zaterdag 7 januari 2012

Deze week in Familie!

Maandag 9 januari 2012
Maarten is blij dat zijn broer Bart een relatie heeft, maar stelt zich wel enkele praktische vragen. In de krant is er een recensie over de KomEet gepubliceerd en de journalist is niet mals voor Roos. Mieke loopt niet hoog op met de kandidaten die als hoofdverpleegster komen solliciteren en ze hoopt dat Paul haar stiefmoeder Linda kan overtuigen om haar kans te wagen. Veronique geeft een interview voor de televisie. Ondertussen komt Pierrot in Benin aan, waar hij Leki terugziet.


Dinsdag 10 januari 2012
Caroline is van mening dat het imago van de Van den Bossche holding schade heeft opgelopen door het tv-interview van Veronique en ze wil dat er een mediatraining komt. In het ziekenhuis is Victor onder de indruk van het snelle optreden van Linda en hij vraagt haar met lichte dwang om zich kandidaat te stellen voor de job van hoofdverpleegster. Roos moet als ober in de KomEet nog heel wat leren, maar de bijscholing loopt niet zo vlot. Rita is er niet over te spreken dat Pierrot nog niets van zich heeft laten horen sinds hij in Benin is aangekomen.$


Woensdag 11 januari 2012
Veronique voelt zich onzeker door de kritiek die ze op haar tv-interview heeft gekregen. Dré bezit een aantal fietsen van wielerlegendes en Jan wil die in zijn café tentoonstellen. Marie-Rose is van plan om met haar vriendinnen van de serviceclub in de KomEet te gaan eten en ze wil dat alles gesmeerd verloopt. Roos voelt de druk hierdoor alleen maar toenemen. Tijdens het oudercontact vernemen Jan en Linda dat hun zoon Guido concentratieproblemen heeft en thuis meer begeleid moet worden. In Benin geeft Pierrot de eerste weegschaal aan Leontine, een arme boerin wiens jongste zoontje malaria heeft.


Donderdag 12 januari 2012
Veronique gaat fitnessen en dat heeft een positief effect op haar humeur. Ontwerper Axel stelt Evy voor om samen iets te gaan drinken. Linda polst bij Victor of de job van hoofdverpleegster inmiddels is ingevuld. Pierrot bezoekt in Benin een project van Vredeseilanden en hij vindt ook de tijd om een mailtje naar Evy te sturen.


Vrijdag 13 januari 2012
Maarten is zenuwachtig omdat Marie-Rose met haar vriendinnen van de Rotary komt eten in de KomEet. Deze dames verwachten het beste van het beste, ook in de zaal. En daar zou het schoentje kunnen wringen want Jan zal meehelpen met de bediening. Trudy vertelt aan June dat ze met Louise intrekt bij Bart. Linda is aan de slag als hoofdverpleegster en ondervindt dat er in deze functie niet altijd plaats is voor medeleven. In Benin trekt Pierrot zich het lot aan van de arme rijstboerin Leontine, wiens zoontje malaria heeft.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten