zaterdag 7 februari 2015

Deze week in Familie!

Maandag 9 februari 2015
Thomas heeft Mathias één en ander op te biechten, maar wil niet dat het verhaal Peter ter ore komt. Liesbeth denkt dat ze een slecht examen heeft afgelegd en dat het seminarie in Reading hierdoor in het gedrang komt. Véronique heeft een mooi weekend met Cédric achter de rug en beseft dat ze haar familie meer en meer mist. Op het cruiseschip breekt paniek uit wanneer Lientje vermist is.

Dinsdag 10 februari 2015
Stefanie kan niet leven met de gedachte dat Thomas een geheim voor haar heeft en ze eist duidelijkheid. Véronique denkt een zwakke plek van June gevonden te hebben. Samen met Rudi bedenkt ze een plan om haar computerbestanden te onderzoeken. Faroud maakt Leen opnieuw duidelijk hoe oprecht zijn gevoelens voor haar zijn. Bij Maarten slaan de twijfels toe wanneer hij een geheim ontdekt.

Woensdag 11 februari 2015
Het verhaal van Thomas valt Stefanie zwaar en ze maakt een hartverscheurende keuze. Mathias probeert Thomas te helpen, maar verzwijgt zijn plannen voor Marie-Rose. Véronique schakelt Bart in om Junes computer te kraken. Maarten staat voor een moeilijk dilemma. Rita mist het cruiseleven. Niko neemt een belangrijke beslissing in verband met zijn toekomst.

Donderdag 12 februari 2015
Véronique overtuigt Bart om dieper te graven in Junes verleden. Rita wil stoppen met poetsen, maar vindt het moeilijk om haar familie in de steek te laten. Agnes en Patrick raden haar aan om haar passie te volgen. Niko is erg onder de indruk van Nena's levensverhaal. Emma heeft groot nieuws voor Guido.

Vrijdag 13 februari 2015
Véronique moet van koers veranderen nu June getoond heeft hoe sterk ze in haar schoenen staat. Tot Bart plots een goed bewaard geheim op het spoor komt. Peter roept Thomas op het matje. Niko is blij te zien dat Musto en zijn bende enthousiast het voedselbedelingsplan naar zich toetrekken. Anderzijds voelt hij zich slecht omdat hij niets voor Nena kan doen. Guido voelt zich slecht en wil niet naar school.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar een aflevering van een oud seizoen!
Maandag 9 februari 2015
Mieke is er niet over te spreken dat Wim sponsor wordt van de voetbalploeg. Kobe heeft met Anna een ernstig gesprek over zijn roeping. Peter en Trudy hebben in De Lork afgesproken om een regeling te treffen voor hun dochtertje Louise. Liazatt en Ludmilla moeten verhuizen, maar willen Mieke niet met hun probleem belasten. Leen is van mening dat haar vader en Linda naar een relatietherapeut moeten gaan.

Dinsdag 10 februari 2015
Rudy stelt Wim voor om voorzitter te worden van de voetbalclub. Dimi kan niet verstoppen dat hij het zwaar te pakken heeft voor Lien. Pierrot polst bij Leen en Evy of Kobe bij hen op kot welkom is. Maarten heeft Bjorn nog niet kunnen overtuigen om terug naar school te gaan. Jan heeft een sollicitatiegesprek in een schoonmaakbedrijf. Pierrot zoekt contact met de jongeren die rondhangen op het plein. Mieke is kwaad omdat het OCMW niet veel kan doen voor de Kudai's.

Woensdag 11 februari 2015
Suzy is van slag omdat Véronique haar job als nanny in vraag stelt nu de kindjes er alleen nog in het weekend zijn. Jan heeft nog steeds geen andere job gevonden en hij voelt zich afgeschreven. Ludmilla en Liazatt tonen Mieke de akelige brief die ze van de huisbaas hebben gekregen. Mieke zoekt hulp bij Yasmine, maar Bert kent snellere manieren om het probleem van de Kudai's op te lossen. Kobe verhuist zijn spullen naar het studentenhuis van Pierrot, Evy en Leen. Véronique vindt het de hoogste tijd om Maison Marie-Rose een nieuwe naam te geven.

Donderdag 12 februari 2015
Jan is teleurgesteld omdat Linda niet meer vertrouwen in hem heeft. Mieke wordt op het matje geroepen bij de OCMW-voorzitter voor het krantenartikel over de Kudai's. Véronique grijpt elke kans om Suzy duidelijk te maken dat ze overbodig is. Yvonne vertelt Anna en Albert dat ze gaat verhuizen. Jan probeert Shirley te overtuigen dat hij met de foppralines niets te maken heeft, maar hij maakt het alleen maar erger.

Vrijdag 13 februari 2015
Shirley wordt nu ook 's nachts gestalkt. Dimi is blij dat Lien regelmatig naar zijn café komt, maar hij wordt ook heel onzeker over zijn gewicht. Er zijn almaar meer spanningen tussen Peter en Bert over de manier waarop het bedrijf moet geleid worden. Ook de nieuwe sollicitatie loopt voor Jan niet zoals hij gehoopt had.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten