zaterdag 5 november 2011

Deze week in Familie!

Maandag 7 november 2011
Peter krijgt eindelijk nieuws van de verzekeringsmaatschappij in verband met de schadevergoeding voor de brand in het torengebouw van Van den Bossche Electronics. Maarten belandt in een nachtmerrie wanneer de politie het bootrestaurant komt verzegelen. Linda ziet in het ziekenhuis William terug, de man met wie ze zo'n twee jaar geleden een romance heeft beleefd. Trudy doet bij Peter een goed woordje voor Bart, zodat hij zijn job als HR-manager terug kan oppikken. Colette ontdekt via Caroline dat Gilbert een kluis had. Dré krijgt het nieuws dat hij morgen het ziekenhuis mag verlaten en dokter Praet dringt een laatste keer bij hem aan om klacht neer te leggen tegen Myriam.

Dinsdag 8 november 2011
Maarten kampt met grote problemen, maar op de steun van zijn vader kan hij niet rekenen. Bart gaat terug aan het werk bij Van den Bossche Electronics en hij moet zich meteen over de vraag van Marie-Rose buigen. Linda vreest dat William wel eens heel erg ziek zou kunnen zijn. Jan wil niet dat Dré met Myriam naar Spanje vertrekt. Caroline, Marie-Rose en Mathias besluiten samen de kluis van Gilbert te openen.

Woensdag 9 november 2011
In de kluis van Gilbert is er een testament gevonden, maar het is de vraag of het document rechtsgeldig is. Dré heeft een beslissing genomen over zijn toekomst met Myriam. William bekent aan Paul dat hij nog altijd gevoelens heeft voor Linda. Mathias heeft slecht nieuws voor Maarten. Nico wil niet langer spelletjes spelen en hij dringt bij Mieke aan om uit te komen voor hun relatie.

Donderdag 10 november 2011
Rita wil dat Jan alle rommel die nodig was om bier te brouwen uit het café verwijdert. Peter begint in te zien dat het zakelijk voorstel van zijn moeder nog niet zo gek is. Ook Dirk en Mathias lijken hoe langer hoe meer voor het plan gewonnen. William biecht aan Linda op dat hij niet gelukkig is in zijn huwelijk. Jan is razend wanneer hij hoort dat zijn dochter een relatie heeft met Nico.

Vrijdag 11 november 2011
Jan kan er zich niet mee verzoenen dat Mieke en Nico een relatie hebben en hij dreigt met grote maatregelen. Linda maakt zich zorgen over de gezondheidstoestand van William. Caroline probeert haar professionele toekomst veilig te stellen. Rita heeft een zorgwekkende mail gekregen van Evy, die samen met Pierrot in Afrika verblijft. En Bart heeft door de schuld van Trudy een moeilijk moment.


Bron: vtm.be/familie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten