch nieuws voor Rita en Rob volgt zijn hart. De hoogzwangere Suzy krijgt weeën.

Vrijdag 20 december 2013
De relatie van Pierrot en Lobke is voltooid verleden tijd. Hij voelt zich nog schuldiger wanneer Maarten hem een hart onder de riem komt steken. Suzy is bevallen van een zoontje. Rita weigert zich te laten commanderen door Claudia, die nu officieel een relatie heeft met Dimi. Mieke en Gaston herkennen Wim niet meer sinds zijn terugkeer uit Frankrijk. Linda laat zich graag op sleeptouw nemen door Miel en Francine.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten