zondag 3 november 2013

Deze week in Familie!

Maandag 4 november 2013
Rita is in allerijl in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis opgenomen. Zowel Jan als Danny worstelen met schuldgevoelens. Leen is de wanhoop nabij omdat er nog steeds geen spoor is van Arthur. Ook de beschuldigingen van de politie is ze meer dan beu. Véronique is zenuwachtig omdat ze Cedric mag ophalen op de luchthaven. Trudy weigert nog met Bart te praten. Mathias moet zijn verantwoordelijkheid als wijkburgemeester opnemen nu de buurt wordt geteisterd door een inbraakplaag.

Dinsdag 5 november 2013
Leen ontdekt dat er spullen van Arthur gestolen zijn uit haar appartement. De politie blijft echter achterdochtig. Liesbeth vindt een aansteker in de broek van Benny. Cedric gedraagt zich met de minuut onhebbelijker. Véronique vreest voor de gevolgen wanneer Anna koste wat het kost haar achterkleinkind wil bezoeken. June raadt Bart aan om openlijk met Trudy te praten over zijn verhouding met Greet. Mathias heeft van de politie informatie gekregen over een burgerinformatienetwerk.

Woensdag 6 november 2013
Bart probeert voor de kinderen te verbergen dat hij elke nacht op de zetel moet slapen. De verrassing van Marie-Rose voor Cedric valt bij de tiener niet in goede aarde. Jan heeft het steeds moeilijker met de spanningen rond hem. Liesbeth vermoedt dat Benny opnieuwrookt. Dirk heeft nog steeds last van zijn lichte hersenschudding en Nathalie begint zich echt zorgen te maken. Leen denkt te weten wie Arthur heeft ontvoerd.

Donderdag 7 november 2013
In de Jan & Alleman wacht iedereen vol ongeduld op nieuws van Leen. Benny kan niet weerstaan aan de lokroep van zijn pakje sigaretten en hij krijgt het steeds moeilijker om zijn verslaving verborgen te houden. Marie-Rose en Mathias hebben een slapeloze nacht achter de rug, en dat heeft alles te maken met het buurtinformatienetwerk. Véronique probeert de moeilijke dagen met Cedric van zich af te zetten.

Vrijdag 8 november 2013
Het ziet ernaar uit dat Benny niet langer kan ontkennen dat hij opnieuw rookt. Wanneer Louise ontdekt dat hij op de zetel slaapt, beseft Bart dat de kinderen recht hebben op de waarheid. Evy, Mieke en Niko plannen een stevig feestje, maar Zjef heeft zo zijn redenen om het avondje stappen aan zich voorbij te laten gaan. De doeltreffendheid van het buurtinformatienetwerk wordt in twijfel getrokken wanneer er nieuwe inbraken plaatsvinden. Didier grijpt deze gelegenheid aan om een burgerwacht op te richten.


Je kan om 13u40 kijken naar herhalingen van een oud seizoen van Familie!

Maandag 4 november 2013
Bert trappelt van ongeduld om te weten of Hannah haar taak tot een goed einde heeft gebracht. Bjorn en Veerle praten hun problemen uit. Véronique opent opnieuw de huizenjacht, hoewel ze het momenteel naar haar zin heeft in de villa van haar broer. Marie-Rose heeft er een probleem mee dat haar ontwerper Jens haar thuis opzoekt.

Dinsdag 5 november 2013
Anna en Albert hebben opnieuw ongewenst bezoek gekregen. Marie-Rose verdenkt Jens ervan dat hij wil binnendringen in haar privé-leven. Cixi vertrekt voor een tijdje naar China. Mario wacht vol ongeduld op een antwoord van Alexandra. Bart schrikt zich een ongeluk wanneer blijkt dat zijn puberdochter niet meer bij Anna en Albert logeert.

Woensdag 6 november 2013
Hanneke en haar vriendin Lut zijn van huis weggelopen. Bart en Brenda zijn doodongerust, maar kunnen het zelfs nu niet laten om elkaar verwijten te maken. Ook Anna is van de kaart en ze is niet van plan om eind deze week naar Benidorm te vertrekken. Bij Van den Bossche Electronics praat Jan zijn mond voorbij tegen Bert. Ontwerper Jens heeft belangrijk nieuws voor Marie-Rose. Bert eist Alexandra helemaal op tijdens haar bezoek aan Linea Veronica.

Donderdag 7 november 2013
De afstand tussen Bart en Brenda is alleen maar groter geworden sinds Hanneke is weggelopen. Trudy zet Marie-Rose onder druk om de problemen met Jens uit te praten. Miel wordt vandaag aan zijn oog geopereerd. Els apprecieert het niet dat Suzy haar wijntjes telt. Isabelle heeft nieuws voor Rob over het huis.

Vrijdag 8 november 2013
De ruzies tussen Brenda en Bart stapelen zich op, met als gevolg dat zij steeds meer kalmeerpillen begint te nemen. Mario had zich de samenwerking met Alexandra anders voorgesteld. Trudy heeft exact een week om de openingsreceptie van Maison Marie-Rose te organiseren en ze vraagt aan Els om haar te helpen. Shirley polst bij Peter of ze in aanmerking komt voor de pr-functie. Rob en Els komen elkaar tegen in het café van Dimi.

Familie afl.053  wo 06/11/2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten