zaterdag 5 januari 2013

Deze week in Familie!

Maandag 7 januari 2013
Net voor de start van de raad van bestuur probeert Peter zijn moeder te overtuigen dat de aanstelling van een crisismanager het beste is voor het bedrijf én voor de werknemers. Véronique is ronduit tegen en ze gebruikt het huwelijk van haar moeder als argument in de hele discussie. Evy en Jana besluiten voor een bekende spermadonor te gaan. Rita neemt met spijt afscheid van Patrick, want zijn dochter Liesbeth wil niet dat ze nog helpt met de boodschappen, koken en poetsen. Niko heeft met Evy een goed gesprek over zijn broer. Charlotte wordt aan de fietsenstalling belaagd door Vincent en Elias.

Dinsdag 8 januari 2013

De crisismanager stelt zich vragen bij het dubbel CEO-schap in de Van den Bosscheholding. Toch dringen Véronique en Peter er bij hun afdelingshoofden op aan om open kaart te spelen tijdens de gesprekken. Marie-Rose en Mathias praten elk apart met Peter over hun huwelijk. Nu Rita niet meer komt helpen, moet ook Benny zijn steentje bijdragen in het huishouden. Hij wisselt met zijn zoon Arno van taak, maar mispakt zich lelijk. Maarten trekt de verkeerde conclusies en Mieke kwetst Niko.

Woensdag 9 januari 2013

Peter had gisteren een gesprek met zijn moeder en met Mathias en voelde bij beiden twijfels over hun huwelijk. Als getuige en als zoon vindt hij het zijn plicht om hen hiermee te confronteren. Rita bezoekt Patrick in zijn atelier. Maarten is zenuwachtig voor zijn gesprek met de crisismanager. Tijdens de uitvaart van Steve nemen Evy en Niko het woord. Guido heeft Charlotte bij hem thuis uitgenodigd om Frans te studeren, maar het is voor hen beiden moeilijk om zich te concentreren. Nathalie wil van Dirk weten hoe hij zijn professionele toekomst ziet.

Donderdag 10 januari 2013

Elias zet Charlotte onder druk om met hem op te trekken. Dit ontgaat Guido niet en hij is stikjaloers. Jan wil iets ludieks doen tijdens het huwelijksfeest van Marie-Rose en Mathias. Bart geeft aan Trudy toe dat hij voor zijn toekomst bij Van den Bossche vreest en dat hij alvast een afspraak bij de VDAB heeft gemaakt. Jana en Evy hebben eindelijk een donor in gedachten. Rita voelt zich goed bij Patrick, maar ze speelt met vuur. Niko doet een onthutsende ontdekking tussen de spullen van Steve.

Vrijdag 11 januari 2013

Jan blijft bij zijn plan om tijdens het huwelijksfeest van Marie-Rose en Mathias een ludieke sketch op te voeren. Peter en Véronique hebben in de KomEet een lunchvergadering met de crisismanager, die de resultaten van zijn analyse op tafel legt. Aansluitend volgt er een moeilijk gesprek met vakbondsafgevaardigde Roger. Evy en Jana hebben in de Jan & Alleman afspraak met potentiële spermadonoren. Liesbeth is bang dat Rita haar vader zal kwetsen. Marie-Rose ergert zich opnieuw aan Mathias' slordigheid bij de voorbereidingen van hun huwelijk.

Elke werkdag rond 13:35 kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16!



Maandag 7 januari 2013
Michel valt midden in de nacht binnen bij Eline en Guy. Lits en De Laet bezoeken Eline. Ze pakken Michel op maar na de arrestatie valt hij Eline opnieuw lastig. Rob gelooft niet dat Rita aan de beterhand is. Peter nodigt Rob uit om mee naar Benidorm te gaan. Marie-Rose is weer thuis. Pierrot mist Lobke in Uganda.

Dinsdag 8 januari 2013

Eline krijgt een dreigtelefoon en er hangen trekbommen aan de deur. De politie pakt Michel voor een tweede keer op. Linda wil noch mee gaan skiën, noch mee naar Benidorm. Bart en Brenda maken ruzie. Trudy bereidt het nieuwjaarsfeest voor. Kobe mag naar huis. Hij herinnert zich nog steeds niets over de steekwonde. Leen en Maarten willen niet mee naar Benidorm.

Woensdag 9 januari 2013

Pierrot zoekt Rita op. Trudy bereidt het nieuwjaarsfeest voor. Ze nodigt Rob en Rita samen uit. Leen en co plannen een trip naar de Ardennen. Lits en De Laet ondervragen Petra.

Donderdag 10 januari 2013

Kobe wil niet mee naar de Ardennen. Hij is niet in zijn gewone doen. Michel wordt dood teruggevonden. Noa en Zoe worden opgepakt. Micheline vindt dat Rita moet kiezen tussen haar en haar familie. Anna kan weer lopen. Albertine en Victor komen naar België.

Vrijdag 11 januari 2013

Rob bezoekt Rita. Zoe neemt de man die hen lastig viel, te grazen. Eline voelt zich schuldig over de dood van Michel. Pierrot trekt zich de situatie in Afrika erg aan. Hanneke verstopt haar rapport.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten