zaterdag 30 november 2013

Deze week in Familie!

Maandag 2 december 2013
De spanning tussen Trudy en Louise bereikt een climax. Terwijl Peter zijn dochter probeert te kalmeren, gooit June nog wat extra olie op het vuur. Twee zigeuners worden dankzij de burgerwacht opgepakt door de politie. Didier komt opscheppen bij Mathias, maar heeft hij het wel bij het rechte eind? Marijn blijft scoren bij Mieke, Evy en Niko. Alleen Zjef kampt met twijfels. Jan wacht nog steeds op een bezoekje van Hanne.

Dinsdag 3 december 2013

Trudy heeft spijt van de aanvaring met Louise, maar de tiener slaat elke toenaderingspoging af. Bart heeft besloten om meer dan ooit te vechten voor zijn relatie. Ondanks de grote tegenkanting blijft Véronique haar plan om een nieuwe Foodbar te openen, verderzetten. Dirk vraagt Bart om in te springen bij ADweb. Liesbeth wil een breiclub oprichten en probeert een aantal vrouwen te vinden die mee hun schouders onder het project willen zetten. Mathias maakt zich zorgen over Didier.

Woensdag 4 december 2013

Arno is in alle staten omdat Dirk hem niet op de hoogte heeft gebracht van zijn plannen met Bart. Liesbeth bereidt haar eerste brei-avond voor en stuurt alle mannen het huis uit. Benny is echter niet bereid om mee te werken. Véronique legt de bezwaren van Nathalie, Trudy en Peter naast zich neer en doet een bod op de Gentse broodjeszaak. Linda probeert nog steeds in te praten op de gewonde inbreker Anthony. Zal ze hem zo ver krijgen zichzelf aan te geven bij de politie?

Donderdag 5 december 2013

Hanne besluit dan toch te solliciteren bij Fashion en legt Rudi en Véronique haar ontwerpen voor. June blijft proberen om de wig tussen Louise en Trudy groter te maken. Zjef is in de war over zijn gevoelens voor Marijn. Mik stelt Mathias voor om samen biowijn te gaan ophalen in Frankrijk.

Vrijdag 6 december 2013

Iedereen verzamelt in de Foodbar voor de komst van Sinterklaas en Zwarte Piet. Bart besluit van die gelegenheid gebruik te maken om Trudy duidelijk te maken dat hij spijt heeft van zijn daden. Véronique en Rudi bespreken de sollicitatie van Hanne. Junes pogingen om Louise tegen haar moeder in het harnas te jagen, blijven niet zonder gevolgen. Peter is woedend en onderneemt actie. Dirk denkt dat zijn auto gestolen is...


Hier ook de inhoud van de afleveringen om 13:40.


Maandag 2 december 2013

Bjorn heeft al zijn bruggen opgeblazen bij Veerle en Maarten. Véronique en Mario zijn dolverliefd teruggekeerd uit Toscane. Jens weet Marie-Rose te charmeren met zijn complimentjes. Trudy krijgt in het ziekenhuis de resultaten van de onderzoeken. Leen blijft zich zowel thuis als op haar kot afzonderen, maar dat is buiten haar stagementor gerekend.

Dinsdag 3 december 2013

Bart vermoedt dat zijn tienerdochter Hanneke een lief heeft. Trudy heeft slecht nieuws gekregen in het ziekenhuis. Jan is niet blij met het nieuws dat Els met Rob en Pierrot meegaat op trektocht. Het mislopen van alweer een contract irriteert Bert en hij stelt Véronique en Bart voor om Peter opzij te schuiven en zo het bedrijf een nieuw elan te geven.

Woensdag 4 december 2013

Trudy heeft een nieuwe kijkoperatie gehad. Brenda heeft genoeg van de vele berichten die de ontslagen Nicole haar stuurt en ze alarmeert de politie. Bart en Rob proberen tijdens hun middagpauze de computer van Bert te kraken. Dimi weet niet waar zijn hoofd staat sinds Rita hem in de steek heeft gelaten in het café. Pierrot en Evy kunnen hun gevoelens voor elkaar niet meer negeren.

Donderdag 5 december 2013

Mieke is van mening dat Veerle haar relatie met Bjorn niet zo snel mag opgeven. Trudy is bang voor de bestraling omdat de kans bestaat dat ze na de behandeling onvruchtbaar zal zijn. De ex-vriendin van Dimi, Claudia, wil weten wat Rita tegen haar heeft. Brenda moet opnieuw de politie optrommelen. Pierrot voelt zich schuldig omdat hij met Evy naar bed is geweest en hij wil zijn bedrog opbiechten aan Lobke.

Vrijdag 6 december 2013

Elke en Suzy krijgen te horen dat Ruben een hartafwijking had. Suzy geeft zichzelf de schuld. Iedereen zit vol ongeduld te wachten op nieuws. Jan steekt de schuld op dokter Jacobs, Linda is kwaad dat hij niet aan Leen denkt. Leen is onder de indruk en is er niet bij op haar stage. Bjorn en Veerle leggen het bij, ze zijn terug vrienden. Anna geeft toe om toch eens naar een vakantiehuisje te gaan kijken. Suzy gedraagt zich vreemd en begint meteen te werken in de villa. Ze denkt dat Ruben nog leeft. Daarna reageert ze niet meer.



Familie afl.73  wo 04/12/2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten