zaterdag 26 januari 2013

Deze week in Familie!

Maandag 28 januari 2013
Bart heeft nog geen nieuwe job gevonden, maar hij heeft ook nog niet zoveel actie ondernomen. Trudy probeert hier verandering in te brengen. Véronique stelt Peter haar voorwaarden voor het CEO-schap. De CLB-psychologe maakt zich sterk dat een gesprek met zijn pesters Guido zal helpen met het verwerkingsproces. Trudy wil voor haar ex-schoonmoeder een vrijgezellenfeest organiseren. Mieke vergezelt Niko naar zijn afspraak met Evy.

Dinsdag 29 januari 2013
June diept een oud voorstel op om Peter en daarmee ook de holding te helpen overleven. Marie-Rose en Mathias hebben hun vrijgezellenavond. Patrick confronteert Rita met zijn vermoeden dat ze een drankprobleem heeft. Niko beseft dat hij Mieke de afgelopen weken heeft verwaarloosd en hij onderneemt actie. Guido heeft een gesprek met Elias en Vincent onder begeleiding van de CLB-psycholoog.

Woensdag 30 januari 2013
In de Van den Bossche-holding wordt de nieuwe CEO bekend: wordt het Peter of Véronique? Marie-Rose maakt zich zorgen omdat Mathias de ochtend na zijn vrijgezellenavond nog altijd niet thuis is. Mieke praat met Niko over haar angsten. Rita hoopt dat Patrick samen met haar haar jurk voor het huwelijk wil gaan ophalen. Vincent en Elias hebben spijt van hun daden.

Donderdag 31 januari 2013
De ruzie tussen Véronique en Peter over het CEO-schap verstoort de huwelijksvoorbereidingen van Marie-Rose. Zij laat de boel niet ontploffen en roept haar kinderen op het matje. Guido gaat terug naar school. Niko en Jana hakken een knoop door.

Vrijdag 1 februari 2013
Voor Guido is het huwelijk van Marie-Rose en Mathias de ideale gelegenheid om Charlotte aan de ganse familie voor te stellen. Hoewel de generale repetitie een flop was, verloopt de trouwpartij volledig naar wens van het bruidspaar. Dit betekent echter niet dat huwelijksplanner Ronny niets om handen heeft. Hij moet in alle discretie een van de gasten naar huis zien te brengen.

Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16, en dit om 13:35!


Maandag 28 januari 2013
Evy denkt dat ze contact heeft met haar vader. Andreas verdenkt René van spionage. Nina wordt geopereerd en verrast Mieke. Elke wordt door haar ex niet met open armen ontvangen. Rita contacteert Meester Balencourt in verband met haar scheiding. Cixi, Bertje en Veronique smeden een plan tegen Mario.

Dinsdag 29 januari 2013
Balencourt komt Peter en Rob een bezoekje brengen. Wim en Mieke willen Nina in huis nemen. Veronique kan niet verkroppen dat Mario zijn nieuwe ontwerpen aan Marie-Rose laat zien. René maakt avances bij Veronique. Elke wil het alimentatiegeld van Rik niet.

Woensdag 30 januari 2013
Vero is stikjaloers op Marie-Rose, die zaken doet met andere bekenden uit de modewereld. Guy staat niet meer onder arrest, maar kan zich niet rustig houden. Het onderzoek loopt nog steeds. Evi sloeg op de vlucht voor haar zogezegde vader: een bedrieger die ze serieus aanpakte. Ze geeft zich aan bij de politie. Shirley gaat op bezoek bij Eline. Bertje wil Peter financieel helpen.

Donderdag 31 januari 2013
Bart neemt Peters plaats in terwijl die naar Malta is. Hij maakt ruzie met Jan. Deze gaat mee als kookvader op de boerderijklassen van Guido. Rik vernietigt foto's van Elke en Suzy. Mario heeft het moeilijk om naar China te vertrekken. Marie-Rose, Peter en Trudy komen aan in Malta.

Vrijdag 1 februari 2013
Peter maakt kennis met Graham en Andreas verdenkt Bertje van bedrijfsspionage. Bart ontslaat Jan. Guy wil zelf ontslag nemen. Balencourt brengt René een bezoekje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten