maandag 1 mei 2017

Stan Lauwers - Kristof Verhassel

Kristof als Stan in Familie

Stan Lauwers

Stan is getrouwd met wijlen Kirsten Caemerlinck. Toen Stan naar de gevangenis moest, kwam er een einde aan hun relatie en werd Kirsten verliefd op iemand anders. Toen Stan vrijkwam, reed hij Kirsten aan met zijn auto. Ondanks de breuk is hij altijd voor haar blijven zorgen.

Door zijn samenwerking met June, werden de twee verliefd. Eerst was hun relatie geheim, tot ze uiteindelijk als koppel naar buiten kwamen. Wanneer June de waarheid te weten kwam achter het ongeval van Kirsten, wil ze Stan uitschakelen om Kirsten te wreken. June en Stan gingen uit elkaar, en nadien begon Stan een relatie met Evy.

Hij kreeg een job aangeboden door Peter bij VDB. Hij mocht er werken als webdesigner en fotograaf, ter vervanging van Arno Coppens en Dirk Cockelaere. Toen hijzelf terug naar de gevangenis diende te gaan, werd hij er vervangen door Quinten Godderis. Echter kon hij er in oktober 2016 terug starten. In maart 2017 kan hij Evy overtuigen om samen met hem een nieuwssite te starten, namelijk "Localscoop.be". Hierdoor nam Stan ontslag. 




Kristof Verhassel

Kristof Verhassel (Sint-Niklaas, 1979) is een Vlaams acteur. Hij is bekend als Perry van Click-ID en heeft al vele gastrollen op zijn naam staan.

Verhassel studeerde in 2003 af aan het Koninklijk Conservatorium van Gent. In het theater speelde hij mee in een aantal producties van theatergezelschappen Het Gevolg en theater Malpertuis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten