zaterdag 16 november 2013

Deze week in Familie!

Maandag 18 november 2013
Véronique heeft in Milaan moeten vaststellen dat Cédric op de dool is. Rudi vindt dat ze haar verantwoordelijkheid als moeder moet opnemen. De relatie van Bart en Trudy gaat van kwaad naar erger. Jelle maakt duidelijk voor wie hij partij kiest. Benny krijgt van Véronique weinig appreciatie voor zijn werk en dat zit hem dwars. Mathias denkt erover na om zich terug te trekken uit de burgerwacht. Samen met Mik probeert hij Didier te waarschuwen voor het gebruik van wapens. Rita is nog steeds van streeks door wat er gebeurd is met Danny.

Dinsdag 19 november 2013

Véronique vindt dat Trudy en Nathalie verantwoordelijk zijn voor de tegenvallende cijfers van de Antwerpse Foodbar en zet hen onder druk. Dirk beseft dat hij zichzelf heeft overschat als fotograaf. Zjef raakt steeds meer in de ban van het spel dat hij met zijn huisgenoten heeft opgestart. Guido is teleurgesteld over de opbrengst van het oud ijzer. Patrick raadt hem aan om op koper over te schakelen. Bart maakt zich zorgen over de hoofdpijn van Trudy.

Woensdag 20 november 2013

Marie-Rose en Rudi zijn van mening dat Véronique haar zoon niet aan zijn lot mag overlaten. Trudy vreest voor haar relatie en Leen raadt haar aan een relatietherapeut in te schakelen. Benny heeft rugpijn. Mathias maakt zich zorgen omdat er opnieuw is ingebroken in de buurt. Samen met Mik besluit hij alle inbraken in kaart te brengen. Guido en Elias hebben oude leidingen uit een leegstaande fabriek gehaald en brengen die naar Patrick. Ze worden echter gevolgd door de baas van de sloopfirma.

Donderdag 21 november 2013

Zjef heeft spijt van zijn uitval tegen Mieke en probeert het goed te maken. Véronique wil Cédric naar België halen, maar rekent op de hulp van Marie-Rose. Benny mag Peter helpen tijdens een fotoshoot met lingeriemodellen. Rita wil Danny niet verliezen als vriend, maar vreest dat hij haar de rug zal toekeren. Dirk geraakt hopeloos in de knoei bij het internetbankieren. Mathias wil niet dat de burgerwacht zich bewapent en gaat in tegen Didier.

Vrijdag 22 november 2013

De toekomst van de Foodbar in Antwerpen ziet er somber uit. Sluiten lijkt de enige oplossing, maar Véronique weigert resoluut. Rita probeert de brokken met Danny te lijmen. Mieke, Niko en Evy willen samen op stap. Zjef houdt de boot opnieuw af. Niko treft een lid van de burgerwacht 's avonds aan met een jachtgeweer.Trudy heeft een afspraak gemaakt met de relatietherapeut. Het intakegesprek verloopt echter niet zoals verwacht.

Je kan om 13u40 kijken naar oude herhalingen van Familie.

Maandag 18 november 2013

Evy maakt van Lobkes afwezigheid gebruik om met Pierrot over hun gevoelens te praten. Linda treft tijdens haar nachtdienst een ravage aan in de serviceflat van Remi en Geraldine. Bart en Bert zijn het met elkaar eens dat een fusie met Ming een goede zaak is voor Van den Bossche Electronics, maar Peter blijft het been stijf houden.

Dinsdag 19 november 2013

Linda mag niet gaan werken zolang het onderzoek naar de diefstal loopt. Peter wil bewijzen dat een fusie met Ming niet interessant is, maar de cijfers spreken voor zich. Een artikel in een modetijdschrift bevestigt Mario's slecht gevoel over de samenwerking met Casa Gallo. Mieke heeft nieuws over Lode. Leen doet een schokkende ontdekking in het ziekenhuis.

Woensdag 20 november 2013

Leen is bang dat ze besmet is met het HIV-virus. Het appartement van Linda en Jan wordt ondersteboven gehaald door de politie. Rita zorgt er voor dat Lode een nieuwe start kan nemen. Mieke speelt eindelijk open kaart met haar schoonvader en Maarten zegt zijn gedacht tegen Veerle. Alle Van den Bossches zijn uitgenodigd op de openingsreceptie van Maison Marie-Rose.

Donderdag 21 november 2013

Leen moet in het ziekenhuis aan een pepkuur zien te geraken zonder dat haar stagementor dit ontdekt. Hanneke krijgt tijdens de afwezigheid van haar ouders het bezoek van Lut. Rob confronteert Els met haar drankprobleem. Véronique geeft aan haar broer toe dat ze door Bert onder druk wordt gezet om hem te steunen tijdens de raad van bestuur.

Vrijdag 22 november 2013

Brenda heeft drugs gevonden in de schooltas van haar dochter. Rob vraagt Els of ze zin heeft om eind deze maand samen met hem en Pierrot te gaan klimmen. Trudy polst bij Jens naar zijn mening over Marie-Rose. Leen wordt door haar stagementor aangepakt over haar onverantwoord gedrag. Albert wordt vermist in Benidorm. Véronique is bloednerveus voor de raad van bestuur.

Familie afl.062  di 19/11/2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten