zondag 13 november 2011

Deze week in Familie!

Maandag 14 november 2011
Roos gaat in de "Jan & Alleman" terug als dienster aan de slag, maar onder voorwaarden. Dokter Paul confronteert Linda met zijn vermoeden over William. In het café is iedereen verrast wanneer Dré opduikt. Het is meteen duidelijk dat hij hulp nodig heeft. Jan zoekt Caroline en Colette op omdat er in de "Jan & Alleman" nog een openstaande rekening van Gilbert ligt. Marie-Rose heeft een nieuw plan om Veronique en Peter te overtuigen om F@C over te nemen.


Dinsdag 15 november 2011
Jan moet een tandje bijsteken in het café, want hij staat er helemaal alleen voor. Rita gaat bij Dré thuis kleren halen, want hij kan een confrontatie met Myriam niet aan. Mieke hoopt dat Bart haar zal helpen om hun vader te overtuigen van Nico's kwaliteiten. Marie-Rose en Anna hebben samen een fotoreportage gemaakt over Guido.

Woensdag 16 november 2011
De emotionele toespraak van Marie-Rose heeft indruk gemaakt op de familie. Peter is wel overtuigd van een overname van F@C, maar hij heeft niet genoeg geld. Myriam maakt haar opwachting in de "Jan & Alleman" om Dré te vragen terug naar huis te komen.

Donderdag 17 november 2011
Peter heeft de ganse nacht doorgewerkt aan de mogelijke overname en hij wil nu snel een vergadering beleggen met de familie. Linda beseft dat ze te snel een oordeel heeft geveld over de relatie van Mieke en Nico en ze verontschuldigt zich bij haar stiefdochter. Maarten en Roos hebben grote plannen. Rita probeert Dré duidelijk te maken dat Myriam niet veranderd is.

Vrijdag 18 november 2011
Peter heeft een constructie uitgewerkt voor een nieuwe holding en hij stelt die aan de Van den Bossches voor tijdens een vergadering in een kasteel. Jan is van mening dat hij en Rita ook op de vergadering aanwezig moeten zijn. Mieke en Nico praten over hun toekomst als koppel. Maarten zijn plannen voor een eigen zaak worden concreet.


Bron: vtm.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten