zaterdag 26 november 2011

Deze week in Familie!

Maandag 28 november 2011
William wil van Linda weten of ze een beslissing heeft genomen. Evy is op zoek naar een job. Rita is er niet gerust in omdat ze nog niets gehoord heeft van Dré. Nico stelt aan Mieke voor om te gaan samenwonen. Maarten twijfelt nog altijd of het al dan niet een goeie zet is om op het voorstel van Mathias in te gaan.


Dinsdag 29 november 2011
Pierrot heeft een actie voor Afrika op poten gezet, maar zijn baas wil niet dat hij binnen de werkuren iets voor het project doet. Rita en Jan gaan het huis van Dré schaduwen. William keert vandaag naar Zweden terug en Linda heeft het moeilijk. Mathias heeft een koper gevonden voor zijn scheepswerf en hij verwacht ook nieuws van Maarten. Hanne maakt haar vader subtiel duidelijk dat ze niet opgezet is met de aanwezigheid van Trudy bij haar thuis. Veronique slaat in paniek.


Woensdag 30 november 2011
Colette herinnert er Marie-Rose aan dat de verkoop van F@C binnen de twee weken afgehandeld moet zijn. Jan heeft nog altijd geen flauw benul waar Dré uithangt. Veronique is niet te spreken over het krantenartikel dat er over de holding is verschenen. Hanne doet een pijnlijke ontdekking bij haar thuis. Mathias ondervindt dat Maarten grote ambities heeft.


Donderdag 1 december 2011
Hanne geeft aan haar vader toe dat ze het moeilijk heeft met de aanwezigheid van Trudy. Rita en Jan vinden eindelijk Dré. Veronique vraagt aan Caroline om June op te leiden. Jan ziet een kans om terug een belangrijke meneer binnen de familie te worden.


Vrijdag 2 december 2011
Jan heeft zijn zinnen gezet op de leiding van het bedrijfsrestaurant. Dré is tijdelijk ingetrokken bij Rita. Peter geeft Mathias een deadline. Na het weekend moet hij weten of de verkoop kan doorgaan. Evy heeft een sollicitatiegesprek. Hanne is er niet over te spreken dat Jelle met Bart en Trudy naar de film gaat.


Bron: vtm.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten