zondag 20 november 2011

Deze week in Familie!

Maandag 21 november 2011
De Van den Bossches en hun investeerders hebben een productieve vergadering over de oprichting van de nieuwe VDB-holding, hoewel de aanstelling van de CEO voor discussie zorgt. Rita wil weten hoe Dré het stelt en ze besluit hem te gaan bezoeken. Ze mag echter de woning niet binnen van zijn echtgenote Myriam. Marie-Rose maakt eindelijk kennis met David, de jonge Franse minnaar van Colette. Mieke en Nico gaan uitwaaien aan de kust en lopen in de duinen de bomma en Albert tegen het lijf. Linda heeft met dokter Paul een open gesprek over haar gevoelens voor William.


Dinsdag 22 november 2011
Hanne brengt haar papa naar het ziekenhuis, waar hij op controle moet. Maarten en Roos leggen hun nieuwe culinaire droom voor aan Mathias, in de hoop dat hij voor het startkapitaal zal zorgen. De maagzweer van William is genezen en hij mag het ziekenhuis verlaten, maar hij wil dit niet doen zonder afscheid te nemen van Linda. Jan voelt zich gepasseerd omdat er voor hem geen plaats is in de nieuwe VDB-holding en ook Caroline wil weten welke positie er voor haar is. Anna zakt af naar het binnenland om Jan de les te spellen: hij moet de relatie van Mieke aanvaarden en Nico terug aannemen in de "Jan & Alleman".


Woensdag 23 november 2011
Bart heeft een uitstap met zijn kinderen gepland en hij stelt Trudy voor om samen met Louise mee te gaan. De Van den Bossches krijgen te maken met de harde zakenvrouw, die Colette kan zijn. Ze wil dat de verkoop van F@C binnen de twee weken helemaal rond is of de deal gaat niet door. Rita heeft nog altijd niets van Dré gehoord en ze is er niet gerust in. Jan merkt aan Linda dat er iets is.


Donderdag 24 november 2011
Maarten wil bij een leenbureau gaan aankloppen om zijn culinaire droom te realiseren. Roos ziet meteen de woekerintresten voor zich en probeert dit uit zijn hoofd te praten. Veronique wil het bureau van MVM tijdelijk in de villa van haar moeder onderbrengen, maar stuit op een njet. Linda maakt in het ziekenhuis kennis met Annelies, de Nederlandse echtgenote van William. Pierrot en Evy zijn terug uit Afrika en het is opvallend dat hun reiservaringen flink uiteen lopen. Nico gaat terug aan het werk in de "Jan & Alleman"


Vrijdag 25 november 2011
Evy bekent aan Roos dat ze in Afrika meer dan eens jaloers is geweest. Rita begrijpt niet dat de hond van Dré in de "Jan & Alleman" opdaagt en er geen spoor van Dré zelf is. Maarten moet over het professioneel voorstel van Mathias nadenken. Hoewel Jan een probleem blijft hebben met de relatie van Mieke en Nico probeert hij toch zijn ruzie met Nico uit te praten. William is in de war wanneer Linda en zijn vrouw samen in zijn ziekenhuiskamer zijn.


Bron: vtm.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten