maandag 2 januari 2012

Deze week in Familie!

Maandag 2 januari 2012
De Van den Bossches en hun vrienden klinken op het nieuwe jaar. 2012 zet zich trouwens in met romantiek tussen Trudy en Bart, maar ook met spanningen tussen Bart en zijn dochter Hanne. Zij verwijt hem dat hij geen rekening houdt met haar gevoelens en met die van haar broertje. Aan de vooravond van de officiële opening van de KomEet stelt Maarten zijn gerechten voor aan Marie-Rose. Steve biedt Niko aan om de Porsche over te kopen. Pierrot vertelt aan Evy waarom hij zo snel wil terugkeren naar Afrika.

Dinsdag 3 januari 2012
Bart zit er nog altijd mee dat hij Hanne een klap heeft gegeven en hij maakt zich ook zorgen over de reactie van Peter. Dirk wil van Pierrot weten wat de echte reden is van zijn terugkeer naar Afrika. De pers heeft uitvoerig geschreven over de oprichting van de Van den Bossche-holding, maar toch is Veronique niet tevreden. Marie-Rose en Mathias gaan lunchen in de KomEet. Mieke ziet in het ziekenhuis Steve, die met zijn vingers tussen de deur heeft gezeten. Niko doorprikt meteen deze leugen.

Woensdag 4 januari 2012
Niko doet een akelige ontdekking: zijn wagen is verdwenen. Maarten had verwacht dat er meer mensen naar zijn restaurant zouden komen. In de buurt van de Jan & Alleman zijn er archeologen aan het werk en hierdoor rijpt bij Jan het idee dat er wel eens kostbare dingen in de grond zouden kunnen zitten. Veronique is nog altijd slecht gezind omdat alle persaandacht naar Peter gaat.

Donderdag 5 januari 2012
Peter wil van zijn ex-vrouw Trudy weten of haar nieuwe relatie serieus is, want hij wil dat hun dochtertje Louise in een stabiele omgeving opgroeit. In het ziekenhuis wordt er een nieuwe hoofdverpleegster gezocht. Mieke is van mening dat Linda geknipt is voor de baan. Een regionale zender wil een interview met Peter, maar June wil spanningen vermijden en stelt voor dat Veronique het gesprek voor haar rekening neemt. Bart en Trudy hebben nieuws voor Hanne, Jelle en Louise.

Vrijdag 6 januari 2012
Pierrot vertrekt naar Afrika. Hanne is niet te spreken over de relatie van haar vader met Trudy. Niko en Dré maken Jan zijn hoofd gek, zodat hij op zoek gaat naar oud geld met zijn metaaldetector. Roos reageert bitsig wanneer ze in het restaurant te maken krijgt met een moeilijke klant.

Bron: vtm.be/familie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten