zondag 22 januari 2012

Deze week in Familie!

Maandag 23 januari 2012
Pierrot laat Evy in een mailtje weten dat hij langer in Afrika zal blijven. Marie-Rose geeft Mathias uitgebreid verslag over het congres, dat ze met Dirk, Bart en Trudy heeft bijgewoond. Dirk haalt een grapje uit met secretaresse Gerda, waardoor zij helemaal van slag is. Linda voelt aan dat de collega’s in het ziekenhuis haar anders behandelen sinds ze hoofdverpleegster is. Maarten en Roos zoeken een maître voor de KomEet en organiseren een selectieproef voor de geïnteresseerde kandidaten. Dré motiveert Guido om door te zetten met het fietsen.


Dinsdag 24 januari 2012
Mieke begrijpt heel goed dat Trudy en Louise bij Bart intrekken, maar toch gaat ze haar huisgenoten missen. Dré wil niets aan het toeval overlaten en stelt minutieus de fiets voor Guido af. Secretaresse Gerda heeft nog altijd niet door dat Mathias en Dirk met haar voeten spelen. Anna is er niet over te spreken dat Pierrot geen contact opneemt met het thuisfront en ze besluit tot de actie over te gaan. Maarten en Roos zetten hun praktische testen verder om de geschikte maître voor de KomEet te vinden en Jan leeft zich in zijn rol van lastige klant in. Linda betrapt Mieke op een zware fout en is verplicht om dit aan Victor te melden.


Woensdag 25 januari 2012
Linda heeft het onaangename gevoel dat in het ziekenhuis iedereen tegen haar is. Bart wil het nieuwe computerprogramma snel installeren in de holding, maar deze omschakeling heeft wel gevolgen voor verschillende werknemers. Maarten en Roos hebben een goeie maître gevonden voor hun restaurant. Anna stuurt een mail naar haar kleinzoon Pierrot. Linda doet haar verhaal aan Jan over de ruzie met Mieke.


Donderdag 26 januari 2012
Jan maakt met zijn dochter Mieke ruzie over Linda. Voor deze laatste staat het nu wel vast dat ze niet langer hoofdverpleegster wil zijn. Dré wil van Guido een echte wielrenner maken en hij pluist alle mogelijke boeken uit. Peter zorgt er voor dat de werkmannen hun job kunnen behouden als ze zich bijscholen. Het is voor iedereen wennen dat Bart en Trudy nu onder één dak leven. Door de mail van zijn grootmoeder voelt Pierrot zich verplicht om Afrika te verlaten.


Vrijdag 27 januari 2012
Pierrot heeft een mail gestuurd naar zijn vader Dirk, maar niet naar Evy. Mieke probeert haar stiefmoeder te overhalen om de baan van hoofdverpleegster niet op te geven. In het restaurant weet maître Jana van aanpakken en ze komt met creatieve oplossingen wanneer er een foutje is gemaakt. Anna zegt tegen Rita wat ze moet doen met Pierrot wanneer hij terug thuis is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten