zaterdag 19 januari 2013

Deze week in Familie!

Maandag 21 januari 2013
Mieke heeft het er moeilijk mee dat Niko donorvader wordt, maar ze blijft hem wel steunen. Bij Van den Bossche is de spanning te snijden tussen de CEO's en de kaderleden, want morgen wordt er beslist welke afdeling gesloten zal worden. Anna verneemt nu pas dat de holding in slechte papieren zit en dan nog wel via de radio. Marie-Rose en Mathias hebben een afspraak met de huwelijksplanner, de flamboyante Ronny. Guido sluit zich almaar meer af van zijn ouders en van Charlotte.

Dinsdag 22 januari 2013

In de Van den Bossche-holding valt de grote beslissing. De vakbond reageert furieus. Guido vindt geen steun bij Charlotte. De weddingplanner neemt de huwelijksvoorbereidingen stevig in handen, waardoor Marie-Rose in paniek slaat. Het valt Liesbeth op dat de drank in het atelier van haar vader er de laatste tijd vlotjes doorgaat. Niko heeft zijn eerste afspraak met Evy.

Woensdag 23 januari 2013

De relatie van Peter en Véronique komt onder hoogspanning te staan. Niko laat het voorstel van Evy bezinken. De huwelijksplanner overloopt met Marie-Rose de tafelschikking. Guido ziet geen uitweg meer voor de pesterijen. En met Rita gaat het van kwaad naar erger.

Donderdag 24 januari 2013

Véronique zet een stap opzij in de onderhandelingen met de vakbonden. De voorstellen van de huwelijksplanner zijn geen onverdeeld succes. Rita en Patrick gaan samen uit eten. Guido heeft het moeilijk met zijn gevoelens. Niko en Jana hebben een gesprek over het donorschap

Vrijdag 25 januari 2013

Charlotte overtuigt Guido om de confrontatie met zijn pesters aan te gaan. Mathias ziet het helemaal zitten dat Bart en Jan zijn vrijgezellenavond gaan organiseren, maar Marie-Rose is niet zo enthousiast. Liesbeth vertelt haar vader over haar vermoedens en Mieke praat met Jana over haar twijfels.

Elke weekdag kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16, en dit om 13:35.


Maandag 21 januari 2013
De televisieploeg gaat verder met de voorbereidingen. Mieke en Wim geven het verwaarloosde meisje de naam Hope. Guy wil Hope helpen met zijn organisatie 'Een hart voor kinderen'. Leen bedenkt een idee om de vader van Evy op te sporen. Bertje en Cixi gaan Anna en Albert ophalen in Benidorm. Peter is niet zo scheutig op het voorstel van Bart om een machine te maken voor Brenda's zaak. Bart denkt dat dat komt door de vete tussen Peter en Brenda. Zoe herwerkt haar scenario. Rob gaat Rita halen in Antwerpen. Micheline is verdrietig. Ellen wordt ondervraagd ivm de dood van Jasmine. Guy komt in een lastig parket te zitten.

Dinsdag 22 januari 2013

De familie Van den Bossche viert nieuwjaar. De televisieploeg heeft heel het huis ingepalmd voor de opnames. Er komen heel wat bv's langs. Marie-Rose krijgt hulp van de supernanny om de kindjes stil te houden, Piet Huysentruyt helpt Suzy een heerlijk maal koken en Sien en Maria zorgen ervoor dat alles netjes blinkt. Aan muzikaal talent ook geen gebrek. Els Tibau en Peter mogen de verschillende muzikale gasten aankondigen. Zo zorgen Helmut Lotti, Frans Bauer en de Planckaerts voor leven in de brouwerij. Rob zorgt ervoor dat Rita mag zingen met Laura Lynn. Jean-Marie Pfaff komt langs tot groot jolijt van grote fan Wim. In het begin is Veronique niet zo opgetogen over de komst van ontwerper Nicky Vankets maar Mario weet haar te overtuigen. Ze kunnen nog veel van hem leren. De hele familie gaat gekleed in Vankets-creaties. Anna en Albert zijn terug gekomen uit Benidorm om mee te vieren.

Woensdag 23 januari 2013

De familie bekijkt de tv-opnames van de vorige dag. Rita is er met haar hoofd niet bij. Ze wil scheiden van Rob en gaat terug naar Antwerpen. Micheline ontvangt haar met open armen. Rob vertelt het nieuws over de scheiding aan Anna en Albert. De jongeren vieren in de Ardennen. Noa heeft door dat Shirley bijna niets eet en vermoedt dat ze anorexia heeft. Guido leest zijn nieuwjaarsbrief voor.

Donderdag 24 januari 2013

Peter denkt dat Brenda hem de loef wil afsteken door naar de concurrentie te stappen. Jan wil Rob uit de familie en het bedrijf gooien nu hij gaat scheiden van Rita. Niemand steunt hem. Guy wordt gearresteerd op verdenking van moord. Evy denkt dat ze haar vader heeft gevonden via het internet. Hope blijkt Russisch te spreken. In werkelijkheid heet ze Nina. Ze woonde in Moldavië en kwam via mensensmokkelaars naar België.

Vrijdag 25 januari 2013

Andreas onderzoekt waar de lek kan zitten wat betreft de bedrijfsspionage bij VDB. Peter gaat naar Malta om de schade van de afgebrande VDB-fabriek op te meten. Marie-Rose en Trudy willen mee. Mario weigert naar China te gaan, ookal mag hij de nieuwe lijn van 'LV' ontwerpen.



1 opmerking:

  1. Voor extra foto's kun je stees terecht op De Tévé Kijker: www.tevekijker.be

    BeantwoordenVerwijderen