zaterdag 14 februari 2015

Deze week in Familie!

Maandag 16 februari 2015
Véronique is erg aangedaan door wat ze heeft ontdekt. De situatie brengt haar wel op een nieuw idee. Guido en Emma staan voor een groot dilemma. Nena duikt opnieuw op en is helemaal ontredderd. Niko beseft dat ze haar isolement niet meer aankan en op het punt staat te breken. Leens vertrouwen in Faroud wankelt. Ook het vertrouwen tussen Stefanie en Thomas is nog altijd zoek.

Dinsdag 17 februari 2015
Thomas gaat ver om alle bewijzen die Andy tegen hem heeft in handen te krijgen. Guido en Emma slagen er maar niet in een knoop door te hakken en ze besluiten Leen in vertrouwen te nemen. Niko gaat in tegen de regels van zijn straathoekwerk en wil Nena helpen. Peter is niet te spreken over Evy's nieuwe plan.

Woensdag 18 februari 2015
Guido heeft zijn vader iets op te biechten. Niko verdiept zich verder in het leven van Nena en vindt enkele aanknopingspunten. Leen is dolblij nu Farouds undercoveropdracht voorbij is. Rita licht de familie in over haar plannen. Peter licht Bart in over de nachtmerrie die hij had.

Donderdag 19 februari 2015
Stefanie gaat de confrontatie aan met Thomas, die haar vanalles op te biechten heeft. Linda en Jan proberen een gesprek aan te gaan met Frank, maar dat draait uit op een dovemansdiscussie. Rudi is het beu om meegesleurd te worden in de oorlog tussen June en Véronique. Evy helpt Niko bij de zoektocht naar Nena's familie. Jan heeft het moeilijk.

Vrijdag 20 februari 2015
Rita heeft een geschikte poetsvrouw gevonden om haar te vervangen. Véronique is bang voor een nieuwe aanval van June. Thomas zit in nauwe schoentjes en keert terug naar de boot van Andy om sporen te wissen. Daar wacht hem echter een onaangename verrassing.


Elke werkdag om 13:40 kan je kijken naar de herhaling van een oud seizoen.
Maandag 16 februari 2015
De Vos en Bosman pakken de stalker van Shirley op. Dimi wil vermageren om meer kans te maken bij Lien, maar hij kan het snoepen niet laten. Leen probeert Linda te overtuigen dat een relatietherapeut het beste is voor haar huwelijk. Jan beleeft ondertussen een hoogdag. Trudy blijft eenzaam achter wanneer Peter hun dochtertje komt ophalen voor het weekend. De vader van Bjorn probeert hem te overhalen om zijn zoontje Jurgen toch naar Hendrik en Gerda te laten gaan.

Dinsdag 17 februari 2015
Marie-Rose is ongerust omdat Mathias niets meer van zich heeft laten horen sinds hij gisteren in een Franse colère naar de scheepswerf is vertrokken. Bjorn voelt zich onder druk gezet door zijn pa en door de vader van Veerle. Anna dringt bij Albert aan om met zijn dochter Liesbeth te bellen. Mieke vindt het niet kunnen dat Wim een dag werk laat schieten om naar het voetbal te gaan. Hanneke en Lidewei willen een afspraakje maken met hun chatvriendje. Ludmilla en Liazatt willen niet dat Mieke door hen problemen krijgt op haar werk.

Woensdag 18 februari 2015
De fiets van Maarten en de brommer van Bjorn zijn gestolen, of is er iets anders aan de hand? Wim is trots op de voetbaltruitjes met zijn naam op, maar hij krijgt er wel een extra factuur bij. Linda is het beu dat Jan geen energie steekt in hun huwelijk en ze verplicht hem om samen in relatietherapie te gaan. Cafébaas Dimi gaat op dieet. Jan solliciteert bij Rob voor de job van verkoper.

Donderdag 19 februari 2015
Hanneke vertelt Lien het verhaal van de foto's die Jeroen in het kleedhokje van het zwembad heeft gemaakt. Linda heeft een afspraak gemaakt met de relatietherapeut, hoewel Jan dat verloren geld vindt. Cafébaas Dimi ondervindt dat diëten niet gemakkelijk is. Mieke krijgt een sanctie op haar werk. Voor haar is dit de spreekwoordelijke druppel en ze overweegt om een andere job te zoeken. Els verplicht Trudy om een afspraak te maken met de oncoloog.

Vrijdag 20 februari 2015
Linda heeft Jan nu toch kunnen overtuigen om naar de relatietherapeut te gaan. Tijdens de sessie schuift hij echter alle schuld in de schoenen van zijn vrouw. De moeder van Veerle houdt bij Bjorn opnieuw een pleidooi om Jurgen te mogen opvoeden. Marie-Rose en Mathias hebben door de schuld van Veronique een discussie. Dimi heeft een nieuwe weegschaal gekocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten