zaterdag 21 februari 2015

Deze week in Familie!

Maandag 23 februari 2015
Thomas wordt door Angelo onder druk gezet. Stefanie voelt dat hij opnieuw iets verzwijgt en maakt zich zorgen. Niko heeft Nena belangrijk nieuws te melden. June krijgt bezoek van Piet Colpaert, die haar aan een valse identiteit kan helpen. Anna heeft het moeilijk.

Dinsdag 24 februari 2015
Thomas brengt verslag uit bij Mathias en is ook Stefanie een uitleg verschuldigd. Guido gaat te rade bij Jan en Hanne, waardoor twijfels opnieuw de kop op steken. Véronique is ervan overtuigd dat June opnieuw iets van plan is en krijgt plots een onverwacht telefoontje. Niko ontdekt dat Nena uit het kraakpand is gezet en probeert nieuw onderdak voor haar te vinden.

Woensdag 25 februari 2015
Guido is niet blij met Emma's beslissing. Ondertussen blijft het nieuws de ronde doen. Terwijl June opnieuw afspreekt met Piet, zoekt Véronique steun bij Rudi. Jan heeft personeelsproblemen: Anita weigert om te helpen in het café. Evy, Mieke, Thomas en Zjef zijn niet te spreken over de oplossing van Niko voor Nena's probleem.

Donderdag 26 februari 2015
Guido denkt eraan zijn studies op te geven. Hij is boos omdat Mieke niet heeft kunnen zwijgen. Niko probeert Nena te overtuigen om haar moeder op te zoeken, maar zijn plannetje loopt niet zoals gehoopt. Jan heeft nog steeds geen vervanger voor Niko in het café. Agnes wil zich graag kandidaat stellen, maar stuit op tegenkanting.

Vrijdag 27 februari 2015
Nena is met de noorderzon verdwenen en laat Niko en co achter met een onaangename verrassing. Jan reageert niet erg enthousiast op het voorstel van Agnes om in de Jan & Alleman te komen helpen. Hij probeert haar af te wimpelen met een flauw excuus. Het verleden van Thomas laat Stefanie niet los. Hij maakt zich zorgen over de toekomst van zijn relatie. Anna roept de familie samen.

Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen!
Maandag 23 februari 2015
Trudy is blij omdat Peter met haar op controle naar de oncoloog wil gaan. Ook Marie-Rose beschouwt dit als een positief signaal. Hanneke heeft haar ouders het volledige verhaal van de foto's verteld en gelukkig geloven ze haar. Anna en Albert pakken hun koffers, want ze gaan overwinteren in Benidorm. Marcel en Yvonne wuiven hen uit. Het staat Dimi niet aan dat er een ambtenaar van de gemeente in zijn café zit.

Dinsdag 24 februari 2015
Wim moet tot het uiterste gaan tijdens zijn eerste voetbaltraining. Mieke heeft achterhaald waar de man van Sonja woont en Pierrot besluit de kerel te schaduwen. Rob en Els vinden dat Trudy zich vreemd gedraagt na haar afspraak met de oncoloog. Jan is nieuwsgierig naar wat Linda allemaal verteld heeft tegen de relatietherapeut. Brenda begrijpt dat haar dochter bang is voor de reacties op de foto's uit het zwembad, maar toch wil ze dat Hanneke naar school gaat.

Woensdag 25 februari 2015
Jan blikt met een goed gevoel terug op zijn gesprek met de relatietherapeut, want hij is er zeker van dat zij solidair is met hem. Pierrot geeft niet op en zoekt terug contact met de jongeren op het pleintje. Christel bespeelt de gevoelige snaar van Trudy en vraagt haar uit over de breuk met Peter. In Benidorm krijgt Anna haar huisje eindelijk te zien. Bjorn bezoekt samen met de ouders van Veerle zijn zoontje in de instelling.

Donderdag 26 februari 2015
Wim heeft zenuwen voor zijn eerste echte voetbalmatch. Gisteren heeft Bjorn met eigen ogen gezien dat zijn zoontje dol is op de ouders van Veerle, waardoor het makkelijker voor hem is om een beslissing te nemen over de toekomst van het jongetje. Leen polst bij Pierrot of hij het vertrouwen al heeft gewonnen van de jongeren op het pleintje. Brenda is nog altijd kwaad voor de foto's van Hanneke in het zwembad. De eigenaar van het huis waar Wim en Kobe aan de slag zijn, verliest opeens het bewustzijn.

Vrijdag 27 februari 2015
Mario vertelt aan Véronique dat hij zich nog altijd niet op zijn gemak voelt bij Peter. Jan en Linda hebben van de relatietherapeut een belletje gekregen dat ze moeten laten rinkelen telkens ze zich aan mekaar ergeren. Mathias kampt met grote financiële zorgen. Els maakt zich zorgen omdat Trudy in contact is met Christel, maar ze houdt wel haar belofte en vertelt niets aan Rob.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten