maandag 1 mei 2017

Guido Van den Bossche - Vincent Banic

Vincent als Guido

Guido Van den Bossche

Guido is de zoon van Jan en Linde en werd genoemd naar de overleden broer van Jan.
Guido is verstandig, maar toch werkt hij liever met zijn handen dan met zijn hoofd. Na een jaartje overzitten heeft hij met een technische richting eindelijk zijn ding gevonden. Als puber is Guido eigenlijk nog zeer braaf. Zijn rechtvaardigheidsgevoel is groot. Meestal loopt hij in de pas, maar als hij vindt dat iemand fout of onredelijk is, heeft hij weinig scrupules.
Guido is soms erg onzeker. Heeft wel eens last van een minderwaardigheidsgevoel. Door zijn onzekerheid was hij een gemakkelijk slachtoffer voor pesters. In plaats van er tegen in te gaan, onderging hij. Tot de druppel te veel de emmer deed overlopen en Guido geen uitweg meer zag. Gelukkig is alles goed afgelopen.
Wanneer Guido valselijk wordt beschuldigd van een aanrijding leert hij het slachtoffer Emma Verdonck beter kennen. Het klikt tussen de twee en al snel vormen ze een koppeltje.

Wanneer Emma zwanger blijkt te zijn, besluiten ze voor het kindje te gaan.



Vincent Banic

Vincent Banić (Duffel, 9 juni 1988) is een Vlaams acteur, videojockey en model van Kroatische afkomst aan vaderszijde, die tweetalig werd opgevoed in Vlaanderen.

Vincent Banić is het meest bekend geworden door zijn rol van Mick Zeelenberg in de jongerenserie Het Huis Anubis. Banić speelde Mick ook in de twee films van de serie mee, Anubis en het pad der 7 zonden en Anubis en de wraak van Arghus. Daarvan won hij in 2008 en 2010 telkens (gedeeld met twee coacteurs en de regisseur) de Nederlandse Platin-filmprijs. Ook speelde hij drie maal mee in de ziekenhuisserie Spoed. Hij speelde een gastrol in het 20ste seizoen van De kotmadam.
Vincent had relaties met Anubis-collega's Marieke Westenenk en Claartje Janse. Vanaf juli 2011 is hij te zien op JIM als vj in Laid Back.
In 2012 nam hij deel aan Sterren op de dansvloer met pro-partner Vanessa Natale. Hij is ook een van de sterren, naast Thomas Hoefnagels en Sverre Denis, van de JIM-realityreeks Models. Hij nam in 2014 deel aan Beat Da Bompaz op VTM.
Vanaf september 2016 speelt hij Guido II Van den Bossche in de VTM-soap Familie. Hij vervangt hiermee Jelle Florizoone.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten