maandag 23 december 2013

Deze week in Familie!

Maandag 23 december 2013
Nathalie maakt Dirk duidelijk dat ze niet van plan is hem in de steek te laten. June vertelt Louise dat ze een kindje verwachten. Haar reactie zet Peter aan het denken. Liesbeth dringt er bij Stephanie op aan om Jens uit te nodigen op kerstavond. Agnes wil dat Delphine uit de buurt van Mathias blijft. Jan ontvangt een vreemde zending...

Dinsdag 24 december 2013

Peter heeft een spoedvergadering met de Raad van Bestuur bijeen geroepen. Daar wordt gestemd over de plannen die Véronique heeft met VDB. De stemming draait echter uit op een echte machtsstrijd. Jens verrast zowel Liesbeth als Stefanie door kerstavond bij de familie Pauwels door te brengen. Jelle steigert wanneer hij hoort wat Jan van plan is met zijn nieuwe speelkameraad Rudolf.

Woensdag 25 december 2013

Het kerstfeest van de Van den Bossches is een groot succes. Bart verrast Anna met een skypewall waarop al haar kleinkinderen die in het buitenland vertoeven haar een zalig kerstfeest wensen. Marie-Rose heeft op haar beurt een verrassing in petto voor Véronique. De familie Pauwels is in de wolken met Jens, nadat hij kerstavond bij hen heeft doorgebracht.

Donderdag 26 december 2013

Bart en Trudy hebben een belangrijke stap gezet in hun toenaderingsproces. Ze zijn klaar voor een nieuw begin, en dat brengt Bart op ideeën. Liesbeth denkt dat Jens jaloers is op Stefanie's familiegeluk. Ze raadt haar dochter aan om hem tijd te geven. Peter vertelt June dat hij zich buitengesloten voelt. Dirk besluit Gail en Justin niet in te lichten over zijn ziekte. De leugens vallen Nathalie erg zwaar. Delphine vertrekt naar België om Mathias een bezoekje te brengen.

Vrijdag 27 december 2013

Arno stelt zijn relatie met Gail in vraag nadat hij haar heeft voorgesteld om samen door Europa te reizen. Stefanie wordt op café lastiggevallen. Véronique is doodsbang dat ze de griep zal overkrijgen van Rudi en zet hem net niet in quarantaine. Mathias is zenuwachtig voor de komst van Delphine. Dirk reageert erg emotioneel bij het vertrek van Gail en Justin.

Om 13u40 kan je kijken naar de herhaling van een ouder seizoen!


Maandag 23 december 2013

Louise, Dieuwke en Guido zijn in de wolken met het geschenkje dat de Sint heeft gebracht. Isabelle geeft Gaston de sleutel van het buurthuis terug. Rita's dag is om zeep wanneer Claudia haar intrek neemt bij Dimi en duidelijk maakt dat zij de bazin van het café is. Bert doet Veronique en Mario een groot plezier, maar het blijkt een vergiftigd geschenk. Tijdens het verjaardagsfeestje van Leen onthult Lobke dat Evy aan de basis ligt van de breuk met Pierrot.

Dinsdag 24 december 2013

Geen Familie deze namiddag!

Woensdag 25 december 2013

Geen Familie deze middag!

Donderdag 26 december 2013Leen voelt zich goed bij Paul, ze kussen maar Leen twijfelt aan haar gevoelens vanwege het leeftijdsverschil. Jan vraagt Leen uit over Paul. Lobke belt Pierrot maar ze zegt niets. Pierrot belt haar terug maar ze neemt niet op. Pierrot gaat langs bij Lobke maar ze wil niet naar hem luisteren. Bertje is kwaad dat hij niet op de hoogte is van de opening van het cafetaria. Peter wil iemand aannemen maar Bert vindt dat Shirley het erbij moet doen. Peter vraagt Rita om het cafetaria open te houden. Leen laat zich testen op HIV bij dktr Jacobs. Hij reageert plots afstandig op Leen. Ze praten alles uit en kussen. Jens komt met Els praten. Hij kan Els niet vergeten. Trudy valt flauw.


Vrijdag 27 december 2013

Peter gaat met Trudy naar het ziekenhuis. Trudy moet dringend bestraald worden, ze wordt onvruchtbaar. Lobke kan niet meer samenleven met Pierrot. Leen moet naar het ziekenhuis voor de uitslag van de test. Het is negatief. Marie Rose wil niet dat Jens teveel bij Els is. Als Veronique hoort dat Peter Rita gevraagd heeft voor het cafetaria wil ze er een stokje voorsteken. Peter moet het aan Rita vertellen. Jan probeert Veronique te overtuigen. Albert wil nog steeds een huisje kopen. Hij wil wat meer actie. Rita gaat langs bij Dimi. Hij wil dat Rita terug begint in het café maar ze wil niet zolang Claudia daar woont.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten