zondag 10 november 2013

Deze week in Familie!

Maandag 11 november 2013
Jan wil dat Bart hem vertelt waarom hij ruzie heeft met Trudy. Mathias heeft de handen vol met de voorbereidingen van de kookclub. Marie-Rose wil er dolgraag bij zijn en nodigt zichzelf uit. Didier is van plan een heuse burgerwacht uit de grond te stampen en spreekt opruiende taal tijdens een vergadering van het buurtinformatienetwerk. Mieke krijgt een onrustwekkend telefoontje van Gérard.

Dinsdag 12 november 2013
June verneemt van Louise dat Bart en Trudy niet meer samen slapen. Tegenover Peter stelt ze zich inschikkelijk op, maar diep in haar hart is June allesbehalve gerust in de situatie. Ook Jelle heeft het erg moeilijk met de koude oorlog tussen zijn vader en Trudy. Zjef blijft zich onhebbelijk gedragen. Mieke, Niko en Evy vrezen dat hij zich niet langer goed voelt in hun gezelschap en besluiten met hun huisgenoot te praten.

Woensdag 13 november 2013
Danny probeert meer te weten te komen over Patrick en vermoedt dat Rita nog steeds iets voor hem voelt. Mieke, Niko en Evy maken zich zorgen over Zjef. Véronique krijgt de tegenvallende cijfers van de Foodbar in Antwerpen te zien en is in alle staten. Zowel Nathalie, als Dirk moeten het ontgelden. Mieke hoopt dat ze Gérard en Germaine eindelijk kan overtuigen van de voordelen van een rusthuis.

Donderdag 14 november 2013
Véronique vertrekt met Rudi naar Milaan maar Marie-Rose twijfelt eraan of dat wel een goed idee is. Didier is niet te spreken over de aanpak van Mathias. Jelle wil van Trudy weten of zij en Bart uit elkaar gaan. Peter is niet gerust in de fotoshoot van Dirk. Mieke schakelt Anna en Albert in om Gérard en Germaine te overtuigen van het nut van een rusthuis.

Vrijdag 15 november 2013
Benny heeft zich op het laatste nippertje bedacht en sluit zich toch niet aan bij de burgerwacht. Peter vindt dat Véronique haar conclusies moet trekken uit de tegenvallende resultaten van de Antwerpse Foodbar. Zij ketst het voorstel om te sluiten echter meteen af. Jelle toont nog amper respect voor zijn vader. Mathias heeft de burgerwacht niet langer onder controle. Onder impuls van Didier bewapent de groep zich.


Je kan om 13u40 kijken naar de oude herhalingen van Familie!

Maandag 11 november 2013
De lege wijnfles op het aanrecht is voor Pierrot bewijs genoeg dat zijn stiefvader terug aan de drank zit. Tot grote ergernis van Albert wil Anna niet naar Benidorm reizen zolang Hanneke vermist wordt. Véronique ziet het niet zitten om naar het afscheidsfeestje van Alexandra te gaan.

Dinsdag 12 november 2013
Albert blijft bij zijn plan om alleen in Benidorm te gaan overwinteren. Ook Rob en Pierrot hebben reisplannen. In het café van Dimi informeert een knappe jongedame naar Lode. Bart ontdekt dat zijn echtgenote kalmeerpillen neemt. Bjorn en Veerle krijgen eindelijk goed nieuws.

Woensdag 13 november 2013
In Benidorm verneemt Albertine dat haar dochter bij advocaat Verhelst is ingetrokken. Pierrot en Lobke stellen zich vragen bij de uitnodiging van Bert en zijn niet de enigen van het vriendenclubje die werden uitgenodigd. Hanneke is haar vrijheid beu en ze besluit het kraakpand te verlaten. De samenwerking tussen Linea Veronica en Gallo verloopt zeer moeizaam. Isabelle heeft groot nieuws voor Rob.

Donderdag 14 november 2013
Hanneke ziet er na het dreigtelefoontje van Lut erg tegenop om terug naar school te gaan. Veerle en Bjorn kunnen eindelijk hun zoontje Jurgen in de instelling bezoeken. Mario voelt zich buitenspel gezet door Alexandra Gallo en hij alarmeert Bert omdat hij bij Véronique geen gehoor vindt. Dimi krijgt in zijn café een knappe bekende over de vloer. Bert bespeelt de gevoelige snaar van Shirley.

Vrijdag 15 november 2013
Shirley kan zich geen houding meer geven in de buurt van Bert. Bjorn praat met Maarten en Linda over het bezoek aan zijn zoontje Jurgen. Rita maakt zich zorgen omdat Lode al dagen niets van zich heeft laten horen en ze overweegt om naar de politie te stappen. Rob stelt Els voor om samen naar de film te gaan. Isabelle en Gaston krijgen een discussie over haar nieuwe relatie.

Familie afl.057  di 12/11/2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten