zaterdag 12 januari 2013

Deze week in Familie!

Maandag 14 januari 2013
De spanningen tussen Véronique en Peter lopen hoog op, wanneer ze moeten beslissen in hoeverre ze de aanbevelingen van de crisismanager zullen opvolgen. Zo moeten ze bepalen wie van hen beiden CEO blijft en of ze een tak van de holding zullen afstoten. Bart voelt de bui al een tijdje hangen en hij krijgt een antwoord op zijn sollicitatie bij de concurrentie. Liesbeth wil weten wat Rita's gevoelens zijn voor Patrick. Evy speelt open kaart met Mieke en vertelt haar dat ze Niko wil vragen om spermadonor te zijn. Mathias moet de foute adressen op de uitnodigingen overplakken, maar klagen doet hij niet want hij krijgt veel hulp.

Dinsdag 15 januari 2013
Dirk kondigt tijdens zijn vergadering met Véronique en Peter aan dat hij zich uit de holding terugtrekt en dat hij zijn aandelen wil verkopen. Bart reageert teleurgesteld wanneer hij het nieuws hoort. Evy trekt haar stoute schoenen aan en polst bij Niko of hij donor van haar kindje wil worden. Charlotte zit in de tang van Vincent en Elias, maar ze zwijgt om Guido te beschermen. Marie-Rose en Mathias gaan hun trouwringen uitkiezen. Rita vraagt aan Patrick om samen naar het trouwfeest te gaan. Hij is blij met deze vraag, zijn dochter Liesbeth iets minder.

Woensdag 16 januari 2013
Evy heeft het er moeilijk mee dat Niko zo heftig gereageerd heeft op haar vraag om donorvader te worden. Peter en Véronique verschillen grondig van mening over de te volgen strategie om de crisis in de holding het hoofd te bieden. Patrick doet een goed woordje voor zijn kleindochter Stefanie, zodat ze als visagiste aan de slag kan bij het huwelijk van Marie-Rose en Mathias. Elias en Vincent blazen de relatie van Guido met Charlotte op. Bart twijfelt of het wel een goed idee is om zelf een bedrijfje op te richten. Liesbeth polst bij Rita naar haar gevoelens voor Patrick.

Donderdag 17 januari 2013
De vakbonden binnen Van den Bossche roeren zich. Guido en Charlotte geraken maar niet verlost van Elias en Vincent. Mathias krijgt privédansles van Albert. Rita komt van een kale reis terug. Jana en Evy krijgen nieuws van Niko.

Vrijdag 18 januari 2013
Véronique en Peter beslissen om een tak van de Van den Bossche-holding te sluiten. Guido ziet er enorm tegen op om naar school te gaan en hij spijbelt. Na de zoveelste discussie over de voorbereidingen van hun huwelijk, stelt Mathias aan Marie-Rose voor om een wedding planner te engageren. Patrick maakt zich zorgen omdat hij niets meer van Rita hoort. Niko wordt medisch goedgekeurd voor het donorschap.

Elke werkdag kan je kijken naar de herhaling van seizoen 16, en dit om 13:35!


Maandag 14 januari 2013
Marie-Rose helpt Eline met haar schuldgevoel. Kobe vraagt raad aan Eline. Volgens haar is hij gewoon oververmoeid. Brenda is heel boos op Hanneke. Bart probeert de kerk in het midden te houden. Een deel van de familie vertrekt naar Benidorm. Rene heeft het gevoel dat hij wordt gevolgd. Lobkes ouders willen het weer goedmaken.

Dinsdag 15 januari 2013
Eline nodigt Marie-Rose uit om Kerstmis bij hen te vieren. De familie valt binnen bij de bomma en Albert in Benidorm. Ze zijn dolgelukkig. Bertje en Cixi nemen Véronique en Mario mee op restaurant. De meisjes gaan naar de middernachtmis van Kobe. Hij is daar niet meteen gelukkig mee. Ook Elke en Trudy maken het gezellig.

Woensdag 16 januari 2013
Bertje lijkt Linea Veronica meer en meer voor zich te winnen. Rita belt Rob. Ze gaat mee naar het nieuwjaarsfeest. Rita komt thuis slapen. Lobke stelt voor om bij haar te wonen. Pierrot wil liever naar Kobe. Rudolf geeft Rita bloemen. Anna en Albert genieten na van het kerstfeest. Andreas kijkt uit naar de vakantie in Cyprus.

Donderdag 17 januari 2013
Lits en De Laet schaduwen nog steeds hun verdachte: Bertje. Rene wordt gevolgd door een privédetective, gestuurd door Heidi. Trudy vergeet de persconferentie. Jan speelt voor pater familias. Een verpleegster met wie Guy samenwerkt, brengt een bevriende patiënt om het leven. Maarten spoort Evy aan om haar vader op te zoeken. Cédric mag naar huis.

Vrijdag 18 januari 2013
Guy twijfelt of hij al dan niet medeplichtig is aan moord op de patiënt. Eline vindt Zoe's scenario fantastisch, maar de producer denkt daar anders over. Jan wil zich laten sponsoren op het nieuwjaarsfeest. Peter gaat niet akkoord. Mieke ontfermt zich over een verwaarloosd meisje. Haar ouders zijn spoorloos en ze spreekt niet. Wim en Mieke betalen de operatie van het meisje. Peter nodigt Rene uit voor het nieuwjaarsfeest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten